• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınlar güzel annecikler gece çok sessiz geçmiş anlaşılan ...benim kocacım sınava gitti evlendiğimizden beri okuyo hala 2. sınıfta bitmicek mi bu açık öğretim diyorum kızımla bir mezun olurum diyo :1::1::1::1::emir_bebek:

Gunaydin kizlar, bu gece de 6 kere tuvalete kalkarak guzel bir antreman yaptik.
Tuanacim, bir ilac verdikleri yok, git gel kan ver isin yoksa. Cok sıkıldım.
Emzirmenin nesini etkiliyor onu da anlamadim, hayirlisiyla dogurup kurtulsam artik.
bende aynı valla az kaldı ya artık minikler sıkışıyo içerde :emir_bebek::1:

Günaydin anneler
bugun cok erkenciyim
2 saat oldu uyanali. Neyse artik oglen sonu uyurum kesin
Ruyamda oglum erken dogmus. Garip bir ruyaydi. Evde dogum olmus. Dogum da degil. Aciyorum karnimi,oglum kucagima dusuyor. Cook mini birsey. Yorgana sariyorum,beni birakmasin diye konusuyorum oglum ile. Bide bakiyorum ki normal dogmus bir bebek gibi oluyor
Daha cok gariplik vardi ruyada. Banyo hep kan di

Günaydın taze anneler ve anne adayları
Sabah sabah acılar içinde uyandım
Sol dizim kitleniyor benim
Bunu yaşayan varmı
Yeni başladı bu da

Günaydin anneler
bugun cok erkenciyim
2 saat oldu uyanali. Neyse artik oglen sonu uyurum kesin
Ruyamda oglum erken dogmus. Garip bir ruyaydi. Evde dogum olmus. Dogum da degil. Aciyorum karnimi,oglum kucagima dusuyor. Cook mini birsey. Yorgana sariyorum,beni birakmasin diye konusuyorum oglum ile. Bide bakiyorum ki normal dogmus bir bebek gibi oluyor
Daha cok gariplik vardi ruyada. Banyo hep kan di

Hayır olsun canım
Yaklaştıkça böyle rüyalar görüyorum bende
Bir de ilk zamanlar görüyordum hep
Kan revan içinde kendimi

kızzzlarrr günaydınnnn :3::3:
ay ben kötü bi anne olacağım sanırım..
düşünüyorum da oğlum doğacak, onun altını değiştirme, yemesi, içmesi, çamaşırı bi dünya işi de onunla birlikte doğacak...
böyle içimde daha mı iyi sanki diyorum:27::27::27
ben de öyle diyorum kuzum:1: bi daha içimde hissetmeyi özleyeceğim :25:

ccnm cıkmıssın topıkten neyse evet dedıklerın konusunda haklısın drumada guvenmem lazım ıns kızım gelırde
buarada ben hamıle kaldıgım gecenın tarıhını bıle bılıyorum ayıptır soylemesı :17:
şimdi gelelim hesaplamaya... dr lar tam ilişki tarihini bilmedikleri için +14 yumurtlama dönemi ekleyip öyle 280 gün yani 40 hafta diyorlarmış. tam tarihinize 266 gün eklerseniz muhtemel doğum tarihiniz ortaya çıkıyo.. gerçi bende çok oynamıyo hesaba göre ama düzeni 28den farklı olanlar için fark çıkabilir..

sevgili oğluşu olacak anneler size bir şey sorucam.sünnet için ne düşünüyorsunuz?hemen yaptırcak mısınız? 1hafta içinde yapılınca ağrısı olmuyormuş diyorlar ama babamız büyüyünce aklı ermeye başladığında yaptırmamızı söylüyor ve bu konuda çok net ne desem değiştiremedim fikrini:41::41::41:
üroloğa sorduk biz.. erken olması bebeğin temizliği ve mikrop kapmaması açısından da iyiymiş. 2 aya kadar anestezi verilmeye gerek kalmadan oluyormuş. biz de erken yaptırmak istiyoruz.. mevlitte de pilavı dağılır artık :nazar::nazar:

iyi geceler hanımlar... bugün doktora gittim... 37-2.deyim... kafam çok karıştı size sorayım... en son doktora gittiğimde bebişimin boyu 45 cm kilosu 2700.dü... aradan 18 gün geçti bugün kü kontrolde boyu 51 cm kilosu 3000 kilo çıktı sizce bu kadar kısa sürede boyu bu kadar uzayabilir mi... doktora da söyledim defalarca fl.yi ölçtü boyuna aynı dedi...
canım önceki ölçüm yanlıştır takma kafana bu ara öyle şeyleri çok duyuyoruz..

Günaydın taze anneler ve anne adayları
Sabah sabah acılar içinde uyandım
Sol dizim kitleniyor benim
Bunu yaşayan varmı
Yeni başladı bu da
geçmiş olsun canım.. benim sol dizimde sürekli kemik ağrısı vardı bir yere çarpmış gb.. son bi aydır falan.. bazen geçiyo.. kalsiyum ve magnezyuma dikkat et derim :34:

günaydın kızlarrr:3:
gece bende pek uyuyamadım:19:
bütün gün tansiyonum 9-6 ya düşmüştü
gecede düzelmedi ne içtiysem
oda baş ağrısı yapıyooo
sancılar yetmezmiş gb bide tansiyon çıktı
teker teker gelinnnnn :36:

bugün son günümüz:10:
yarına takvimizde kapanıcak:26:
40 haftayı devirmiş olcaz
bu oğlan gelmez gelmezzzz:4:

adını Özgür koyucaz Allah nasip ederse
Özgür adın da oğlu olanlar sakın koyma çok özgürler başına buyruklar diooo:1:
kociş diyo bizimki şimdiden başladı:9:

günaydın hanımlar:3:ben de iki gecedir hep oğlumu görüyorum,kucağımda emzirmek için oda arıyordum.dün gece de karışıktı ama oğlum kucağımda idi..yüzünü pek görmedim ama kucağımda olması bile güzeldi:):16:

yaaa kızlar bir sabah da günaydın msjı için hastanedeki wireless şifresini öğremeye çalışmayı istiyorum :16: canlı bağlantı yapıcam size ordan,net varsa tabiii.. kızlar gece şöyle oldu böyle oldu dr dedi ki vs vs yazıcam. öğleden sonra da oğluşumla birlikte msj yazıcaz teyzoşlara.. :8::8:
bu sabah oğlumu büyüttüm de bakkala ekmek almaya gönderdiğimi düşündüm başladım ağlamaya... yazık çocuğu be böyle manyak kadından anne olur mu:9::9:

Son düzenleme:
oda baş ağrısı yapıyooo

Adıyla yaşasın inşallah canım
Hakkaten bitmiş senin 1 gün kalmış :)
Oğlanlar biraz geç gelir diyorlar
Tansiyon olayı da kişiden kişiye değişiyor
Benim en yüksek hali 10-6 şimdiye kadar
Ama normalde de düşüktü benim
Hayırlısı ile gelsin bebişin inşallah

oda baş ağrısı yapıyooo

canım geçmiş olsun sarmısak ve limonu nerdeyse yasakladı bana dr lar.. sarmısak yüzünden inanılmaz düşüyo tansiyonum.. sen de dikkat et, şekerli birşeyler tüketmeye çalış, yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi..
ya ilginç gelebilir size ama pozitif doğum hikayelerinde okudum geçende.. kadın doğum koçuymuş. 40 hafta dolmuş doğuramamış:52::52: dr u ona tenis topu üzerine günde 20 dk oturmasını tavsiye etmiş 5-10 gün sonra koşa koşa normal doğuma gitmişler ve açıklığı da gayet iyiymiş.. kolay bir doğum olmuş.. denenebilir..

Son düzenleme:
Günaydin
Dün sabah kizim 10;30 da dogdu allaha sükür ikimizde çok iyiyiz darisi dogum yapacak tüm annelere hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah cok güzel bir duygu geçmişi okuyamadım ilk haziran annesimiyim merak ediyorum

Günaydin
Dün sabah kizim 10;30 da dogdu allaha sükür ikimizde çok iyiyiz darisi dogum yapacak tüm annelere hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah cok güzel bir duygu geçmişi okuyamadım ilk haziran annesimiyim merak ediyorum
gözün aydın canım.. normal,sezaryen??? bebişine ve sana :nazar::nazar::nazar: dün penti ve vizon arkadaşlarımız da doğum yapmış, penti öğleden sonra onu biliyoruz. saatlere bakar,haziranın ilk bebeğini belirleriz artık:34::34:

Günaydin

gözün aydın canım darısı başımıza artık:nazar::nazar::emir_bebek:

Günaydin

günaydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel kavustun yavruşuna darısı başımıza

Günaydin

Gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun

Biz kahvaltimizida yaptik.Tekrar yataga girdim:1:
Ikea a gitcez yine ama suan hiiic halim yok

canım son haftalarda yanılmalar çok oluyor benimde bebeğim önce 2700 idi tam 15 gün sonra dedi ki 3700 olmuş normal doğum ihtimalin azalıyor dikkat et dedi ve bir hafta sonra yani bugünde dediki allah allaa bebek 3 kilo :52:

bende artık kiloya boya hiç takmıyorum sağsağlam gelsin yeterki miniklerimiz kucağımıza sağlıkla sıhatle inşallah...
diyecek birşey bulamıyorum çünkü dr.umda şaşırdı bu hafta nasıl kilo kaybı olur diye....????

kılo olayına takılmıorum artık 3300 gr dedıler sonrakı hafta 3030 gr sımdıde hastane ve dr degıstırdım burdakılerde 2700 gr dedıler he bıde dr dedıkı 400 gr yukarı 400 asagı olabılır yuh dedım yaaaa neyse ne bızım oğluş saglıklı gelsınde dedım :9:
bu olayı eşime anlattım dun aksam epey gulduk yapma yaa dedı bu kadar net bellı olmuyosa takıp etmelerı mantıksız dedı...

oda baş ağrısı yapıyooo

cnm bızım takvımde 4 gun sonra sona erıcek hala ne sancım var ne suyum geldı nede bısey oldu oğluşun keyfı yerınde gelmıor :31:
annesı hep konusuyor artık gell gell dıo ama nafıle sanırım ben gelsın ıstedıkce o annesınden kacıyor gelmek ıstemıor :(

erkek cocukları hep gec gelır dıolardı da ınanmıodum gercı cınsıyetle alakası varmı?onuda bılemıcem ama benım bebıs ınatcı cıktı

salı gunu randevumuz var sezaryene almazlar umarım:2:
normal dogurmakkkk ıstıorummmmm Allah ım duy sesımıı...böyle normal dıye haykırcagım hıc aklıma gelmezdı:18:

Günaydin

maşşallah kızına cnm darısı basımıza..:nazar::emir_bebek:

Back
X