• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese merhabalarrrrrrr:3::3::3:
öğlende söyle bir gecmişe bakmıştım ama yazma fırsatım olmadı. doktor kontrolleri var bol bol çok şükür bebişlerimiz hep sağlıklı:16::16::16: sağlıklada gelsinler inş.

epeyce sefer iptal olmuş
sitesini hacklemişler giremiyorum
girebilsem bakıcam bunların sefer duruyor mu diye
hoş henüz amerikadan istanbula indiklerine dair de bir haber alamadık
inmiş olmaları gerekirdi çoktan
tam da grev gününe denk geldi
atatürk havaalanı komple grevdeymiş

evet cnm...
aralarında tek tük çıkıpta uçarsa onları yuhluyorlarmış resmen rencide ediyorlarmış...
bir biz öğretmenler böyle birleşemiyoruz yahu...

ütopya
canm cok saol gecen gun girdigimde görememiştim sadece takip listesi vardı..
o yuzden buraya bi sorayım demiştim..
geliyo bebeklerimiz ne guzel:16:
hayırlısıyla atlatsaydık şu haziranı!!

cersercim
nasılsın nasıl gidiyor annelik??
bizim bdt ler aynıydı 4 gun arayla anne olduk cok şükür..
bebişinin keyifler nasıl? gögüsler ne durumda?

kapı süsümüz bitti kızlar tülle kapıyıda süsledim biraz işin kolayına kaçtım ama fena olmadı :46:

$Fotoðraf0467.webp

$Fotoðraf0469.webp

$Fotoðraf0470.webp

$Fotoðraf0471.webp

Kayboldu dogum yapan annisler:1:

Oglum hala rahatsiz ediyor ya.Kivraniyorum resmen.Rahat edemiyorum bir turlu.Biraz disari ciktim

Aksama firinda kumpir yapcamcanim istedi:56:
Bir kac eksiginide almaya ciktim.Ama daha cook var bizim aksam yemegine.Esim de geliyor eve:2:
Ben atistirayim birseyler.
Cok aciktik:56:

cersercim
nasılsın nasıl gidiyor annelik??
bizim bdt ler aynıydı 4 gun arayla anne olduk cok şükür..
bebişinin keyifler nasıl? gögüsler ne durumda?

İyiyiz canım çok şükür sizde iyisinizdir umarımmmm.
bebişinde keyfi çok yerinde, biraz obur emip duruyor :1::1: dün göbeğimiz düştü, göğüslerim 4-5 gündür iyi durumda lansinohu sadece gece yatarken sürüyorum ama kalkanla ikisi kurtardı beni yara olmadan atlattım bu süreci çok sükür. 6. gün doktor kontrolümüz vardı doktor iyi bakmıssınız iyi durumu dedi 150 gr almıştı artık 1. ayında asıya ve işitme testine gidicez. Benimki çok huysuz bir bebek değil, durduk yere bağırıp ağlaması yok şimdilik 2 saatte bir acıkıyor uyanıyor emiyor yarım saat kadar, gazıda çok problemli değil sonra yeniden uyuyor işte böyle bizim hayat siz nasılsınız?

bizimkide aynı sadece acıktıgında koparıyo yaygarayı:)
sarılık takibimiz yapılıyo şimdilik azcık gözler sarardı ama dun gittik cok yuksek degilmiş bikaçgun daha gözlemle dedi dr..
göbegimiz kuruyo düştü düşecek!
gögüsler konusunda senn kadar şanslı değilim malesef:50:
illaki yara oldu ama azaldı şimdi.. sanırım gögus yapımdan..cnku ucu yok denecek kadar kucuktu..
2 saate bir uyanıyoruz bazen şımarıklık yapıp yarım saate birde uyandıgımız oluyo:)
kilo alımına yeni başlamışız biz dünden beri fln sanırım..
15 gunluk olunca bidaa gelin dedi drmuz..
simdilik bizden böyle:)

bizimkide aynı sadece acıktıgında koparıyo yaygarayı:)
sarılık takibimiz yapılıyo şimdilik azcık gözler sarardı ama dun gittik cok yuksek degilmiş bikaçgun daha gözlemle dedi dr..
göbegimiz kuruyo düştü düşecek!
gögüsler konusunda senn kadar şanslı değilim malesef:50:
illaki yara oldu ama azaldı şimdi.. sanırım gögus yapımdan..cnku ucu yok denecek kadar kucuktu..
2 saate bir uyanıyoruz bazen şımarıklık yapıp yarım saate birde uyandıgımız oluyo:)
kilo alımına yeni başlamışız biz dünden beri fln sanırım..
15 gunluk olunca bidaa gelin dedi drmuz..
simdilik bizden böyle:)

masşallah sizede:nazar::nazar:
sarılık olur bebişlerde ya geçer o. göğüs için ayva cekirdeği diyorlar ama ben yapmadım kalkanla lansinoh yetti. dediğin gibi yapıdan olabilir çünkü benim uç problemim yok.
bi arkadasım erken doğan yani 40 dan önce doğan bebekler 40. haftaya kadar uyurlar asıl ondan sonra başlıyor dedi ama inş. öle değildir böyle iyi:1::1:

masşallah sizede:nazar::nazar:
sarılık olur bebişlerde ya geçer o. göğüs için ayva cekirdeği diyorlar ama ben yapmadım kalkanla lansinoh yetti. dediğin gibi yapıdan olabilir çünkü benim uç problemim yok.
bi arkadasım erken doğan yani 40 dan önce doğan bebekler 40. haftaya kadar uyurlar asıl ondan sonra başlıyor dedi ama inş. öle değildir böyle iyi:1::1:

yok canım.benım kızm 41.haftada doğmuştu zorla ben uyandırıp emzırıyodum hatta çoğu zaman uyandıramıyordum bıle.hepsi uyuyo bu veletlerın:)

yok canım.benım kızm 41.haftada doğmuştu zorla ben uyandırıp emzırıyodum hatta çoğu zaman uyandıramıyordum bıle.hepsi uyuyo bu veletlerın:)

inş öyle olurrr. şu anda sadece acıkınca kıyameti koparıyor gecede 2 saatte bir mutlaka tıkınmak için uyanıyor böyle olsunda. büyüyüncede öle gidiyorsa süperrrr:64::64::64:

şu göğüs kalaknından bende mı alsam acaba?ılkınde çok yara olmuştu benım.

valla banada topiktekiler al demişti zaten herşeyi aldım onuda alayım dedim. ilk 2 gün unuttum kullanmadım sadece lansinoh kullandım ki onu arada öncedende kullanıyordum ama lansinohu sürdükten sonra göğüs ucu kıyafete yapıstı hem üstüm battı, hem krem kıyafete gitti hemde yapısınca canım daha cok acıdı yara olmasada artık 2. gün gözümden yas geliyordu emzirirken sonra kalkan aklıma geldi kremi sürüp kalkanı taktım ve 1 günde fark etti çok rahat ettim su an kreme ihtiyacım bile kalmadı ama kalkansız adım atmıyorum

yaaa bundan ben de ıstıyorum.bugun arandım hatta nette ama acayıp becerıksızımdır ben.nasıl bağladın bunu?

canım eskiden böyle perdeler vardı hatırlarmısın bilmem annemde saklamış onu:1:
aldım 2 parça kestim bi diklemesine bir de yanlamasına doladım kapıya...
kemeraltında kızlarağa hanın orda rengarenk var bu tüllerden metresi 2 liraydı
birde çiçekçilerdende alabilirsin

Back
X