• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bu arada doktoruma nasilsa bdt mize daha var dedim, o da bebeklerin sadece %3u o tarihte dogar dedi:53:
Bugunlerde dogurmam lazimmis yani:18:

Bu arada cati muayenesi konusunda rahat olun, 15-20 sn falan suruyor.
Bizim dokror eliyle kafasini itmis yukari kacmis bizimki, kanala girdigi zaman oynamazmis yerinden.
Nst cekilirken de icerde parti vardi, bizimki break dansa yatkin bence.

slmmmmm
bugünkü dr. kontrolümüzden edindiğimiz sonuç...
bizim paşa pek bir memnun yerinden gelmeye hiç niyeti yok :1: nst.de zerre sancım yok...
kanala da girmemiş henüz...ama geri kalan her şey normal çok şükür...
bekleyeceğiz...geriye sayım başladı...10 du yarın 9 diyeceğiz...gelmezse 2 gün daha beklerim suni sancı veririm dedi...
annem de diyor,suni sancı verecek kadar bekletir gelmezse,açılman olmazsa zorla doğurtmaya gerek yok,sezaryen isteriz...kafam karıştı :44: bilemiyorum,hakkımızda hayırlısı artık...

ben geldim hanımlar bebeğim geçen haftaya göre daha iyi gelişmiş bu hafta suyum hala az nstde biraz ağrım çıktı bebeşim hala geri haftasından geri 230 olmuş haftaya cuma günü doğurcam inşallah 2.5 doğacağı için seviniyorum annemdeyim şu an daha sonra görüşürüz kızlarrr

slmmmmm
bugünkü dr. kontrolümüzden edindiğimiz sonuç...
bizim paşa pek bir memnun yerinden gelmeye hiç niyeti yok :1: nst.de zerre sancım yok...
kanala da girmemiş henüz...ama geri kalan her şey normal çok şükür...
bekleyeceğiz...geriye sayım başladı...10 du yarın 9 diyeceğiz...gelmezse 2 gün daha beklerim suni sancı veririm dedi...
annem de diyor,suni sancı verecek kadar bekletir gelmezse,açılman olmazsa zorla doğurtmaya gerek yok,sezaryen isteriz...kafam karıştı :44: bilemiyorum,hakkımızda hayırlısı artık...

Canim bu haziran bebekleri arasinda kanala girmeme modasi var sanirim. Bende de snci yok, doktorum nst kagidima bakip ahahaha gercekten hic sancin yok dedi, eglendi benle basbayagi!!!
Suni sanci vermem, vakum yapmam, epidural yapmam falan diyor. Doguracaksan dogur yani diyor, yoksa gozumun yasina bakmiycak herhalde.

Bu arada doktoruma nasilsa bdt mize daha var dedim, o da bebeklerin sadece %3u o tarihte dogar dedi:53:
Bugunlerde dogurmam lazimmis yani:18:

Bu arada cati muayenesi konusunda rahat olun, 15-20 sn falan suruyor.
Bizim dokror eliyle kafasini itmis yukari kacmis bizimki, kanala girdigi zaman oynamazmis yerinden.
Nst cekilirken de icerde parti vardi, bizimki break dansa yatkin bence.

ben çok korkuyordum çatı muaynesinden geçen gece sancılanınca alttan baktılar açılma varmı die orada bi tecrübelendim yarında doktorum bakıcak yine hala korkuyorum kendimi kastıgım için canımda acıyor tabi nasıl dogurucam onu hiç bilmiyorumm Allah yardımcımız olsun :((((

ben geldim. kızlar an itibariyle hızımı alamayıp 9 tane hurma yedim. ben bu hurma işine de pek inanmamaya başladım. 10 gündür yiyorum. ses yok.:1:

ben geldim. kızlar an itibariyle hızımı alamayıp 9 tane hurma yedim. ben bu hurma işine de pek inanmamaya başladım. 10 gündür yiyorum. ses yok.:1:

sen hurmaya ınanmıyorsun ben yuruyuse bende hurma yedım sımdı esımle yurusten geldık hergun 2 saat yuruyoruz 1 aydır ondan oncede ben hıc kıcımın ustune oturan bırı deılımdır bayılırım yurumeye yok anam yok ıste
:31:
gercekten bu kanala gırmeme konusunda bızım veletler anlasma yaptı :50:

sen hurmaya ınanmıyorsun ben yuruyuse bende hurma yedım sımdı esımle yurusten geldık hergun 2 saat yuruyoruz 1 aydır ondan oncede ben hıc kıcımın ustune oturan bırı deılımdır bayılırım yurumeye yok anam yok ıste
:31:
gercekten bu kanala gırmeme konusunda bızım veletler anlasma yaptı :50:

ben de çok yürüyorum. bi de hiç üşenmeden evde iş yapıyorum. kaç kere tüm evi oturarak sildim. çömelmek de faydalıymış normal doğum için. banamısın demedi. yok biz sezeryana kalcaz bu gidişle. kasığım, karnımın alt kısmı, belim çok ağrıyor kaç gündür. ne açılma ne sancı.
bizimkile rşimdiden ıoynuyor bizle.

kızlar bu arada benim dün az sütüm geldi cok heyecanlandım sok oldu hatta..dogum yakın herhalde bu aralar cokca hoşaf maden suyu ıcıyordum etkısı olmusmudur acaba..

:31: sımdıden ınatlıklarını cekıyoruz bunlar dogunca bız nasıl basa cıkacagız bılmıyorum resmen endıselıyım
benımde goya cuma sancım cıktı nst 4 gun oldu tık yok
ayyy resmen konusmaktanda sıkıldım ve yoruldum ama ınsan hep paylasmak ıstıyor sankı hep aynı cumlelerı tekrarlıyorum kusura bakmayın kızlar ama topıkte olmasa ben evde sıyırırım :37:

:31: sımdıden ınatlıklarını cekıyoruz bunlar dogunca bız nasıl basa cıkacagız bılmıyorum resmen endıselıyım
benımde goya cuma sancım cıktı nst 4 gun oldu tık yok
ayyy resmen konusmaktanda sıkıldım ve yoruldum ama ınsan hep paylasmak ıstıyor sankı hep aynı cumlelerı tekrarlıyorum kusura bakmayın kızlar ama topıkte olmasa ben evde sıyırırım :37:

ben artık hayal kurmaya başladım. oturduğum yerden kalkıyorum. bi anda suyum geliyor falan ya da gece uyanıyorum suyum gelmiş.:52::52: offf sıyırdık resmen.

kızlar bu arada benim dün az sütüm geldi cok heyecanlandım sok oldu hatta..dogum yakın herhalde bu aralar cokca hoşaf maden suyu ıcıyordum etkısı olmusmudur acaba..

ya ne güzel sütünz geliyor. hoşafın falan faydası oluyodur herhalde. ben içmiyorum hiç hoşaf. maden suyunuda bikaç gündür canım istemiyo.

Canim bu haziran bebekleri arasinda kanala girmeme modasi var sanirim. Bende de snci yok, doktorum nst kagidima bakip ahahaha gercekten hic sancin yok dedi, eglendi benle basbayagi!!!
Suni sanci vermem, vakum yapmam, epidural yapmam falan diyor. Doguracaksan dogur yani diyor, yoksa gozumun yasina bakmiycak herhalde.

valla doğru diyorsun canım ya...şimdi kızların msj.larına baktım da gerçekten bizim yavrular böyle bir akım başlattı gibi :1:
senin dr. da tam normalci desene hiçbir ekstra yöntem denemiyor demek...
çok şükür neyseki sezaryancı dr.ların elinde değilmişiz bunu anladık...sezaryan olursakta derizki gerçekten gerektiği için kesildik :1:

Back
X