• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bıraz önce şu humana steel tea den yaptım bı fıncan içtim.en erken 2 gun önce başlayın dıyodu nette bı yerde.daha önceden önermıyolar.yarın da içrim bı fıncan.bakalım ınşallah işe yarar.

böyle beklersem bana o enerjinin geleceği felan yok.. :31:
en iyisi ben kalkiyim de ucundan bi yerden basliyim yawas yawas :37:
kızlar hadi doğurun artık bugünn biriniz hayırlısıyla :8:

suyunda bı sorun yoksa bekle.ben suyum azaldığı için 40+4 de doğum yapmıştım mecburen.

yok cnm suyum selım ıyı dr oyle dedı ıste cuma gunu kontrolum 40+1 de gıtmıs oldum ama ogun sezeryan yapmıcak gerekırse 1 hafta daha beklıcez dedı
ıyyy dusununce ne kadar uyuz bı durum aslında

PENTI gozyaslarımı sılmekten ıkı saatte anca okudum
ama herkezın hıkayesı gıbı senın hıkayende harıka ıste sonucta annelık bı harıka :34:

$406799_332760303403337_195575343788501_1419644_988539966_n.webp

adım gıbı bılıyorumkı benım kocamda boyle bır baba olucak :52:

herkese mrb...
penti gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah
bursada oturan arkadaşlar 14-17 haziran arası buttim de anne ve bebek fuarı var eksikleri olanlar ordan daha ucuza tamamlıyabilir haberiniz olsun.tabi o tarihe kadar doğurmayacak olanlar için geçerli bu :):52::52::52:

Günaydın Kızlar, nasılsınız ?

Ne güzel yaa hep doğum haberleri gelior, ben de doğurmak için birsürü yol deniyorum ama yok yok :)
Paris olayı da bizde işe yaramadı, hala sancı falan yok.39 hafta bitti , daha ne bekliyor oğlum bilmem.Çarşamba yeniden randevumuz var, inşallah sezeryan demez doktorumuz...

Biz odasını hazırlamakta epey geciktik, daha bu haftasonu geldi oğluşun dolabı , diyorum ki oğlum bak odan da hazır ne beliyosun :)

epeydır gozukmuomusun ben mı goremıorum?hosgeldın topıge bebek odası cok şık harıka olmus gule gule kullansın bebısın ınsss

tansell cım benımde suyum selım ıyı dıo dr lar ama mecburen sezaryen da olabılırız ben korkmaya basladım sonucta ne kadar bekletebılırkı bu hafta son bızım haftaya alırız bebıslerı kucagımıza :52:

artıq dua edıorum hayırlısıyla kurtulalımda napalım bız normal ıcın bekledık yapacak bısey olmassa mecburı sezaryene alıcak ama ılk sunı sancı verır de ıns acılma saglanır yok eger yıne olmassa sonumuz sezaryen:31:

herkese mrb...
penti gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah
bursada oturan arkadaşlar 14-17 haziran arası buttim de anne ve bebek fuarı var eksikleri olanlar ordan daha ucuza tamamlıyabilir haberiniz olsun.tabi o tarihe kadar doğurmayacak olanlar için geçerli bu :):52::52::52:

eksik yok ama gitmekte fayda var :52:

kızlar hemen hızlıca sormak istiyorum..
bebek kıyafetleri için dalin sıwı deterjan aldım da. kaç derecede kaç dakika yıkamalıyım ??

bide renkleri birbirine karısmaz dimi ya, ben bildiiğiniz grileri mawileri beyazları sarıları felan grup grup ayırdım :52:
sanırım kafayı yedim :27:
siz nasıl yıkadınız, bütün renklileri atiyim mi beraber ??
duyanda hiç çamasır yıkamadım sanıcak :9::9:
cewaplarınızı bekliyorum :54:

kızlar hemen hızlıca sormak istiyorum..
bebek kıyafetleri için dalin sıwı deterjan aldım da. kaç derecede kaç dakika yıkamalıyım ??

bide renkleri birbirine karısmaz dimi ya, ben bildiiğiniz grileri mawileri beyazları sarıları felan grup grup ayırdım :52:
sanırım kafayı yedim :27:
siz nasıl yıkadınız, bütün renklileri atiyim mi beraber ??
duyanda hiç çamasır yıkamadım sanıcak :9::9:
cewaplarınızı bekliyorum :54:

benim makinamın bebek ayarı var orda yıkadım ama bayağı uzun sürdü 2 saat kadar :52: renklileri hep birlikte yıkadım renklere hiçbirşey olmadı ama ...

kızlar slmlarrrr:)))

ben dün hiiç giremedim topic e, bugün de anca girdim..
bi yandan 2. kahvaltımı yapıyorum, bi yandan da geçmişe bakıcam ...
öpüyorum sizlerii

Son düzenleme:
selam anneler nasılsınız?:49: doğuran arkadaslarımın gözü aydın ,doğumu bekleyenlere de Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin:34:
kızlar oğluşum doğalı iki hafta oldu ama hala nufus cuzdanı çıkamadı çünkü hala isme karar veremedik:17: ne isim bulsak herkes bişey dedi.keşke hamileyken karar verseydim:19::44:Arel koymaya karar vermiştik ama herkes ne biçim isism öyle diyince vazgeçtik:43: şimdi de Ayaz olmasına karar verdik:44: burda çok şey paylaştık oyüzden size de sorayım dedim sizce Arel mi yoksa Ayaz mı daha güzel?

selam anneler nasılsınız?:49: doğuran arkadaslarımın gözü aydın ,doğumu bekleyenlere de Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin:34:
kızlar oğluşum doğalı iki hafta oldu ama hala nufus cuzdanı çıkamadı çünkü hala isme karar veremedik:17: ne isim bulsak herkes bişey dedi.keşke hamileyken karar verseydim:19::44:Arel koymaya karar vermiştik ama herkes ne biçim isism öyle diyince vazgeçtik:43: şimdi de Ayaz olmasına karar verdik:44: burda çok şey paylaştık oyüzden size de sorayım dedim sizce Arel mi yoksa Ayaz mı daha güzel?

bence AYAZ.:16::16:

Back
X