• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slmmmmm
bugünkü dr. kontrolümüzden edindiğimiz sonuç...
bizim paşa pek bir memnun yerinden gelmeye hiç niyeti yok :1: nst.de zerre sancım yok...
kanala da girmemiş henüz...ama geri kalan her şey normal çok şükür...
bekleyeceğiz...geriye sayım başladı...10 du yarın 9 diyeceğiz...gelmezse 2 gün daha beklerim suni sancı veririm dedi...
annem de diyor,suni sancı verecek kadar bekletir gelmezse,açılman olmazsa zorla doğurtmaya gerek yok,sezaryen isteriz...kafam karıştı :44: bilemiyorum,hakkımızda hayırlısı artık...
canım inş hayırlısı olacak az daha sabır bak bugünlere geldik çok şükür...

sen hurmaya ınanmıyorsun ben yuruyuse bende hurma yedım sımdı esımle yurusten geldık hergun 2 saat yuruyoruz 1 aydır ondan oncede ben hıc kıcımın ustune oturan bırı deılımdır bayılırım yurumeye yok anam yok ıste
:31:
gercekten bu kanala gırmeme konusunda bızım veletler anlasma yaptı :50:
hele hele sana ne demeli tansellcim, geçenlerde yurtdışından bi doğum hikayesi okudum. yurt dışında kızlar geç gelir diyormuş takip eden ebeler.. ve öyle de olmuş.. eltim 3. çocuğunu günü 10 gün geçerken doğurmuş.. ilki erken doğum olduğu halde.. hurma noktasında geçende ayeti inceledim. doğum sancısı başlayınca yaş hurma yemekten bahsediliyo orada.. belki özellikle öyle olması gerekiyordur.. bi de 39 hafta bekledik belki ondan önce olması için ne kdr zaman bekledik.. hele hele küçükken kundak yapıp ninni söyleyip bekledik.. bundan sonra 10 bilemedin 15 gün dayanıcaz kızlar öööle pes etmek yoooooooooookkkkk:20::20::20: hem biz sabırlı olmazsak bu bebişler sabrı nasıl öğrenecek.. vel asr ı okuyun biraz..inşirah suresi rahatlatır olmadı yasin.. hem birşeylerle meşgul olmak zihnimizi de bizi de rahatlatır fazlasıyla.. saçma gelebilir size ama son bir haftada 500 sflık bebek bakım kitabı aldım birinde 100 ü devirdim. o hafta içinde eski kitabımı da bitirdim üstelik. evet haklısınız beklemk zor.. ben 8 aylık sabırsız bi veledim :1::1: ama bebişlerin doğum saatine müdahale şansımız yok önce Allah sonra onlar biliyo gelecekleri zamanı.. temizlik mi bitti,kurabiye mi halloldu,odası mı tamam. başka birşeyler muhakkak kalmıştır yapacak.. ben de sıkılıyorum insanların tavrından. zaten en çok korktuğum da buydu "daha doğurmadın mı" tayfaları.. yok mu etrafımda var,tonla. napayım sallıyor muyum yok her birine ayrı cvp verip yoluma devam ediyorum.. sıkmayın kızlar canınızı özellikle de sen tansell cim bak walla okudukça ben üzülüyorum, sen kimbilir bebişi nasıl üzüyosun içeride.. baskı yapıp kanala girmesi bebişin görevi.. bırak geç de olsa güç de olsa o yapsın işini..

canım inş hayırlısı olacak az daha sabır bak bugünlere geldik çok şükür...

hele hele sana ne demeli tansellcim, geçenlerde yurtdışından bi doğum hikayesi okudum. yurt dışında kızlar geç gelir diyormuş takip eden ebeler.. ve öyle de olmuş.. eltim 3. çocuğunu günü 10 gün geçerken doğurmuş.. ilki erken doğum olduğu halde.. hurma noktasında geçende ayeti inceledim. doğum sancısı başlayınca yaş hurma yemekten bahsediliyo orada.. belki özellikle öyle olması gerekiyordur.. bi de 39 hafta bekledik belki ondan önce olması için ne kdr zaman bekledik.. hele hele küçükken kundak yapıp ninni söyleyip bekledik.. bundan sonra 10 bilemedin 15 gün dayanıcaz kızlar öööle pes etmek yoooooooooookkkkk:20::20::20: hem biz sabırlı olmazsak bu bebişler sabrı nasıl öğrenecek.. vel asr ı okuyun biraz..inşirah suresi rahatlatır olmadı yasin.. hem birşeylerle meşgul olmak zihnimizi de bizi de rahatlatır fazlasıyla.. saçma gelebilir size ama son bir haftada 500 sflık bebek bakım kitabı aldım birinde 100 ü devirdim. o hafta içinde eski kitabımı da bitirdim üstelik. evet haklısınız beklemk zor.. ben 8 aylık sabırsız bi veledim :1::1: ama bebişlerin doğum saatine müdahale şansımız yok önce Allah sonra onlar biliyo gelecekleri zamanı.. temizlik mi bitti,kurabiye mi halloldu,odası mı tamam. başka birşeyler muhakkak kalmıştır yapacak.. ben de sıkılıyorum insanların tavrından. zaten en çok korktuğum da buydu "daha doğurmadın mı" tayfaları.. yok mu etrafımda var,tonla. napayım sallıyor muyum yok her birine ayrı cvp verip yoluma devam ediyorum.. sıkmayın kızlar canınızı özellikle de sen tansell cim bak walla okudukça ben üzülüyorum, sen kimbilir bebişi nasıl üzüyosun içeride.. baskı yapıp kanala girmesi bebişin görevi.. bırak geç de olsa güç de olsa o yapsın işini..

haklısın canım ama benim asıl korkum sezeryan. kilosu fazla gibi benim bebişin. ben beklemek istiyorum günü geçsede ama doktorum sıkıntılı derse kabullenip gircem sezeryana. hayırlısı olsun hepimiz için.

yeni doğum yapacak tüm annelerin dikkatine....
eğer özel hastanede doğum yapacaksanız mutlaka parayı ödemeden önce detaylı fatura isteyiniz.ben yaklaşık 20 gün önce doğum yaptım ismi önemli değil istanbulda anadolu yakasında bir özel hastanede ve sezeryan oldum sonunda bize 1000 tl bir fiyat çıkardılar eşim ödedi sonra detaylı fatura istediğini belirtti birkaç gün sonra faturayı almak istediğini tekrar belirtmek ve almak için hastaneye gitti fatura konusunda ısrar edince ordaki görevli siizin hesaplarda bir yanlışlık olmuş hesabınıza 422 tl geri yatıracağız demiş ve aynı gün para hesaba yattı
ali tezel sağolsun bizde onun sayesinde öğrendik doğum yapacak tüm tanıdıklara duyurun....

haklısın canım ama benim asıl korkum sezeryan. kilosu fazla gibi benim bebişin. ben beklemek istiyorum günü geçsede ama doktorum sıkıntılı derse kabullenip gircem sezeryana. hayırlısı olsun hepimiz için.
canımcım ben de ondan korkuyordum hadi kilosu fazla olur da doğuramazsam diye. bir aya yakındır bırak beyazı esmer ekmeği bile kestim diyebilirim. karbonhidratlara savaş açmıştım. dr um çok da doğru olmadığını söyledi, yeni anne olan arkadaşlar da kızdılar zaten. şimdi daha relax ım.. hem bugün konuştuğum arkadaş 4100 gr ken normal doğum yaptı,başkası 4 kiloyken.. bir de şunu düşünün +-300 gr oynuyo ultrasonlarda.. bi bayanı nöbetçi dr sen bunu doğuramazsın diye sezaryene almış kadıncağızdan çıka çıka 3700 bebek çıkmış,normali denemememişler bile.. pişman olmuştu.. bebişin gelişimi ii olsun da çok sorun değil canım sezaryeni normali.. :16:

canımcım ben de ondan korkuyordum hadi kilosu fazla olur da doğuramazsam diye. bir aya yakındır bırak beyazı esmer ekmeği bile kestim diyebilirim. karbonhidratlara savaş açmıştım. dr um çok da doğru olmadığını söyledi, yeni anne olan arkadaşlar da kızdılar zaten. şimdi daha relax ım.. hem bugün konuştuğum arkadaş 4100 gr ken normal doğum yaptı,başkası 4 kiloyken.. bir de şunu düşünün +-300 gr oynuyo ultrasonlarda.. bi bayanı nöbetçi dr sen bunu doğuramazsın diye sezaryene almış kadıncağızdan çıka çıka 3700 bebek çıkmış,normali denemememişler bile.. pişman olmuştu.. bebişin gelişimi ii olsun da çok sorun değil canım sezaryeni normali.. :16:

hayırlısı olsun tabi. normal ya da sezeryan sağlıklı olsun bebişim de farketmez. perşembe tekrar gitcem doktora. umarım güzel şeyler söyler. doktorum +- 200 olabilir dedi ilosunu söylerken. ben beklemekten yanayım. suyunda falan sıkıntı olmazsa beklerim. Allah yardımcımız olsun. hiç kolay bişey değilmiş anne olmak.

merhaba güzel anneler,

biraz geçmişe bakıp geldim.
doğum yapanların gözü aydın olsun. günü yaklaşıp bekleyenlere de sabır diliyorum. benim bdt 28 haziran ama ben bile sabırsızlanmaya başladım.
bir de dr um 24. haftadan beri erken olma riski var dediği için hep erken olacak diye alıştırdım kendimi. bir hafta daha geçsin bir hafta daha geçsin diye beklerken 37 yi bulduk.
artık gelebilir ama benimki daha kanaka grmeyi bırak dönmedi bile. :) klasik haziran bebesi iştee

kızlar benim kız sözde ayın başında doğcaktı fakat hala doğmadı ben izine cıkalıda 8 haftayı doldurdum şirket raporu yenile diye tutturdu doktorumda "ben o rapora doğuma kadar diye yazdım şirketin böyle bişey isteyemez kimsenin çocuğu karnında bir iki yıl kalmıyo en fazla 42. haftada doğar beklesinler onlar istiyo diye zorla doğurtcak halimiz yok:47: "dedi geçti ben şimdi napsam ki yaa:27::emir_bebek: başına böle bişey gelen var mı? acaba:1:
rapora bdt yi yazıyolar ve hala doğmamışsa tekrar ek bi rapor veriyolarmış,doğmuşsa da,doğmamışsa da,ssk lılar için böyle,memurları bilmiyorum ama
Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.

gözün aydın,rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeğine,maşallah kuzuya

kızlar bana yok artık saçmalama da diyebilirsiniz ama bişey sorayım
bu hafta kaynımın düğünü var ve eşim gitmek istiyo,hatta benide götürmek istiyo,otobüsle altı saatlik mesafe,daha bdt ye var,zaten dr kontrolümde var gitmeden ama karar veremedim,bi yanım gitmek istiyo,bi yanım da otur oturduğun yerde diyo
bana bi fikir verin

merhaba güzel anneler,

doğum yapanların gözü aydın olsun. günü yaklaşıp bekleyenlere de sabır diliyorum. benim bdt 28 haziran ama ben bile sabırsızlanmaya başladım.
bir de dr um 24. haftadan beri erken olma riski var dediği için hep erken olacak diye alıştırdım kendimi. bir hafta daha geçsin bir hafta daha geçsin diye beklerken 37 yi bulduk.
artık gelebilir ama benimki daha kanaka grmeyi bırak dönmedi bile. :) klasik haziran bebesi iştee

merhaba güzel anneler,

artık gelebilir ama benimki daha kanala girmeyi bırak dönmedi bile. :) klasik haziran bebesi iştee

işte bu haziran bebesi...

kızlar ben daha fazla dayanamıyorum yatacağım ya da ona çalışacağım... kendinize bebişlerinize ii bakın bakalım.. kaç saattir belim ağrıyo, karnım da sık sık sertleşiyo ama ağrı sancı yok.. bakalım sabah ola hayır ola..

ben de kalkıyorum,sabaha bi fikir veren olur inşallah
bende de o sertleşmelerden oluyo jang bogo ama yalancı kasılmalar sanırım,benim bebek te kanala girmedi

iyi gecelerrrrrrrrrrr

gecmisin hepsini okuyamadim ama genelde zamani azalanlar 'daha dogurmadin mi?' diyenlerden sikayetci anladigim kadariyla. bugun biri de bana sordu ama benim daha 25 gunum var nerdeyse 1ay eder ay insafyani dedim insanlar da bi ilginc. biraz gobegi buyumus hamile gorunce baska soru akillarina gelmiyo sanirim :33:

ya kızlar bugun noldu bakın anlatayım
annemle ewde durmaktan cok sıkılmıstık bebişimizide alıp bi yarım saatlik yürüyüş yapalım dedik
cıktık ewden neyse bide markete ugradık bişiler aldık fln
kasada sıra bekliyoruz bikaç kişi bebeği gördü sewdiler iyi dileklerde bulundular
sonra bi kadın geldi kokoş 50 li yaşlarda
o da geldi yanımıza duydu konusmaları aaaa 40ı cıkmamıs bebeği nasıl gezdiriyosunuz böyleee dedi
bende ewimiz yakın bi hawa almaya cıktık dedim
kadın olmaz öyle sey al basması olur benmde bebegm vardı öldü bu yuzden demezmi:53::53:
bana bi anda KAL geldi resmen:53:
Allah ın izniyle bişey olmaz dedim..
kadın yine bişler söyleyerek gitti cewap vermeye tenezzul bile etmedim..
sinirden duymadım ne söylediğini sadce agzının oynadıgını gördüm:47:
ya kızlar söylermisiniz bu nedir!! bu ne patavatsızlık!! acayip sinirlerim zıpladı!!
olmaz olsun böyle insanlar!! Allah ım hepimizden uzak tutsun böylelerini!!!!!!!

annemle ewde durmaktan cok sıkılmıstık bebişimizide alıp bi yarım saatlik yürüyüş yapalım dedik
kasada sıra bekliyoruz bikaç kişi bebeği gördü sewdiler iyi dileklerde bulundular
o da geldi yanımıza duydu konusmaları aaaa 40ı cıkmamıs bebeği nasıl gezdiriyosunuz böyleee dedi
kadın olmaz öyle sey al basması olur benmde bebegm vardı öldü bu yuzden demezmi:53::53:
ya kızlar söylermisiniz bu nedir!! bu ne patavatsızlık!! acayip sinirlerim zıpladı!!

bu yasli kadinlar boyle kotu konusmaya bayiliyorlar. hep iclerinde fesatlik var nedense, anlayamiyorum. hersey eskisi gibi yapilsin istiyolar olmadi mi kotuluk saciyorlar resmen yaaa :47:

ben cevap vermiyorum artik ya duymamazliga geliyorum yada donup gidiyorum. bana da yuzun bozulmamis dedi yasli kadinin biri gecen gun. sanki bozulsa cok sevinecekmis gibi bir ifadeyle. kafani takma Allah'a havale et.

bi arkadasim da esini yurtdisina gonderiyordu en az 6 ay gorusemeyecekler ve onunda bebeginin 40i cikmamisti. aynen onunda yanina yasli bir kadin gelmis kucucuk bebegi buraya getirmeye utanmiyormusunuz cikin gidin diye bagirmis. manyak midir nedir bunlar yaaa????:50:

zaten dikkat edin bu tip insanlar baskalarinin mutlulugundan hoslanmazlar hep bi kotuluk ararlar resmen olumsuz ne kadarseyvarsa onu seviyorlar ve herkese empoze etmeye calisiyorlar.

:53:

Milletin agzi toba degil ki buzesin!!! Agzi olan konusuyor...

Bos ver cnm yaa hic kafana takma. Benim yengem cocugun 40 birak haftasi cikmadan kendini disariya atiyor pikniklerde, tatillerde vs... Uc cocugu var ucude tosun gibi masaALLAH.

Back
X