- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.841
sağol canım iyi dileklerin için..bebek erken haftası dolayısıyla doktor kararıyla epidural sezeranla alındı.ciğerleri narkozdan etkilenmesin diye..çok güzel ve kısa bir ameliyattı. bebeği hemen gördüm sonra götürdüler.bende odaya çıktım yaklaşık 4 saat sonra bacaklarımı oynatmaya başladım ama hiç ağrı sızı filan yoktu zaten uyuşuktum..o esnada serum ve ağrı kesici veriliyor.
ameliyattan 6 sonra kaldırıp üzerimi giyindirdiler ve tuvalate yürümemi söylediler aynı oda içerisinde..kalkarken destek aldım ve ilk idrarı yaparken destek aldım başdönmesi vardı hafif onun dışında dayanılmaz bir ağrım yoktu.adet sancısı gibi arada gelen sancılar oldu.kendim tek başıma yatağımdan kalkıp koridorlarda gezebildim tuvalate gidebildim son 12 saattir hiç ğrı kesici almadığım halde çok şükür ağrım sızım yok.sadece kalkarken dikiş yerim ağrıyor ama dayanılmaz değil asla...tek olumsuzluk bebiş yanımda değil..inan o sağlıklı olsun yanında olsun ameliyatmış normal doğummuş vız gelir..Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine
saol cnm bnm cvp verdıgn için bebekler ii olsnda acı cekelm srndeıl korku ıste napym :) hiç kafna tkma en kısa surede mınıgın cıkıcak hyrlısyla içini ferh tut saol ii dileklern içinde çok öpüorum kndıne ıı bak tekradn gzn aydn gecmiş olsn