- Konu Sahibi TwoPrincess
- #32.261
aynen bende 2 defa nst ye girdim.benimde çatı muayenem olmadıbelki benide artık haftada bir çağırır..
nst bende 2 defa girdim usg hep giriyomda çatı muayenem olmadı
38.haftada yapacağım dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende 2 defa nst ye girdim.benimde çatı muayenem olmadıbelki benide artık haftada bir çağırır..
nst bende 2 defa girdim usg hep giriyomda çatı muayenem olmadı
bende sabırsızlanmıyor değilim amasabırsızlanıyorum artık ben bebişleri görünce bazen diyorum sezeryanla yapsam daha erken gelmiş olur![]()
nilgünnnn demişsin ya bebek için kolik cd.si aldık,mp3 e bir şeyler yükledi babamız...korkmuyorum bebek viyaklamasından diye....ayyy ne güldüm az önce alemsin vallahi...
senin cümlelerine bayılıyorum,insan senle yaşlanmaz ayol...ne eğlencelisin öyle1:
umaygulay gözün aydın canım herşey yolundaymış
ama hakkaten iyi beslemişsin he
umarım gönlüne göre olur herşey
bizde randevumuzu aldık pazartesi günü 15:30 da kızımı görücem
acaba benim ne zaman hafta bir kontrolüm olcak bilgisi olan var mı
bilmem canım bende şaşırmış durumdayım ne yapmam gerektğni pek bilmiyorum aslındaAynı dert ben de de var canım benim kide tombiş bebek olacak dedi doktor 36 artı 3 teydik fün ve 3 kilo 400 gr dedi..8 ine gün verdi yine 2 haftada 700 gr almış..2 haftya yine 700 gr alırsaaaa naparım ben bilmemmm...ki günümde gelmedi daha normal olsun desem çatım açılmamış daha be bu gidişle sezeryan olurum heralde...dr ayın 9 una gel alalım dersee şaşırmammmmm...ben de salata ağırlıklı benseneyim barii...
biraz dikkat edersen durur kilosu
inşallah normal doğurursun canım
ikiniz için de hayırlısı olsun
günaydınlar herkese biz geldik, dün hastaneden çıktık kızlar. Annelik süper bir duygu bebeği seyretmeye doyamıyorum çok çirkin bişey işte buda kızım maşallah diyin teyzeleri
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Eki Görüntüle 428535 Eki Görüntüle 428534
kızlar gelelim doğum hikayeme 23 mayıs çarşamba günü doktorda kontrolümüz vardı gittik nstye girdik hiçbirşey yoktu normal istediğim için doktorum 3 hazirana kadar bekleriz olmazsa alırız demişti bende doktoruma bu gece doğurucam ayşe hanım hazırlıklı olun dedim benimle dalga geçti neyse eve geldik akşam ara ara alt tarafıma adet sancısına benzer sancı giriyodu gece uyuduk saat üç gibi yatakta sızıntı şeklinde çiş kaçırıyomuş gibi su geliyodu ayağa kalkmamla boşalması bir oldu beyaz bir suydu eşimi kaldırdım sakince anneme gösterdim suyun dedi doktorumu aradım hazırlan hastaneye yatışını yap dedi banyomu yaptım abdestimi aldım kandil günü olduğu için ayrıca mutluydum üstümü giydim makyajımı yaptım hastanenin yolunu tuttuk çok sakindim gece boyunca nst ile takip ettiler bebişimin kalp atışları çok iyiydi 1 cm açılmam vardı sabaha doğru 2 cm oldu çok yavaş ilerliyordu sonra pilates topu getirdiler üstünde yaklaşık yarım saat zıpladım çok iyi geldi hem sancılarımı azalttı hemde açılmayı hızlandırdı, bundan sonra işte sancılar başlayacaktı suni sancıyı taktılar saat 10da, 2 saatte kasılmalar 15dk bir gelmeye başladı ve en son 2 saniyeye inince doktorum morfin yaptırdı sarhoş gibi oldum ağrıları hissediyorum bağrıyorum ama umursamıyorum çok değişik bir duygu anlatılmaz sonrasında kustum gelip tekrar açılmama baktılar ebeler bile inanamadı 2 saatte 10cm olmuştu doğumhaneye aldılar ayaklarımı bağladılar başıma 1 anestezist geldi doktorum beni çok güzel motive etti sancı geldiğinde derin nefes alıp ağzımdan ve burnumdan çıkmayacak şekilde ıkınmamı söyledi dediği şekilde 3 defa ıkındım 4. ıkınmada bebeğin başı çıktı o sırada anestezist beni bayılttı ne omuz çıkışını ne kesiyi ne dikişi ne de plesantayı çıkarışını hiçbirşeyi görmedim uyudum kalktığımda hepsi beni tebrik etti tabi ben şok bu kadar kolaymıydı dedim doğumhanedeki ebe gençti benim makyajımı yaptı üstümü giydirdi doğumhaneye girmemle çıkmam bir oldu alttan 3 dikiş attılar çok şükür kızım sağlıklıydı. ama doğum yaparken gıkım bile çıkmadı eşim sesimi duymamak için odaya geçmiş tam 7 tane yasin okuyacaktım birini okudum ki hemşire geldi müjdeli haberi verdi şok oldum dedi annemler doğumhanenin kapısında beklerken sesimi duymayınca panik olmuşlar bana bişey olduğunu zannetmişler içeriye girmeye falan kalkmışlar o derece yaniama doktorum mükemmel kızlar verdiğim her kuruş helal hoş olsun herkese öneriyorum kendisini şimdi. Op. dr. ayşe büyüköğüt muayenehane vatan cad. aksarayda. Allah sizlerede böyle kolay ve güzel doğumlar nasip etsin. kızım şimdi yıkandı mışıl mışıl uyuyo kandil hediyemiz oldu bizim.
![]()
canım bence de emzirme atleti bir numaraaldığım emzirme sütyeni hala bol geliyor
100 beden almıştım son aylarda
duruldu benimkiler.
boşa almışım emzirme atletini daha çok sevdim
kızlar yaa bebek nasıl doğum kanalına girer bol bol yürüsem işe yararmı acaba normal doğum için bu son haftammış bütün sabırsızlğma rağmen beklemeyi tercih ettim allahım yüzüme bakarda inş. bu hafta olur bu iş kızlar dua edin bana bebiş biraz durulsun da kilo alımı yada bu hafta doğum kanalına girsin bende doğurayımmm kafam çok karıştı büyüse bir dert büyümese bir dert ortasını bir türlü tutturamadım sanırım:26:
ben de büyümesin fazla diye son bir-iki haftadır özellikle ekmeği daha dikkatli yiyorum ama kızlar kesinlikle proteini kesmeyin.. bir hafta haşlanmış yumurta yemedim bunaldım diye,kanda protein eksikliği çıktı.. inş sen de ben de isteyen herkes de normal doğurur bebişini.. çatı için henüz erken bana. dr 38de dedi. daha 37 bile olmadık bizay inşallah yaa bende nerden bileyim böyle olacağını büyüsün bebeğim diye günlük ceviziymiş eti yumurtası herşeyden yedim umarım benimkide durulur son zamanlarda
ben sezeryan hiç istemiyordum aslında çatı darlığıda çıkmadı çok şükür
bakalım kiloyu takip edelim dedi dr.. bekleyecağiz...
dua edin normal doğurabileyim yaa(
canım ben 36+3 teyim 3 kg şu an. çatın açılmadıysa hurmaya başlayabilirsin sezaryen istemiyorsan özellikle...Aynı dert ben de de var canım benim kide tombiş bebek olacak dedi doktor 36 artı 3 teydik fün ve 3 kilo 400 gr dedi..8 ine gün verdi yine 2 haftada 700 gr almış..2 haftya yine 700 gr alırsaaaa naparım ben bilmemmm...ki günümde gelmedi daha normal olsun desem çatım açılmamış daha be bu gidişle sezeryan olurum heralde...dr ayın 9 una gel alalım dersee şaşırmammmmm...ben de salata ağırlıklı benseneyim barii...
aaa bu arada benden başka gören yok sanırım recep akdağ açıklama yapmış. son dk olarak altyazı geçtiler öğlen. gereksiz yere sezaryen yapan özel hastanelere yaptırım geliyormuş. biraz gözleri korkarsa direkt gel alalım diyemezler bari. azıcık içim rahatladı...
oyyy çok yoruldum...
bi daha kızartma falan yapmam doğurana kadar. ayaklarım koptu valla
götürdüm kayınvalideye de suratı bi hoş oldu
pelloshe ne güzel yaaa, çok güzel bi duygu olmalı.
zamanı gelince biz de alalım kucağımıza inşşş
cok guzel wala canm ya 2 saat uyusa hemn özlüosun
alıosun kucagına mis kokusuuu waryaa anlatılmaz bişiii..
inş. saglıkla alırsın kucagına kuzunu..
canımm gözün aydın bizim yerimize de kokla cennet kokulunucok guzel wala canm ya 2 saat uyusa hemn özlüosun
alıosun kucagına mis kokusuuu waryaa anlatılmaz bişiii..
inş. saglıkla alırsın kucagına kuzunu..