- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.001
asıl sebep k.valıdem ve k.pederim.onlar sinirimi bozdugu için eşimle tartışıp ağlama krızı gecirdim resmen.ılkınde de lohusalığımda sinir etmişlerid benı bunda önceden başladılar.söyleme dedim doğum satini istemıyorum gelmesınler.merak eden açar sorar zaten.gelcek mısınız demiş eşim bız hangı görevımızı yerıne getırmedık demiş annesi.lafa bak.görev icabı gelcekler yanı.
ahhh canım,onları anlamak o kadar zor bişey ki
aslında pek yazmam bizimkiler nasıl diye ama artık ben de doldum sanırım
kaç sene bebeğimiz olmadı,oğullarını arayıp bebek var mı diye soruyolardı ama bana bişey yok,tedavi oluyosunuz,neyle,accık ta biz destek çıkalım demediler
tedaviler sonuç vermedi,çok şükür akabinde kendiliğinden hamile kaldım,bi ilk hamile duyunca aradılar,dikkat et falan talimatları verdiler,9 aylık hamileym,daha ne arayan,ne soran var,oğullarını arayıp talimatlar yağdırıyolar yalnız
geçen gece acile kaldırıldım,aradı hemen annesini eşim,şöyle durum oldu napalım diye,gene onu aradılar kaç defa,bi ALLAH KULU da ver bi hanımınla görüşelim demedi,sebep bana kızgınlarmış,kp hastalandı aramadım diye ama o ara benimde annem hastaydı ve ben onla meşguldüm,kaldı ki onlar dedem öldü aramadılar,dayım öldü aramadılar ama ben aramayınca suç olmuş,ben de tavır yapıp aramamazlık etmediydim halbuki,sadece çok yoğun günler geçiriyodum
tabi bunun başı da var,görev icabı konusu,bizimkiler düğünden beri görevlerini bile yerine getirmiyolar
her defasında takmıcam diyorum ama genede takılıyo malesef,ben ne yaptım ki,tek suçum oğullarıyla evlenmek sanırım
artık kimle evlendircekdilerse hala kabullenemediler beni
rabbim kendi karanlıklarında boğsun diyorum sadece,çok dokunuyo şu günlerde çünkü
kızlar ağrı sancı hepimizde var sanırım ve doğum belirtisidir inşallah,hayırlısıyla sağlıkla doğuralım hepimiz
jang booo eşin çok inatçıymış,söyleyecek söz bulamıyorum
birde sınavda rahatsızlanan arkadaş vardı değil mi?çok geçmiş olsun