- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.701
ayy inşallah hayırlısı olur canım yaaa allahım bizlere sabır versin inşallahhhsenın suankı yasadıgın sıkıntıları bende yasıorum cnm zamanım daraldı ve ıns sezaryencı bı dr elınde degılımdır gercı tanıdıgım hemsıre sorun olmadıgı takdırde kesınlıkle sezaryana almaz senı deyıp benı rahatlatsada sımdıde sancımın gelıp gelmemesını dert edınıorum
cunku dr bana en son ıhtımal sunı sancı verırde yıne acılmam olmassa sayet senı sezaryana alıyoruz demesını dusunemıorum
ben cocugumu normal dogumla dunyaya getırmek ıstıorum o kadar tırsak bırıyımdır fakat normal dogum u nedenlı ıstıorum bılemezsınız artıq ruyama gırıor dun aksam kan lekesı göruyordum ve sevınıordum
ıns bı an once sancım gelır dıyıp dua edıorum baska yapıcak bısıyım yok Allah ım hayırlısını nasıp etsın
sanada banade hepimizeee :)))
allahım yardımcımız olsunda doğal yollardana lalım bebeklerimizi kucaklarımıza
son haftalarında sorcam ben sanasabırlı olmak mumkun degıl artıq sabırsızlanıosun kuzun gelsın dıe suan duygusallıkta arttı son gunlerım ıns sancım gelır
(((
ya aslında ne kadar ıstemıstım suyum gelsın gıdıyım şöyle gece yarısı bırden bıre bızı heyecanlandırsın pat dıye kalkalım eşimin ıkı ayagı bı pabuca gırsın ben desen heycanlı vsss sanırım olmıcak bu duyguları yasayamıcam![]()
evet sabır zor üstelik kavuşacağın tatlı bir melek varsaa
offf dışarsı çok sıcakkk
vizonla penti bebeklerini sevmeye başlamışlar bilee
ne kaa güzel ne kaa güzel
ALlah bize de nasip etsin inşşş...
sabırsız hamileler sabırlar diliyorum size de![]()
sabır sabır yaaaa sabırrr
ay bir mesajda kaç tane sabır kelimesi geçti böyle hehehehehe