• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın:nazar:
karnımızda böyle bişey var demek
mucize gerçekten:16:
minesualp benimde tanıdığım kadın doğumcu var ve evinde
2 3 tane kedisi var 3 çocuğu var şimdi büyüdüler ama
bebekken de kedileri hep varmış.senin içine siniyorsa
bi problem olacağını bende sanmıyorum.

benim içime siniyor da canım etrafın lafından sözünden bıktım artık. duymuyorum gerçi bi kulağımdan girip ötekinden çıkıyor ama ister istemez caımı sıkıyor. neyse artık sıkmıyorum canımı ne derlerse desinler.

arkadaşlar kızıma zeynep bilge ismini vermeyi düşünüyoruz, sizce nasıl? o kadar isim geldi geçti ancak bunda karar kıldık valla ama alternatif bi isim bulsam cayabilirim. ama zeynep sabit. zeynep ismi de baya populer oldu ama napalım güzel anlamlı bi isim. onun yerine de baska bulamadım.

kaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor

oğlum babasını sevmiyor galiba :60:
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum :60:
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum :60:
kocam da yine beni kullandın di mi diyor :1:
erkek bebeklerin babalarına garezleri var anlaşılan,ama acıttığı anda göstermek hiç aklıma gelmemişti,hamilelik ıQ seviyemi iyice düşürdü sanırım:27:
kardelen, neler koydun çantaya, öğrenebilir miyiz? benim taşınma olayım var. bi hayırlısıyla evimi düzeyim, bebeğe hazırlığa sıra gelecek. evimde bir sürü eksiğim var daha. gözüme büyüyor nasıl kalkacagım altından hangi birini alacağım diye :(

çok fazla bişey koymadım canım yaaaa
öncelikle kalın bi battaniye koydum,o puset gibi şeye koyunca altına yumuşakca koyulması için,onun üstüne sermek için taaaaa bizim bebekliğimizden kalma bi kundak vardı,annem saklamış onu koydum,sonra arkadaşın tavsiyesiyle hastane çıkışının battaniyesini açtım,içine önce iç zıbın,dış zıbın,(hangisini giydirirler bilemediğimden bide çıtçıtlı badisini)sonra tulumunu bir de bez koyup kapattım.
valizin içinde ayrı bi çantaya da iki takım(alt ast tulum)bir bütün tulum,üç tane çıtçıtlı(bu kadarına gerek olur mu bilmiyorum)çorap,bez mendil koydum.
birde bebek için bez,ıslak mendil,kendim için hasta bezi ve ped koydum,bide tuvalet kağıdı
tabi daha pamuk ve havlu peçete de koyulcak
ben biberon koymayı düşünmüyorum,emziği falan da henüz almadım
kendim için pijama takımları ve başörtüsü eksik şu anda
başkada aklıma bişey gelmiyo,ilkten lazım olanları koyduğumu düşünüyorum,eğer ihtiyaç olursa eşim takviye yapar
ben daha önce doğum yapanların yanında bulunduğum için öyle çok şeye ihtiyaç olmadığını gördüm çünkü

arkadaşlar kızıma zeynep bilge ismini vermeyi düşünüyoruz, sizce nasıl? o kadar isim geldi geçti ancak bunda karar kıldık valla ama alternatif bi isim bulsam cayabilirim. ama zeynep sabit. zeynep ismi de baya populer oldu ama napalım güzel anlamlı bi isim. onun yerine de baska bulamadım.

güzel isim bence daha fazla düşünme
insanın kafası karışıyor :)

zeynep benimde vazgeçilmezim
hatta öyleki bu gece rüyamda daha evli olmayan eltimde hamileymiş,o benden önce doıum yapıyo ve kızlarına zeynep koyuyolar,nasıl üzülüyorum,keşke patentini alsaydım diyorum:52::52::52::52::52::52:
benimde kızım olcakmış bu arada,halbuki oğlum olcak nasipse
öyle sıkıntı etmişim ki uyandığımda çok gergindim ve yüzüm gözüm kıpkırmızıydı:27::27::27:

benim oğluşum da dün akşamdan beri
sıkılırsın da ayağını boş boş sallarsın ya
öyle ayağını sallıyor karnım çok komik görünüyor:1:
bide bizim ki babayı seviyor sabah eşim kolunu karnıma
atmış bizim ki uyandı nasıl tekme atıyor babasının koluna
sonra eşim kolunu çekince durdu:1:

güzel isim bence daha fazla düşünme
insanın kafası karışıyor :)

beğendiğine sevindim. ooo ilk başta çok karıştı zaten de son karar bu isim oldu :) ama sanırım evet son karar bu olacak gibi :) bi ara zeynep nazende deyip durmuştum uzun gelmeye başladı kulağıma. kızım bu isimden de caymadan gelir inşaallah. :1:

günaydın annişler ben 12:30'da uyandım :27::27: yüzüm gözüm şişmiş uyumaktan prensesim son günlerimde uykumu almama izin veriyor sanırım hamileliğim boyunca hiç bu saatlere kadar uyumadım:))bugün evde olmıycam günümüz var çaylarrr:37::37::37:

günaydınlar herkese biz geldik, dün hastaneden çıktık kızlar. Annelik süper bir duygu bebeği seyretmeye doyamıyorum çok çirkin bişey işte buda kızım maşallah diyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar::nazar:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Eki Görüntüle 428535 Eki Görüntüle 428534

oyy seni yaradana kurban nasıl güzel bişeysin maşallah subanallah..Allahım nazarlardan korusun hayırlı uzun ömürler versin inş.

zeynep benimde vazgeçilmezim
hatta öyleki bu gece rüyamda daha evli olmayan eltimde hamileymiş,o benden önce doıum yapıyo ve kızlarına zeynep koyuyolar,nasıl üzülüyorum,keşke patentini alsaydım diyorum:52::52::52::52::52::52:
benimde kızım olcakmış bu arada,halbuki oğlum olcak nasipse
öyle sıkıntı etmişim ki uyandığımda çok gergindim ve yüzüm gözüm kıpkırmızıydı:27::27::27:

hay Allah iyiliğini versin, güldürdün beni :1: patent ha :1:

beğendiğine sevindim. ooo ilk başta çok karıştı zaten de son karar bu isim oldu :) ama sanırım evet son karar bu olacak gibi :) bi ara zeynep nazende deyip durmuştum uzun gelmeye başladı kulağıma. kızım bu isimden de caymadan gelir inşaallah. :1:

bizde çok kararsızlık yaşadık isim işi çok zormuş:)
en son karar verdiğimizde anneler günüydü
bebek şekerlerinin üzerine isim yazılacaktı söyledik ve
karar verilmiş oldu.bebek çikolatasına da isim yazılacak
yani anlayacağın artık değişmez :1:
bence sende öyle yap o zaman hiç düşünmezsin

ay kızlar birazcık buzdolabımı toparladım. çok dağılmış yaww..
bi de silmeye cesaretim olsaydı çok iyi olacaktı ama, o koca cam rafları nasıl çıkartıp yıkayayım bu halimle:50::50::50:

yandaki daire eve doğalgaz alıyo sanırım, sabahtan beri zır zır matkap sesi.
daha fazla çekemicem artık kendimi sokağa atıcam sanırım..

ay şu bnm vicdanım ne olcak çok mrk ediyorum.
geçen konuşma arasında haftasonu karışık kızartma yapıcam demiştim kayınvalideye.
o da ay bnm e çok cnm istiyo ama hem yoruluyorum onu yaparken hem de baban da çok yiyo( kolestrolü var da kayınbabamın) yapamıyorum demişti.
şimdi bugün kızartma yapıcam, biraz fazla yapiim de ona da gönderiyim diyorum.
sonra içimden bi seste saçmalama sen hamilesin. senin yanında mantıları, dolmaları yapıp yediler. sana hiç gönderdiler mi diye fit veriyo.

napiim sizce:53:

bi de silmeye cesaretim olsaydı çok iyi olacaktı ama, o koca cam rafları nasıl çıkartıp yıkayayım bu halimle:50::50::50:

geçen konuşma arasında haftasonu karışık kızartma yapıcam demiştim kayınvalideye.
o da ay bnm e çok cnm istiyo ama hem yoruluyorum onu yaparken hem de baban da çok yiyo( kolestrolü var da kayınbabamın) yapamıyorum demişti.
sonra içimden bi seste saçmalama sen hamilesin. senin yanında mantıları, dolmaları yapıp yediler. sana hiç gönderdiler mi diye fit veriyo.

canım gözün yiyorsa yap götür
şahsen ben olsam öyle yapardım o utansın
büyüklük sende kalsın

bosswer canım 1 er tane fazla yap ona da gönder büyüklük sende kalsın..
sırf utansın diye gönderirdim ben :9:
utanmasa da boşwer sewaptır

slm kızlar dr yenı geldık dus aldık ve hemen sıze yazalım dedık
ben ılk catı muanemı olmus bulundum :37: acımadı desem yalan olur ama dr kendımı kasmadıgım ıcın afferım dedı ve acıdan cok yanma hıssettım :52:

gelılım mevzuya kızımın keyfı yerınde sanırım gelmeye nıyetı yokk :31: 3300 olmus kılosu daha kanala gırmemıs dr catı muanesınde daha cok gerıde dedı acılmam yokmus catım dogum ıcın musaıtmıs normal ıstedıgın ıcın daha beklıcez dedı :50: haftaya randevu verdı nst yollanı sancımda cıkmadı :50:

eger dedı 7 hazırana kadar kanla gırmezse sezeryana alırız dedı ama kanala gırerse 7 hazırdan sonra daha 1 hafta daha beklerız dedı

bende ıcımden yuuuhhhhh dedım :ssz::ssz::ssz::ssz:

en sonda artık mıyadını doldurdu heran kanaman suyun gelebılırde dedı bu durumda hemen gelırsın dedı :30:

sanırım ben en sona kalcam :31::31::31::31:

bebek arabası almayanlar
e bebek te
hauck malibu travel sistem bebek arabası
649 TL
concord neo bebek arabası 1.149 TL

Back
X