• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy ben ayakkabılarımı artık zor giyiyorum neden derseniz benim cadı kızım ayağını sağ kaburgamın altında karaciğerime dayamış bi şekilde keyif yapıyor malum bende eğilemiyorum ıkına tıkına bağlıyorum ayakkabılarımı:31::31::31:
o kadar olacak canım o bağları bağlamak bana da zor
Alsın doğum pozisyonunu bebişde
Kolay kolay doğsun inşallah

inş canım

ayy ben ayakkabılarımı artık zor giyiyorum neden derseniz benim cadı kızım ayağını sağ kaburgamın altında karaciğerime dayamış bi şekilde keyif yapıyor malum bende eğilemiyorum ıkına tıkına bağlıyorum ayakkabılarımı:31::31::31:

ben de hiç eğilemiyorum birde artık hem kaburgama hem kasığıma batıyor çift taraflı o yüzden mecbur kalmadıkça zorlamıyorum

ayakkabı giymek çok da kolay bişey değil
ben de zorlanmıyorum desem yalan olur
ama hala kendi ayakkabımı giyebiliyor olmakla gurur duyuyorum :1:
ama daha büyük gururu hala ayakkabılarıma girebilen bir ayağa sahip olduğum için duyuyorum :60:
okul zamanı şişiyordu ama şimdi evde yangel yat olunca şişlikler indi

bir de ben son 3-4 gündür rüyamda hep bebişimi doğmuş görüüyorum ne güzel onunla ilgilenirken sabah uyanıp bakıyorum ki yokkkk :((( birden bir umutsuzluk kaplıyor içimi sonra kendime sabret az kaldı diye teselli veriyorum

kaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor

oğlum babasını sevmiyor galiba :60:
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum :60:
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum :60:
kocam da yine beni kullandın di mi diyor :1:

bir de ben son 3-4 gündür rüyamda hep bebişimi doğmuş görüüyorum ne güzel onunla ilgilenirken sabah uyanıp bakıyorum ki yokkkk :((( birden bir umutsuzluk kaplıyor içimi sonra kendime sabret az kaldı diye teselli veriyorum

Sorma ya ben odasına girip girip ağlıyorum
Bi de son günlerde aklıma ne geliyor kızlar biliyomusunuz
Annemiz derdi ya anne oluca anlarsınız diye
Anlıyorum gerçekten

ben de hiç eğilemiyorum birde artık hem kaburgama hem kasığıma batıyor çift taraflı o yüzden mecbur kalmadıkça zorlamıyorum
aynen her yerimden kemikleri batıyor :) doktorum zayıf olduğun için hissediyorsun diyor ama ne zayıfı 13 kilo aldım :27::27:
Utopya bende ayakkabılarımı giyorum ama 37,5 olan converslerimi daha çok giyiyorum artık 37ler sıkmaya başladı koca ayak oldum :))

ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
o elini koyunca duruyor

Benimki de öyle
Sadece karşıdan belli oluyor artık
Yeni yeni görüyor hareketlerini

o elini koyunca duruyor

benim oğlumda öyle
babasına hiçbir sert hareketini gösteremedik
ama acıyı azaltmak.... hımm iyi fikir denemek lazım:1::1: :60:

aynen her yerimden kemikleri batıyor :) doktorum zayıf olduğun için hissediyorsun diyor ama ne zayıfı 13 kilo aldım :27::27:
Utopya bende ayakkabılarımı giyorum ama 37,5 olan converslerimi daha çok giyiyorum artık 37ler sıkmaya başladı koca ayak oldum :))

ayaklarım 2 numara büyüdü :) zayıflıkla alakassı yok beence 25 kilo aldım ve her geçen gün hareketlerim iice kısıtlndı benimki şişkoluktan :)

Günaydın 3.gunumuz burda dün gece ağrısın gecti ilaç bile almadım Elif hanım dün mamayla tanıştı Allah'a şükür iyi ben Dr ile konuşup gitmek istiyorum sezeryan zor arkadaslar ama onunda sabrini Rabbim veriyor kendininize iyi bakın yazarım yine

Back
X