• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hb canım bazen benimkide öyle korkutuyor beni ama bence korkulacak birşey değil bir nakıyorum bşr müddet sonra kıpırdanıyor

12 saat boyunca hiç oynamazsa doktorunla görüş bence benim de oynamadı bi ara çok oynuyo diye kızmıştım sonra küstü heralde kont.vardı nst de hareketsiz çıktı 10 saat sonra falan oynadı serum aldıktan sonra.şekeri düşmüş dedi doktor ama bence bana küsmüştü bide biraz inatçı :) bekleyince ıoynamıyo ama şimdi maaşallah hiç durmuyo :)

aman oynasın yaa
o oynadıkça ben mutlu oluyorum
saat kaç olursa olsun hiç önemli değil
iyi olduğunun tek göstergesi sonuçta

benim oğlum da ben bu saatlerde uyuduğum için uyurdu genelde ama bugün ben oturunca o da tekmelemeye devam tam gaz

12 saat boyunca hiç oynamazsa doktorunla görüş bence benim de oynamadı bi ara çok oynuyo diye kızmıştım sonra küstü heralde kont.vardı nst de hareketsiz çıktı 10 saat sonra falan oynadı serum aldıktan sonra.şekeri düşmüş dedi doktor ama bence bana küsmüştü bide biraz inatçı :) bekleyince ıoynamıyo ama şimdi maaşallah hiç durmuyo :)

oynuyo da çok küçük ve aşağı baskı yapıyor
her zamanki gibi değil yani

iyice uykum gelene kadar bekliyim dedim,
suan yazıları zor okuyorum..
pc kucagımda uyuyakalıcam..

ben kaçtım kızlar..
herkese rahat, derin we bolllll güzel rüyalı geceler..

yarın görüşürüz insallah.. :54:

aman oynasın yaa
o oynadıkça ben mutlu oluyorum
saat kaç olursa olsun hiç önemli değil
iyi olduğunun tek göstergesi sonuçta

benim oğlum da ben bu saatlerde uyuduğum için uyurdu genelde ama bugün ben oturunca o da tekmelemeye devam tam gaz
değil mi ama ya
biraz oynamasınlar kafayı yiyoruz
annesini yalnız bırakmıyor desene:1::1:
Aaa taklalar atıyor içerde yani :)

benim her kontrolümde tersti
son kontrolde doğum pozisyonunu almıştı
sanırım yine döndü
anasına çekmiş ben ayakla doğmuşum

ben hep eğilebiliyordum zaten
ama şimdilerde eğilince bir de doğrulmak gerektiğinden eşim yanındaysa onu eğiyorum ben eğilmiyorum :60:

ayy ben ayakkabılarımı artık zor giyiyorum neden derseniz benim cadı kızım ayağını sağ kaburgamın altında karaciğerime dayamış bi şekilde keyif yapıyor malum bende eğilemiyorum ıkına tıkına bağlıyorum ayakkabılarımı:31::31::31:

ayy ben buna kopuyorum ya gece gece facebookta denk geldi yine :))))))

Eklentiler

• $bb.webp
    $bb.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 20
bende hep eğilebiliyordum
ama eğilmemeyi tercih ediyorum
iyice uykum gelene kadar bekliyim dedim,
suan yazıları zor okuyorum..
pc kucagımda uyuyakalıcam..

ben kaçtım kızlar..
herkese rahat, derin we bolllll güzel rüyalı geceler..

yarın görüşürüz insallah.. :54:

iyi uykular canım

evet demekki genel olarak uyku sorunu yaşıyoruz, beklenen zamanda yaklaşıyor ya kafamız çok dolu sanırım, sonra istesekde rahat rahat uyuyamıcaz ama.. benim nihayet gelmeye başladı uykum yine iki buçuk yaptım saati, iyi geceler kızlar.

Back
X