• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bebiş rahatta ben rahat deılım artık
toplamda 12 kılo almam ragmen nefes alamıyorum karnımın altı resmen acıyor uyuyamıyorum ha geldı ha gelcek sıtresı sınırlerım lacka olmus mutluyum ama huzursuzum daha sayyımmı :31:

haklısın canım benim bile 20 günüm olmasına rağmen sıkıntılarım var ve biran önce kavuşmak istiyorum mucizeme :21:

yaaa bu dediğin nişan olablrmi benmde 5 gündür pembe kahverengi akıntılarım olyr. doktrm nişandr dedi bu kadr üzün sürermiymiş

bılmıorumkı canm bukadar uzun surermı nısan ama bnm sarı mukus ya çok tuhaf kahve rengı yada ole pembemsı deıl spermede benzıo :1: bu nısan ola bılırmı :1:

bebiş rahatta ben rahat deılım artık
toplamda 12 kılo almam ragmen nefes alamıyorum karnımın altı resmen acıyor uyuyamıyorum ha geldı ha gelcek sıtresı sınırlerım lacka olmus mutluyum ama huzursuzum daha sayyımmı :31:

al benden de o kadar.. benim daha zamanımın olmasına ragmen 1 haftadır pertim..
Allah kurtarsın hepimizi.. ama öncelikle seniiii insallah canım..
mide yanmalarıma da gaviscon şurup çare.. bagımlısıyım resmen :31:

bılmıorumkı canm bukadar uzun surermı nısan ama bnm sarı mukus ya çok tuhaf kahve rengı yada ole pembemsı deıl spermede benzıo :1: bu nısan ola bılırmı :1:

seninki nişan deil canım bende 1 aydır oluyo o dediğin sey doğum yaklastıkca daha cok artıyo gunde 3 4 camasır degıstırıyorum don kalmadı:1::1::1::1:

yalnız kalmasaydın evde doğurursun felan:1::emir_bebek:

kocam ıste kzını tembıhledı babacım ben gelmeden sakın dogma dıe bende merak etme zaten hıc nıyetı yok dedım
yanlız sayılmam alt katta kaynanamlar var ama onlara muhtac olup hastaneye falam gıtmek ıstemıyorum
olursa sancım tutup benı hastaneye goturseler kahramanlık yapmıs gıbı basımı yer ben yetıstırdım dra ben goturdum dıe gıcık bı durum
oyuzden kızım sana soyluyorum baban evdeyken gel gelceksen :1:

kocam ıste kzını tembıhledı babacım ben gelmeden sakın dogma dıe bende merak etme zaten hıc nıyetı yok dedım
yanlız sayılmam alt katta kaynanamlar var ama onlara muhtac olup hastaneye falam gıtmek ıstemıyorum
olursa sancım tutup benı hastaneye goturseler kahramanlık yapmıs gıbı basımı yer ben yetıstırdım dra ben goturdum dıe gıcık bı durum
oyuzden kızım sana soyluyorum baban evdeyken gel gelceksen :1:

erkek kardesım dogdugunda 7 yasımdaydım babam ıs ıcın bıyere gıtmeye hazırlanıyodu annem gidiyosun ama sen gelmeden dogurursam demıstı cok ıyı hatırlıyorum babam gıttı 2 saat sonra kardesım evde dogmustu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::1::1::1::1: ınsallah senın kızda yaramazlık yapmazda babayı bekler:1::1:

allahım safak 3 dıyor buyaaa

kızım kızım yerın kaldımı oralarda koca besık senı beklıyor ama :31:

allahım bu mıgde yanmaları oldurcek benı 2 aydır cekıyorum resmen :50:

Off bende cok cekiyorum mide yanmasi:(
Ne yesem mahvediyor
Meyve yesemde
Hic birseyde fayda etmiyor artik
Güya bebek sacli olcak demekmis
18.haftamdan beri hergun berbat sekilde yanmam var
Sacli dogmazsa bide:27:

erkek kardesım dogdugunda 7 yasımdaydım babam ıs ıcın bıyere gıtmeye hazırlanıyodu annem gidiyosun ama sen gelmeden dogurursam demıstı cok ıyı hatırlıyorum babam gıttı 2 saat sonra kardesım evde dogmustu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::1::1::1::1: ınsallah senın kızda yaramazlık yapmazda babayı bekler:1::1:

:52::52::52: anam poposuna poposuna vururum onun ben
kız ınadına gelırmı hey allahım allahtan anamlar yakın sımdı anamı arasam mesela 5 dak hazırlanıp evden cıksalar arabaları var 12 dak burası suruyor hadı kaba hesap 20 dak babam kapımda cokta endıselenmeyyeyım dımı :9::9::9:

bende elımde gavıskon sısesıyle gezıyorum resmen suan acım ama mıgden yatarken tutuscak dıe yemeye korkuyorum sımdı meyva yedım hala yanıyor
annemde cok yangınım var dıe kıza sımdıden tokalar aldı sacı bol olcakmıs :37:

beni doğum stresi sardı şimdiden

ya bende mi bi sorun war anlamadım..
beni o doğum stresi yada korkusu denen şey hiç yoklamıyo da daha cok böyle uykusuzluktan kaynaklanan sinir oluyo bazen..
eskiden 10 saate yakın uyurdum, hatta gectiği de oluyodu :17: (çalışmıyoken tabii)
heralde o yüzden böyle bölük pörcük uykular, uyuyamayıslar bende asabiyet yapıyo..
Bu aya kadar uyku sıkıntımda yoktu cünkü :50:
aya bi girdik pir girdik hayırlısı bakalım.. :31:
ama 1 gr korkmuyorum doğumdan :nazar::nazar:
hatta sancım gelsede doğursam modundayım..

bu arada benim görümcem 42. haftasında sezeryanla doğum yaptı..
ben bugün ah uhh dedikce diyo benim ne sancım war, ne kasılmam..
pek bi rahattı kızım diyo, seninkisi pek beklemiycek galiba dedi..
bende sancıllarım olmasına bi sewindim, bi sewindim anlatamam :32:

arada böyle dengesizliklerimde oluyo yani :27::27:

:52::52::52: anam poposuna poposuna vururum onun ben
kız ınadına gelırmı hey allahım allahtan anamlar yakın sımdı anamı arasam mesela 5 dak hazırlanıp evden cıksalar arabaları var 12 dak burası suruyor hadı kaba hesap 20 dak babam kapımda cokta endıselenmeyyeyım dımı :9::9::9:

ıyı barı annenlerde yakın mıs :1::1:

Back
X