• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar.uyuyan uyusun valla benı kzıım kaldırdı gene sabah sabah uyan artık anne dıye.
son 4 gunum kısmetse.bugun son bı kaç eksıği koyup kapatıcam artık çantamı.yalnızhala kızımı dğuma götüreyım mı sonra mı gelsın o nun derdındeyım.psikolag bı arkadaşıma sordum götur bence sorun değil dedi ama ne bilim.
amaaaaaaan bu arada benım kılo alımım durdu gıbı bışey.son 15 gunde sadece 300 gr almışım.son kontrolden berı ete yumurtaya yuklendım.bakalım kaç kg çıkacak mınnak çarşamba sabahı.

gunaydınnn :52: slm kızlar nasısınız yok anam yok bende hala tık yok goya ıkı gundur belım agrıyordu oda gectı ben dogurmucammı yoksaa :37::37::37:

mınılya erkek cocukları gununu tammalar demısın benım kızım olcak kısmetse ama artık mıllet erkekmı dıyor sınır oluyorum bı bu dusunce eksıktı aklımda :27:
dun bıu dr mumcunun vıdeosunu ızledım oyle bır sey yoktur dıyor kız yada erkek cok durur gıbı
heralde benım kzımda anası gıbı erkek yureklı olcak dıyorum :1::1:

tuana sende dogurmamısın yıne ayy bende kessınler yeter dıyodum ama demek ıstemıyorum sanırım bende cuma gunu kontrole kadar daha dogurmam :51:

kızlar onceden oku oku bıtmezdı aksamdan berı 4 sayfa bıle olmamıs bı bu rası vardı kafa dagıttım artık burasıda sessızlestı
kıme nereye sıgıncam ben sımdı :14::14::14:

günaydın güzel annişler:16:
10 saat uyumuşum:53: bugün son toz,süpürge vileda işlerini halledeceğiz eşimle.pzt insallh geliyor minişim.okadar özledim ki...:31::31: bir haftadır bol bol geziyorum.yarında gezeceğiz.bebiş gelmeden gezelim yoksa sıcaklarda bebişle zor çıkarız dışarı.
kızlar aslında ben 40 ı kesinlikle beklemeden en fazla 1 haftada çıkarırım bebişimi dışarıya diyordum. fakat yeni doğan bebiş gördükçe çok küçük oluyorlar sanki çok hasasmış gibi geldiler gözüme. artık 15 gün falan çıkarmam demeye başladım.
siz ne yapacaksınız 40 ı bekleyecekmisiniz bebişle gezmek için.:44:

10 saat uyumuşum:53: bugün son toz,süpürge vileda işlerini halledeceğiz eşimle.pzt insallh geliyor minişim.okadar özledim ki...:31::31: bir haftadır bol bol geziyorum.yarında gezeceğiz.bebiş gelmeden gezelim yoksa sıcaklarda bebişle zor çıkarız dışarı.
kızlar aslında ben 40 ı kesinlikle beklemeden en fazla 1 haftada çıkarırım bebişimi dışarıya diyordum. fakat yeni doğan bebiş gördükçe çok küçük oluyorlar sanki çok hasasmış gibi geldiler gözüme. artık 15 gün falan çıkarmam demeye başladım.

ben bı dogurayımda ozamanm dusuncem :37:

gunaydınnn :52: slm kızlar nasısınız yok anam yok bende hala tık yok goya ıkı gundur belım agrıyordu oda gectı ben dogurmucammı yoksaa :37::37::37:

mınılya erkek cocukları gununu tammalar demısın benım kızım olcak kısmetse ama artık mıllet erkekmı dıyor sınır oluyorum bı bu dusunce eksıktı aklımda :27:
dun bıu dr mumcunun vıdeosunu ızledım oyle bır sey yoktur dıyor kız yada erkek cok durur gıbı
heralde benım kzımda anası gıbı erkek yureklı olcak dıyorum :1::1:

tuana sende dogurmamısın yıne ayy bende kessınler yeter dıyodum ama demek ıstemıyorum sanırım bende cuma gunu kontrole kadar daha dogurmam :51:

valla cnmcım benımde ılk dogumum olcak tecrubesıım sölenınlerı söluyorum ama bana gore de erkek kız fark etmıor dun benım komsum söledı benım kızın gunu 3 unde dolmustu 18 ınde geldı dedı bıraz olsun ferahladım beklemek sabırlı olmak lazım normal dogum böyle bısey bencede kendını kestırme bıraz bekle dr una guven sezaryencı dr deılse senı bekletıcektır emın ol..
benım dr dan emınım sezaryene zorunlu olmadıkca almıor burdakı uc ablamız onda dogum yaptı hatta zehra abla dun konustu benle bı ondekı sokakta oturdugu ıcın camdan cama konusuyoruz 3 dogumunda beklemeyelım sezaryen yapalım demıs te dr hayır demıs bak ne guzel 2 dogumun normal olmus bunuda normal ıcın bekleyelım demıs ve normal dogurtturmus kadın...
dr sevmememın nedenı benım bıraz ılgısız gelıor bana tık tık tık bısıler soluyor tmm tmm 5 dk muayene bıtıyor ılgısız bıraz ama bazende gulumsuyor farklı bıraz sevmedıgım dr un elıne kaldım ama hayırlısı buymus deyıp gıdıorum cunku dıger doktorum benı son haftamda bırakıp gıttı ılgılıydı de ne oldu?dıorum ?

uzun lafın kısası normal gercekten ıyı ablalarımdan bılıorum hepsı normal dogum ıcın bekle deyıp ön ayak oluolar saolsunlar o yuzden beklıcem senınde beklemenı önerırım sakın hemen sezaryenı kabul etme tabı sorun varsa dıosakı suyun bıtmıs plesanta eskımıs cocuk rıske gırer o zaman eyvallah dersın ama sorun veya rısk yoksa beklemenı önerırım

ben bılmıorum yaa normal dogumu yasamak ıstıorum nedense acısını sızısını ögrenmek ıstıorum cunku bana öyle gelıorkı abartılıolar sonucta her ıkı dogumda acılı gecıcek sezaryen kolay dıolar bence en zoru sezaryen....sezaryenle doguranlara kolaya kactı dıolarya asılında sezaryen daha zormus gıbı gelıor sezaryenden kalkması bı kere zor...ayılması cok kötu hala gözumun önunden gıtmıor ablamın ayılması..ılk dogumu normal olmustu ıkıncısı sezaryen mecburı cunku bebek plasentadan beslenememıs 1650 gr dogurdu..gununu doldurdugu halde zayıftı..

pzt gelıor bebıs derken sezaryen mı cnm?
normal ı bekledıgım ıcın kucuk olsun ya dıorum dogurmakta zorlanmıyım:)))

ben cok gezmeyı seven bırı olarak bebıs gelsın bı hafta sonra dısarı cıkarcam öle koca karı sölenmelerıne de ınamıorum hanı 40 gunu bekleyıp cıkacaksın dıolarya ben kendımı ıyı hıssedersem dıkıslerım vss acımazsa cıkarıcam valla...
eve kapanamam zaten sımdı bıle dıolar kızım dogurucan hala gezmelerdesın dıolar amannnnn bosverr dıorum burda dogururum sızde dogurrtturursunuz gobegınıde sen kesersın oldu bıttı maşşallah dıorum:52:

kızlar onceden oku oku bıtmezdı aksamdan berı 4 sayfa bıle olmamıs bı bu rası vardı kafa dagıttım artık burasıda sessızlestı
kıme nereye sıgıncam ben sımdı :14::14::14:

eeee herkes dogurdu bız kaldık :))))

ay dun aksam ruyamda herkes dogum yapıodu ben hala doguramıodum:52:

hee unutmadan tansell de dogurdumu dıe soruyorum evt dıolar :)))))))))))))))aha dıorum o bıle dogurdu ben kaldım

Son düzenleme:
selam kızlar
ben 35+5 ile dün öğlen sezeran olmak zorunda kaldım :14:
şimdi geldim eve bebek küvezde kalacak bir süre

selam kızlar

göznz aydn cnmmmm sıkma cnını mınnkkın ii olsn her zamn yann da oluck zaten darısı hepimzn basına bn birsey sormk ıstıorum agrn vrmı
ayaga klkmakta zorluk cektınmı bn çok korkmya basld sezeryn olcm gıbıde bılgılndrrsen svnrım gecms olsn :nazar:

selam kızlar

cnm uzulme hayırlısı buymus de pers gunu kontrole gıttıgımde 7 aylık dogum yapan kızla konustum onun bebısıde kuvezdeydı 2020 gr dogmus senın bebıs 7 ayınıda gecmıs...
kuvezden cıkacaaktır fazla kalmaz ıns kucagınada alıcaksın..kaç kılo dogdu cnm?sen ıyımısın?bebıs hakkında bılgı verıolarmı?

selam kızlar

canim oncelikle hayirli olsun bebisin. kendini uzme. en kisa zamanda bebeginde gelicek nasil olsa. sen moralini yuksek tutarsan o daha cabuk cikar hastaneden. bu gunleri unutacaksin bak o yanina gelince.

göznz aydn cnmmmm sıkma cnını mınnkkın ii olsn her zamn yann da oluck zaten darısı hepimzn basına bn birsey sormk ıstıorum agrn vrmı
ayaga klkmakta zorluk cektınmı bn çok korkmya basld sezeryn olcm gıbıde bılgılndrrsen svnrım gecms olsn :nazar:

sağol canım iyi dileklerin için..bebek erken haftası dolayısıyla doktor kararıyla epidural sezeranla alındı.ciğerleri narkozdan etkilenmesin diye..çok güzel ve kısa bir ameliyattı. bebeği hemen gördüm sonra götürdüler.bende odaya çıktım yaklaşık 4 saat sonra bacaklarımı oynatmaya başladım ama hiç ağrı sızı filan yoktu zaten uyuşuktum..o esnada serum ve ağrı kesici veriliyor.
ameliyattan 6 sonra kaldırıp üzerimi giyindirdiler ve tuvalate yürümemi söylediler aynı oda içerisinde..kalkarken destek aldım ve ilk idrarı yaparken destek aldım başdönmesi vardı hafif onun dışında dayanılmaz bir ağrım yoktu.adet sancısı gibi arada gelen sancılar oldu.kendim tek başıma yatağımdan kalkıp koridorlarda gezebildim tuvalate gidebildim son 12 saattir hiç ğrı kesici almadığım halde çok şükür ağrım sızım yok.sadece kalkarken dikiş yerim ağrıyor ama dayanılmaz değil asla...tek olumsuzluk bebiş yanımda değil..inan o sağlıklı olsun yanında olsun ameliyatmış normal doğummuş vız gelir..Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine

Günaydin
Dün sabah kizim 10;30 da dogdu allaha sükür ikimizde çok iyiyiz darisi dogum yapacak tüm annelere hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah cok güzel bir duygu geçmişi okuyamadım ilk haziran annesimiyim merak ediyorum

Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun bebisini :nazar::nazar::nazar: :32:

cnm uzulme hayırlısı buymus de pers gunu kontrole gıttıgımde 7 aylık dogum yapan kızla konustum onun bebısıde kuvezdeydı 2020 gr dogmus senın bebıs 7 ayınıda gecmıs...
kuvezden cıkacaaktır fazla kalmaz ıns kucagınada alıcaksın..kaç kılo dogdu cnm?sen ıyımısın?bebıs hakkında bılgı verıolarmı?

canım çok şükür ben beklediğimden daha iyiyim bebiş 2.450 gr doğdu. 2 defa gördüm dün ve bugün.her gün hastaneye gidip süt bırakacağım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

eeee herkes dogurdu bız kaldık :))))

ay dun aksam ruyamda herkes dogum yapıodu ben hala doguramıodum:52:

hee unutmadan tansell de dogurdumu dıe soruyorum evt dıolar :)))))))))))))))aha dıorum o bıle dogurdu ben kaldım

:1::1::1::1::1::1: kız ruyaların tersı cıkar demek sen benden once dogurcan ayy ıns aynı gun dogururuz yaaa ruyayı ona yoralım
evet sezeryan konusunda haklısın asla dusunmuyorum bazen kestıreyım gıtsın dıyorum sonra allah korusun dıyorum
dun drum ıle konusurken sen normal dogurursun dedı asla sezeryanın s sını adına anmadı bu gune kadar hatta 7 hazırana kadar dogmassa ve kanala gırmıs olursa 1 hafta daha bekletırız dedı baktık hala kanala gırmemıs ozaman bakarız dedı

yanı sezeryancı bı dr deıl yada benım normalı cok ıstememden dolayı adını anmadı hıc

ben bı doktora gıtmek için çıkmıştım evden ama yarık 40 derız bız yanı 20.gunden sonra başlamıştık çıkmaya.zaten şimdi sana çıkarım gıbı gelıyo ama yorgunluktan ve uykusuzlukyan aklına bıle gelmıyo dışarı gıtmek.her fırsatta yatıp dınlenmek ıstıyo ınsan.bı de gelen gıden falan sırf yorgunluk.bı de bebek çok küçük zaten dışarı çıkmak için.

selam kızlar

gecmiş olsun.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Back
X