• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

asıl sebep k.valıdem ve k.pederim.onlar sinirimi bozdugu için eşimle tartışıp ağlama krızı gecirdim resmen.ılkınde de lohusalığımda sinir etmişlerid benı bunda önceden başladılar.söyleme dedim doğum satini istemıyorum gelmesınler.merak eden açar sorar zaten.gelcek mısınız demiş eşim bız hangı görevımızı yerıne getırmedık demiş annesi.lafa bak.görev icabı gelcekler yanı.

ahhh canım,onları anlamak o kadar zor bişey ki
aslında pek yazmam bizimkiler nasıl diye ama artık ben de doldum sanırım
kaç sene bebeğimiz olmadı,oğullarını arayıp bebek var mı diye soruyolardı ama bana bişey yok,tedavi oluyosunuz,neyle,accık ta biz destek çıkalım demediler
tedaviler sonuç vermedi,çok şükür akabinde kendiliğinden hamile kaldım,bi ilk hamile duyunca aradılar,dikkat et falan talimatları verdiler,9 aylık hamileym,daha ne arayan,ne soran var,oğullarını arayıp talimatlar yağdırıyolar yalnız
geçen gece acile kaldırıldım,aradı hemen annesini eşim,şöyle durum oldu napalım diye,gene onu aradılar kaç defa,bi ALLAH KULU da ver bi hanımınla görüşelim demedi,sebep bana kızgınlarmış,kp hastalandı aramadım diye ama o ara benimde annem hastaydı ve ben onla meşguldüm,kaldı ki onlar dedem öldü aramadılar,dayım öldü aramadılar ama ben aramayınca suç olmuş,ben de tavır yapıp aramamazlık etmediydim halbuki,sadece çok yoğun günler geçiriyodum
tabi bunun başı da var,görev icabı konusu,bizimkiler düğünden beri görevlerini bile yerine getirmiyolar
her defasında takmıcam diyorum ama genede takılıyo malesef,ben ne yaptım ki,tek suçum oğullarıyla evlenmek sanırım
artık kimle evlendircekdilerse hala kabullenemediler beni
rabbim kendi karanlıklarında boğsun diyorum sadece,çok dokunuyo şu günlerde çünkü

kızlar ağrı sancı hepimizde var sanırım ve doğum belirtisidir inşallah,hayırlısıyla sağlıkla doğuralım hepimiz

jang booo eşin çok inatçıymış,söyleyecek söz bulamıyorum
birde sınavda rahatsızlanan arkadaş vardı değil mi?çok geçmiş olsun

kardelen5233 o rahatsızlanan bendim canım. cok sagol Allah razı olsun..
Rabbim de sana sabır wersin.. cok zor bu aile durumları, ben yasamadım cok sükür ama yasayan cok kişi war cewremde..
Rabbim ıslah etsin.. koca koca adamların, kadınların bize maddi, manewi destek olması gerekirken, biz pışpışlıyoruz gönülleri olsu diye..
Demekki akıl yasta değil, başta..
Suan hamilesin bunalrı dşüşünme.. bebeğine odaklan..
zaten doğduktan sonra hep ona odaklanmıs olucaksın insallah.. :16:

Kızlar hepinize iyi geceler.. Uyku geldi, kaçırmayalım..
Allaha emanet olun..
Günü gelenler ins bu gece doğurur..
Bizim gibi masuscuktan sancı cekenler de gününü beklesin please :9:

bende bi duşa gireyim.. yoksa bu sancıların gececeği yok gibi.. :50:
canım öncelikle geçmiş olsun bugün rahatsızlanmışsın sanırım
ewet ya artık bende hergün duşa gireceğim belki bir faydası olur

hayırlı akşamlar güzel anneler
kızlar kasıklarımda ağrı oluyor ve yürümemi zorlaştırıyor
sizlerde var mı böyle birşey

evet sanırım herkesde oluyor bende de elektrik çarpmş gibi bir uyşma oluyor bazen

kardelen5233 o rahatsızlanan bendim canım. cok sagol Allah razı olsun..
Rabbim de sana sabır wersin.. cok zor bu aile durumları, ben yasamadım cok sükür ama yasayan cok kişi war cewremde..
Rabbim ıslah etsin.. koca koca adamların, kadınların bize maddi, manewi destek olması gerekirken, biz pışpışlıyoruz gönülleri olsu diye..
Demekki akıl yasta değil, başta..
Suan hamilesin bunalrı dşüşünme.. bebeğine odaklan..
zaten doğduktan sonra hep ona odaklanmıs olucaksın insallah.. :16:

Kızlar hepinize iyi geceler.. Uyku geldi, kaçırmayalım..
Allaha emanet olun..
Günü gelenler ins bu gece doğurur..
Bizim gibi masuscuktan sancı cekenler de gününü beklesin please :9:

evet canım,sendin,geçmişi okudum ama tüm günü okumamış olunca ismini unuttum
ben maddi desteklerinden çoktan geçtim,manevi olarak yük olmasalar yeterdi
sana da iyi geceler

Iyi aksamlar kizlar,

Nasilsiniz?

Aranizda polene alerjisi olan var mi? varsa eger ne yapiyor? Kac gundur uykusuz geceler geciriyorum delirmek uzereyim hem hamileligimin son gunlerindeyim hemde su polenler azdikca azdi dertiyorlar beni.

Gozlerim, kulaklarim, bogazim acayip kasiniyor her dk hapsurmaktan cigerlerim disari cikacak artik :43:

çok moralim bozuk.ağlamaktan gözlerim dudaklarım heryerım şişti.lohusalık çok fırtınalı gececek belli.

Canim sen bu aglama olayini iyice abarttin, sakin ol azicik. Kayinvalide oyle dedi boyle dedi diye aglanir mi hic? Askolsun sana!
Benim kiz bu aksam costu, karnim ordan oraya gidiyor. Hanimefendi burasi cok guzel mesaji veriyor sanirim, cikmaz bu daha belli.
Ben yatayim artik, iyi geceler...

gecmısı okurken uykun geldı vallahı kocacım sızdı zaten bende sızayım
allahım bu gece dogurmak dılegıyle :1:

hayrlı geceler kızlar 38.haftamdayım. geçtiğimz salı alttan muayene oldum 1parmk açıklık olmuş doktorum bebek çok baskı yapyr doğum yakndr dedi inş. eve gdnce kanaman olablr muayeneden dolayı telaş etme dedi öylede oldu. ama hala devam edyr kanama değilde pembe kahverrengi şeklinde akıntılar. bu nişan denilen şey 4 5 gün sürermi? bi bilgnz varsa paylaşrmsnz ltfn. şu andada vajinada ara ara sancı hissediyrm. yani sancdr heralde ilk bebeğim olduğu içn neyn ne olduğunu bilemyrm.en son cuma günü alttan baktı hala 1 parmktı açıklığım. kısacası kafamı karıştıran nişan 4 gün kadr uzn sürermi

hayrlı geceler kızlar 38.haftamdayım. geçtiğimz salı alttan muayene oldum 1parmk açıklık olmuş doktorum bebek çok baskı yapyr doğum yakndr dedi inş. eve gdnce kanaman olablr muayeneden dolayı telaş etme dedi öylede oldu. ama hala devam edyr kanama değilde pembe kahverrengi şeklinde akıntılar. bu nişan denilen şey 4 5 gün sürermi? bi bilgnz varsa paylaşrmsnz ltfn. şu andada vajinada ara ara sancı hissediyrm. yani sancdr heralde ilk bebeğim olduğu içn neyn ne olduğunu bilemyrm.en son cuma günü alttan baktı hala 1 parmktı açıklığım. kısacası kafamı karıştıran nişan 4 gün kadr uzn sürermi
Canim bildigim kadari ile okadar uzun surmuyor lekelenme gibi birkere geliyorama yanlis bilgi vermeyeyim.

canım bende 1 kere geliyor diye biliyorum.çünkü nişan denilen şey rahmi vajinadan ayıran bebeği enfeksiyona falan karşı koruyan tıkaç diye biliyorum.ama doktoruna sor bence sen yinede:34::34:

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. doğumu beklemek ne kadr heyecan verici birşeymiş Allah hepmzn yardımcısı olsun inş. sizler doğumu nasıl yapmayı istyrsnz normal doğum düşünen varmı epiduralsiz

günaydın kızlar
rüya görüp uyandım
güya nişanım geliyor
ama ne lavaboyu kan götürüyor
çok kan kaybediyorum ya
çok kötü başım dönüyor:9::9::9:
işte böyle sonra da uyandım

Back
X