- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.921
mutlu seneler canımbu gun doğum gunun ama kocam kutlamadı...moralim cok bozuk zaten hersey aglatıyor benı hele ki bu durum of yaaa...gece oglum kutladı sancılarımı baslatarak iiki oğlum varmış valla![]()
bilemedim bak şimdi ben biraz düşüneyim iki kız anası olunca daha kolay yorum yapmakbunu çokkkkkkkkkk beğendim oğluşuma nasıl çevirebilirim acaba???
ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzeller çok beğendimEki Görüntüle 428029 Eki Görüntüle 428030 Eki Görüntüle 428031 Eki Görüntüle 428032 Eki Görüntüle 428034 Eki Görüntüle 428040 Eki Görüntüle 428044 Eki Görüntüle 428047 Eki Görüntüle 428048 Eki Görüntüle 428050
kızlar yorumlarını beklıyorum cok emek ettık resmen annem yengem ve ben![]()
ben almamıştım ilk kızımda.sonra emziremeyince doktorum önerdi medela aldım.bu arada ben hiç emziremedim 6 ay boyunca sadece anne sütünü sağarak verdim içimde uhdedir ondan emzirememek:2:peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?
bebişim çok iyi çok şüküremiyor, gaz çıkarıyor, uyuyor
ben hrs de doğum yaptım, gece gündüz kadın doğum ve cocuk doktoru hemsireler başımızdan ayrılmadı annem ve eşim oturmaktan başka bişi yapmadı![]()
dün kontrolü vardı onuda Hrs deki çocuk doktoruna götürdük hastaneden çıktıktan sonrakı ilk muayenemiz ücretsizdi zaten ondanda çok memnun kaldım aşılarımızı bile doktor teyzemiz yapıcak sağlık ocağına zaten gitmedim artıkta gitmemama eğer bir problem olurda hrs ye gitmezsem ben tobb a gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı
maşallah ona.yerim onu ben