• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırlı akşamlar güzel anneler
kızlar kasıklarımda ağrı oluyor ve yürümemi zorlaştırıyor
sizlerde var mı böyle birşey

sağol canım merak etmiştim çok

ya bende çok korkuyorum ıkınmak istemiyorum hiç
bi de kızlar aman aman söyliyim de dikkat edin idrar yolu enf. olmasın.. onda da aynı doğum belirtileri oluyo.. belde ve kasıklarda ağrı,alttan batmalar falan. nst bie ayırt edemiyo sancıyı.. çok şikayetiniz varsa idrar tahlili de isteyin derim naçizane..

annem burda olsa baktırmam hayatta ama başka kimse yok kreşler 1.5 yaştan önce almıyor of of bakınca birde dır dır yapar bu sanki ben çok meraklıyım onun şartları ve verdiği terbiye ile büyümesine :14:

hemen başlıyca mıısn izin bitince işe?valla ımkanın varsa çok ıyı bakıcılarda var.ben 8 aylık oldugunda başlıycam kısmetse sonra bakıcıdevam edecek buyuk de kreşe inşallah.

hemen başlıyca mıısn izin bitince işe?valla ımkanın varsa çok ıyı bakıcılarda var.ben 8 aylık oldugunda başlıycam kısmetse sonra bakıcıdevam edecek buyuk de kreşe inşallah.

işe başlayacağım 2 ay sonra ücretsiz izin alabilirsem 8 aylık filan olacak güvenebildiğim biri olursa bakıcıda düşündüm ama maaşımın yarısı bakıcıya gidecek bu durumda maddi konudan zorlar bizi sonuçta yeni bir brey ve yeni masraflar olacak :26:

dr a sordum canım normalmiş kemikler oynuyo ya esneme payları işte..

muhtemelen canım.. bi de kızlar bak yakında doğum yapan arkadaş anlattı bende de nadir de olsa oluyo. çok afedersiniz aniden büyüğünüzü yapacakmışsınız da kabızmışsınız gb o kas sıkışıyo.. bana öyle birşey hissedersen sakın ıkınma.. bebek kalın bağırsağa baskı yaptığından oluyo dedi..

aynı sıkıntılar bendede var afedersiniz gaz sancısı gibi büyük yapıcakmışım gibi oturamıyorum baskı yapıyor hep

Canlarım cok tesekkür ederim hepinize ayrı ayrı..
Sanırım sıcaktan da bunaldım, umrumda değil zaten sınaw..
stres de yapmamıstım ama demekki artık psikolojimiz daha farklı anlayamıyoruz..
Dinlenicem bol bol yarın da dewam ederse doktorumu ararım..
Ama bence düşük tansiyondan, sıcaklar we uykusuzluktan oldu..
Rabbim hepimizi kurtarsın insallah hayırlısıyla..

çok geçmiş olsun canım

Selam güzel anneler.. topiği hep takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum ben de. Sizin sohbetlerinizi okumak çok keyifli oluyor. Bugünü paylaşayım istedim. Bugün 39+2 deyiz. Doktor, bugünkü kontrolde gelebilir her an, bekliyoruz dedi. gelmezse 2-3 gün sonra tekrar görüşelim dedi. perşembe 40 bitiyor. 40'ı geçirmeyelim dedi. Bakalım hayırlısı.. Bir de benim en büyük sıkıntım, küçük tuvaletimi yapamıyorum. Bebiş mesanemi sıkıştırmış. Doktor, ultrasonda da dedi, mesanen dolu. Acayip sıkışmış hissediyorum ama tuvalete gidince 1-2 damla geliyor en fazla. Acayip sıkıntılı. Artık gelse de kavuşsak..:emir_bebek::49:

Selam güzel anneler.. topiği hep takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum ben de. Sizin sohbetlerinizi okumak çok keyifli oluyor. Bugünü paylaşayım istedim. Bugün 39+2 deyiz. Doktor, bugünkü kontrolde gelebilir her an, bekliyoruz dedi. gelmezse 2-3 gün sonra tekrar görüşelim dedi. perşembe 40 bitiyor. 40'ı geçirmeyelim dedi. Bakalım hayırlısı.. Bir de benim en büyük sıkıntım, küçük tuvaletimi yapamıyorum. Bebiş mesanemi sıkıştırmış. Doktor, ultrasonda da dedi, mesanen dolu. Acayip sıkışmış hissediyorum ama tuvalete gidince 1-2 damla geliyor en fazla. Acayip sıkıntılı. Artık gelse de kavuşsak..:emir_bebek::49:

Canım yaaa.. Allah kurtarsın seni de hayırlısıyla..
bu wc hepimizde problem ama yapamama problemini ilk defa senden duydum, inşallah cok sıkıntı cekmeden atlatırsın..
peki doktor çatı muayenneni yaptımı, yaptıysa ne dedi inmiş mi bebek ?
yada doğumu baslatmak için söyle yap, böyle yap felan dedi mi..

Canım yaaa.. Allah kurtarsın seni de hayırlısıyla..
bu wc hepimizde problem ama yapamama problemini ilk defa senden duydum, inşallah cok sıkıntı cekmeden atlatırsın..
peki doktor çatı muayenneni yaptımı, yaptıysa ne dedi inmiş mi bebek ?
yada doğumu baslatmak için söyle yap, böyle yap felan dedi mi..

Teşekkür ederim, hepimizi inşallah..çatı muayenemi geçen hafta yaptı, normal doğum için uygun dedi, geçen hafta daha inmemişti, ama bu hafta biraz daha aşağıda dedi. zaten indiği için mesanemi sıkıştırıyormuş. Ama tuvaletiniz varken yapamamak acayip eziyetli. ne yaptıysam birkaç damla geliyor sadece.. bebişin kafası mesanenin çıkışını sıkıştırdığı için engelliyor. biraz öne eğilince azıcık daha fazla yapabiliyorum.. oooof off...

Teşekkür ederim, hepimizi inşallah..çatı muayenemi geçen hafta yaptı, normal doğum için uygun dedi, geçen hafta daha inmemişti, ama bu hafta biraz daha aşağıda dedi. zaten indiği için mesanemi sıkıştırıyormuş. Ama tuvaletiniz varken yapamamak acayip eziyetli. ne yaptıysam birkaç damla geliyor sadece.. bebişin kafası mesanenin çıkışını sıkıştırdığı için engelliyor. biraz öne eğilince azıcık daha fazla yapabiliyorum.. oooof off...

canım yaa tekrar dile getireyim Allah kurtarsın.. tahmin edebiliyorum..
bol dua artık senin işin.. çoğu gitmiş azı kalmıs masallah..
ne güzel seyler söylemiş doktor.. hadi hayırlısı..

Ha yazmayı unutmuşum. Doğumu başlatmak için bir şey yap demedi, sadece beklicez dedi. ama 40'da da gelmezse suni sancı verecek herhalde, o da olmazsa sezaryen. inşallah gerek kalmaz da gelir bu önümüzdeki günlerde. İyice zorlanmaya başladım çünkü..

bu gece bu sancı benzeri şeylerin sonu gelmeyecek sanırım,erken gelmesini istiyorum fakat bu kadar da değil,biraz dahaa kilo almalı..neyse iyi geceler hiç uykum yok ama uyumaya çalışayım.

Back
X