slm kızlar... hastaneden geliyorum kolumda damar yolu açık vaziyette 3 gün yaşayacakmışım yoksa her tarafım delik deşik olurmuş

bi de bilekten açtılar damar yolunu, elimi yıkamak bile işkence oldu.. abdest daha da zorluyo.. neyse Allahtan 3 gün...
chanel cim.. seninki beklememş perş yi ama kilosu harika

gözün aydın..
doğum yolunda olanlara,bugün-yarın doğuracak olanlara da Rabbim kolaylıklar versin,
yaaa geçenlerde nst de sancımın çıktığı gün anneler günü programına katılmıştım, orada en yakında anne olacak kişi olduğum için anons yapıp ödül vermişlerdi. sunucu nst yi bildiği için anonsta da yer vermişti. şimdi yolda o programa gelen kimi görsem hala tek parça msn sen diyooo

bi de düşünün program 200 kişilkti ve ben küçük bi şehirdeyim sonuçta.. sabah akşam yürüyüş,gelen tlflar derken sıkıldımmm.. tansell cim seni anlayabiliyorum az buçuk. benim 25 gün kala başladılar üstelik sormaya.. ama ben önce Allaha sonra oğluma güveniyorum. annesine bi cam silecek bi de tam teşekküllü bi temizlik daha yaptıracak vakit bırakacak benim oğlum

çantamızı ve iki valizimizi de hazırladık.. temizliği de yarın yapmayı düşünüyordum ama elimin suya değmemesi gerekiyor bandajdan dolayı.. 3 gün sonraya kısmetse..
bu arada benim kociş bebişi kıskanıyo ondan huysuzluğu bence..

bugün yeğeniyle konuştuk kızcağız sınav haftasında bunalmış diyo ki ne msjıma cvp verdi aradım onu da reddetti kaç kere.. ben de küsme olur bu aralar büyük kardeş sendromuna girdi ben sallamamaya çalışıyorum dedim

herkes bi bebek büyütecek ben iki birden.. büyük olanının derdi de büyük hem de