- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.221
hadi hayırlısı canım allah kurtarsın .![]()
amin canım teşekkur ederım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı canım allah kurtarsın .![]()
gunayyydıınnn kızlaaar
artık delılıge vuruyorum ama ben hala dogrmadııııım![]()
suyunda bı sorun yoksa bekle.ben suyum azaldığı için 40+4 de doğum yapmıştım mecburen.
Günaydın Kızlar, nasılsınız ?
Ne güzel yaa hep doğum haberleri gelior, ben de doğurmak için birsürü yol deniyorum ama yok yok :)
Paris olayı da bizde işe yaramadı, hala sancı falan yok.39 hafta bitti , daha ne bekliyor oğlum bilmem.Çarşamba yeniden randevumuz var, inşallah sezeryan demez doktorumuz...
Biz odasını hazırlamakta epey geciktik, daha bu haftasonu geldi oğluşun dolabı , diyorum ki oğlum bak odan da hazır ne beliyosun :)
herkese mrb...
penti gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah
bursada oturan arkadaşlar 14-17 haziran arası buttim de anne ve bebek fuarı var eksikleri olanlar ordan daha ucuza tamamlıyabilir haberiniz olsun.tabi o tarihe kadar doğurmayacak olanlar için geçerli bu :)![]()
eksik yok ama gitmekte fayda var![]()
kızlar hemen hızlıca sormak istiyorum..
bebek kıyafetleri için dalin sıwı deterjan aldım da. kaç derecede kaç dakika yıkamalıyım ??
bide renkleri birbirine karısmaz dimi ya, ben bildiiğiniz grileri mawileri beyazları sarıları felan grup grup ayırdım
sanırım kafayı yedim
siz nasıl yıkadınız, bütün renklileri atiyim mi beraber ??
duyanda hiç çamasır yıkamadım sanıcak
cewaplarınızı bekliyorum![]()
kızlar slmlarrrr:)))
ben dün hiiç giremedim topic e, bugün de anca girdim..
bi yandan 2. kahvaltımı yapıyorum, bi yandan da geçmişe bakıcam ...
öpüyorum sizlerii
selam anneler nasılsınız?doğuran arkadaslarımın gözü aydın ,doğumu bekleyenlere de Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
kızlar oğluşum doğalı iki hafta oldu ama hala nufus cuzdanı çıkamadı çünkü hala isme karar veremedikne isim bulsak herkes bişey dedi.keşke hamileyken karar verseydim
:44:Arel koymaya karar vermiştik ama herkes ne biçim isism öyle diyince vazgeçtik
şimdi de Ayaz olmasına karar verdik:44: burda çok şey paylaştık oyüzden size de sorayım dedim sizce Arel mi yoksa Ayaz mı daha güzel?