- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.781
yok kuzum olur mu öyle şey...
gel gel kuzum merak ettim.. evden çıkmadan önce gelmemştin dah bütün gün doğurmuştur inş dedim..
kuzum haklısın yaa... ayıp etmişiz. geçmiş olsun..
oooohhh yarasın bizim yerimize de gez,yüz bakalım..ben de 36 haftalıkken her gece doğurduğumu görüyordum.. ev dışında kalınca oluyo galiba ööle şeyler..
gözün aydın canım, mis gb hissediyo insan kendini di mi
becom88,Simuzerkızlar güzel geçmiş dr ziyaretleriniz.. gözünüz aydın
geçmiş olsun canım,inş sorunsuz temiz neticelerini alırsın... dediğin doğru, geçende de bi arkadaş söyledi, doğum kanalına girmiyo yaramazlar suni sancıyı verip bi de öyle bekliyoruz son anda demiş dr u..
tunambabym gözün aydın canım korktuğun olmamış.. soluna da yat bakalım bi de meyve suyu demişlerdi sanki:44::44:
09nursen61 hayırlı hbrlerle gel inş..
umaygulaysabırla bekleyelim bence de.. normal doğum şansının arttığına sevindim hadi hayırlısı
adaer dualarımız sizinle canım, üzme kendini sen çok iyi ama duyguları çok yoğun yaşayan bi annesin.. oğlun da bunu biliyordur,sıkma canını..
ben de bilmiyorum canım ama kuzenim son haftalarda bebiş iyi görülemediğinden dr lar eski ultrasonları istiyo demişti.. sadece sezaryen için mi geçerli bilmiyorum ama.. biz de bekliyoruz bbakalım..![]()
ya aslında çok yazı oluyo,bunun farkındayım da bi kişi bile görmeyince,hamilelik psikolojisinin de etkisiyle üzüldüm baya bi
neyse geçti artık