- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.141
kızlar nerdesınız uykum geldı ama uyumak ıstemıyorum kocısımde yok puff 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebiş rahatta ben rahat deılım artık
toplamda 12 kılo almam ragmen nefes alamıyorum karnımın altı resmen acıyor uyuyamıyorum ha geldı ha gelcek sıtresı sınırlerım lacka olmus mutluyum ama huzursuzum daha sayyımmı![]()
kızlar nerdesınız uykum geldı ama uyumak ıstemıyorum kocısımde yok puff![]()
yaaa bu dediğin nişan olablrmi benmde 5 gündür pembe kahverengi akıntılarım olyr. doktrm nişandr dedi bu kadr üzün sürermiymiş
kızlar nerdesınız uykum geldı ama uyumak ıstemıyorum kocısımde yok puff![]()
bebiş rahatta ben rahat deılım artık
toplamda 12 kılo almam ragmen nefes alamıyorum karnımın altı resmen acıyor uyuyamıyorum ha geldı ha gelcek sıtresı sınırlerım lacka olmus mutluyum ama huzursuzum daha sayyımmı![]()
bılmıorumkı canm bukadar uzun surermı nısan ama bnm sarı mukus ya çok tuhaf kahve rengı yada ole pembemsı deıl spermede benzıobu nısan ola bılırmı
![]()
yalnız kalmasaydın evde doğurursun felan![]()
burdayız canım gene bursalılar olarak
al benden de o kadar.. benim daha zamanımın olmasına ragmen 1 haftadır pertim..
Allah kurtarsın hepimizi.. ama öncelikle seniiii insallah canım..
mide yanmalarıma da gaviscon şurup çare.. bagımlısıyım resmen![]()
kocam ıste kzını tembıhledı babacım ben gelmeden sakın dogma dıe bende merak etme zaten hıc nıyetı yok dedım
yanlız sayılmam alt katta kaynanamlar var ama onlara muhtac olup hastaneye falam gıtmek ıstemıyorum
olursa sancım tutup benı hastaneye goturseler kahramanlık yapmıs gıbı basımı yer ben yetıstırdım dra ben goturdum dıe gıcık bı durum
oyuzden kızım sana soyluyorum baban evdeyken gel gelceksen![]()
bursalılar olmasa ne olcak bu topiğin hali![]()
allahım bu mıgde yanmaları oldurcek benı 2 aydır cekıyorum resmen![]()
erkek kardesım dogdugunda 7 yasımdaydım babam ıs ıcın bıyere gıtmeye hazırlanıyodu annem gidiyosun ama sen gelmeden dogurursam demıstı cok ıyı hatırlıyorum babam gıttı 2 saat sonra kardesım evde dogmustuınsallah senın kızda yaramazlık yapmazda babayı bekler
![]()
beni doğum stresi sardı şimdiden
anam poposuna poposuna vururum onun ben
kız ınadına gelırmı hey allahım allahtan anamlar yakın sımdı anamı arasam mesela 5 dak hazırlanıp evden cıksalar arabaları var 12 dak burası suruyor hadı kaba hesap 20 dak babam kapımda cokta endıselenmeyyeyım dımı![]()