• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Dun alttan muayenede rahmin acildigini soylemistir zaten. Rahmin agzindaki tikac gibi birsey bu nisan dedigimiz. Sende acilma varsa zaten dogumun baslamis demektir. En gec iki gune dogurursun.

doktor açılman var demedi. ben de ondan merak ettim. bugün b de fazla yürüdüm. faydası olmuş mudur diye. perşembe belli olavcak artı hayırlısıyla.

tuana ve biri daha vardı
haber geldi mi kızlar onlardan
biri msj attım diyordu?
geldi de ben mi kaçırdım
tuana gelirdi kesin
doğurdu mu naaptı

tuana dan mesaj geldi şimdi. aynen yazıyorum. ''slm canım pazar akşam sezeryanla doğum yaptım. sıkıntılı bir doğum oldu. cok sükür oğlum ve ben sağlıklıyız. herkese bizden slm.''

kızlar epidural bence sezeryanda daha mantıklı yaa
genel anestezi size uyudum uyandım gibi geliyor ama o daha tehlikeli geliyor bana ne bileyim
tabi tercih meselesi de
genelde zaten epidural spinal ikisinde de bebek çıktıktan sonra uyutuyorlar sizi yine, dikerken uyanık değilsiniz
bu durumda bebeği ilk siz görüp sonra uyumak en güzeli bence

bu arada milyonlarca kişi normal yapmış evet
ama artık milyonlarca kişi sezeryan da oluyor
bana göre ikisinin de korkutucu tarafları var
ama bişekilde doğacak işte
fazla düşünmemek gerek sanırım

öyle hakkımızda hayırlısı olsun,o an ne gerektirirse dr onu yapsın.allah yardımcımız olsun.

doktor açılman var demedi. ben de ondan merak ettim. bugün b de fazla yürüdüm. faydası olmuş mudur diye. perşembe belli olavcak artı hayırlısıyla.

tuana dan mesaj geldi şimdi. aynen yazıyorum. ''slm canım pazar akşam sezeryanla doğum yaptım. sıkıntılı bir doğum oldu. cok sükür oğlum ve ben sağlıklıyız. herkese bizden slm.''

ben de msj atmıştım
şimdi de hayırlı olsun diye msj attım
sıkıntılı da olsa neyseki sağlıklılarmış

başka kimler vardı yaa haber alamadığımız
artık doğumlar sıklaştı ben herkesi karıştırdım birbirine

önceden konuşmakta fayda var. belki şehirden şehire farklıdır ama süprizle karşılaşmamak için netleştirmek en iyisi

ben konuştuğumda tek kişilk oda normal 1250 sezeryan 1750 demişlerdi ama ekstra birşey çıkarmı bilmiyorum arayıp sorayım yarın..

Bu arada tuana doğum yapmış bi bebeğimiz daha oldu :)

betulperi (4 haziran)
agustos2011 (6 haziran)
bu arkadaşlar topiğe geliyor mu mesela
doğum tarihi en yakın olanlar ve topiğe gelmiyorlar sanırım
numaraları var
ikisine de msj atayım eğer gelmiyorlarsa
ama eğer geldiler de ben görmediysem haber verin bana da

ben de msj atmıştım

asels ti sanırım nick tam hatırlamıyorum ama böleydi sanırım..

ben de msj atmıştım

asels vardı ama bendeki listede numarası yok canım. sonradan vermiş olabilir mi?

kızlar epidural bence sezeryanda daha mantıklı yaa
genel anestezi size uyudum uyandım gibi geliyor ama o daha tehlikeli geliyor bana ne bileyim
tabi tercih meselesi de
genelde zaten epidural spinal ikisinde de bebek çıktıktan sonra uyutuyorlar sizi yine, dikerken uyanık değilsiniz
bu durumda bebeği ilk siz görüp sonra uyumak en güzeli bence

bu arada milyonlarca kişi normal yapmış evet
ama artık milyonlarca kişi sezeryan da oluyor
bana göre ikisinin de korkutucu tarafları var
ama bişekilde doğacak işte
fazla düşünmemek gerek sanırım

kesinlikle fazla düşünmemek lazım :) ben anestezi uzmanına güvenebilsem epidurali düşünebilirdim. bir de benim kilom çok, başlangıç kilom bile burdaki bir çok doğum sonrası kilosundan fazla :) :) bu da epiduraldekii riskleri artırıyormuş. yakınımda birkaç olumsuz deneyim de olunca iyice uzaklaştım bu düşünceden. yoksa mecbur sezeryan olacaksak bile bebeğin doğduğu ana tanıklık edebilmek için güzel bir seçenek. biraz ürksem bile bunu kabul ediyorum.
ama dediğin gibi fazla düşünmemek ve hakkımızda hayırlısı demek lazım. :) çünkü herkes için değişebiliyor. kimi çok kolay normal doğururken kimi sezeryanda çok rahat geçiriyor.

betulperi (4 haziran)
agustos2011 (6 haziran)
bu arkadaşlar topiğe geliyor mu mesela
doğum tarihi en yakın olanlar ve topiğe gelmiyorlar sanırım
numaraları var
ikisine de msj atayım eğer gelmiyorlarsa
ama eğer geldiler de ben görmediysem haber verin bana da

bugün gelmediler sanırım. ben görmedim.

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
üzerime bir halsizlik çöktü
bir şeyler atıştırdım dedim belki kan şekerim falan düşmüştür
ama hala geçmedi

Son düzenleme:
selammm herkeseeee

cerser nasılsın kızınla aran nasıl nasıl gidiyor

bu arada var mı doğuma giden haberler nasıl banada 6 gün kaldı şafak 6....pazartesi sabah kızıma kavuşacağımmm

iyiyiz canım saol. aramız çok iyi uyurken bile özlüyorum mis kokulumu gereksiz huysuzluğu olan bir bebek değil ama 2 saatte bir acıktığı için uyanıyor dolayısıyla geceleri derin deliksiz bir uyku olmuyor buda biraz zorluyor tabi hamileyken ben deli gibi uyuyordum acısı çıkıyor heralde.
seninde çok az kalmıs artık bu muhtesem duyguyu Allahım sanada yasatsın sağ salim al sende mis kokulunu kucağına:16:

tam 96 kurabiye olmuş:52::52::52::52::52:

$2012-06-05 21.37.47.webp

bunlar da paketli hali:1::1:

kızlarr
betülperiden gelen msjı aynen yazıyorum
bugün haber vermek istedim ama girme fırsatım olmadı oğlunun adaşı kuzey geldi 3180 gram 49 cm tam gününde 4 haziran normal doğum. 12saat sancı çektim ama 15dkda doğdu. allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duydu kanamam çok az orkid yetiyor tüm anneciklere selam öpüyorum:52::52::52::52:

:52::52::52::52:kızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna
selam haziranın güzel anneleri,

geçmişe az bi göz atıp geldim. yanlış saymadıysam yarına 4 doğum var. minilya, ecem06, D-Gabbana, bi arkadaş daha vardı. Allah hepinize kolaylıklar versin, hangi yolla olursa olsun sağ salim rahatlıkla alın bebişlerinizi kucağıınıza inşallah. dualarım sizlerle.
Bu arada doğum yapan arkadaşlar varsa gözleri aydın :) darısı başımıza
kontrolleri rahat ve iyi geçenlerin de gözleri aydın.
hastalarımıza da bolşifalar olsun. Sıcaklar başladı son günleri olan biz hamişleri çok yoruyor. Allah hepimize kolaylık versin.

hmnoglu - ellerinize sağlık kurabiyeler çok güzel olmuş.

biz de bugün doktora gittik. Ben samsunda yaşıyorum. birkaç dr denememden sonra medicalpark a gitmeye karar vermiştim. dr umdan çok memnunum ama hastanenin çıkardığı bazı ekstralara sinir oldum. bir de doktoruma ne kadar güvenyorum desemde sezeryan dediği için acaba sezeryancı bir doktr mu die içime kurt düşmüştü. Burdaki tıp fakültesinin kadın doğum servisinde çalşan kuzenim var, o bana randevu ayarladı, fakülteye gittim. Orada da muayene oldum. Bakalım ne diyecek dedim, bir de dr ile iyi iletişim kurarsak doğumu da orada yaparım diye düşündüm. Devlet kurumlarındaki kalabalık karmaşıklık durumuna rağmen kontrolüm iyi geçti. Bunda tanıdıklarımın olmasının da kesin etkisi var :) doktordan iyi bir elektrik aldım ama o da sezeryan dedi :( haftaya salı günü kontrole gideceğim o zaman gün kararlaştıracğız.
Biryandan sezeryan olacağı için üzülüyorum ama bir yandan da kendimi teselli ediyorum 2 doktor da aynı şeyi söylediğine göre gerçekten öyle olması gerektiği için sezeryan olacağım. inşallah öyledir. :S
canım,fakültedeki dr un kim?
fakülte çok kalabalık gerçekten ama çok iyi inceliyolar,sadece boy kilo vs söylemiyolar,her şey iyiyse,güzel diyolar,o kadar
ben de fakülteye gidiyorum ve yüzde 98 sezeryan olacam,ben epidural anestezi düşünüyorum,tamamen bayılmak bana korkunç geliyo çünkü ama belimde diskler arasında fıtık yırtılması olduğu için yaparlar mı onu da bilmiyorum.
o tanıdığın acaba fakültede yapılan anesteziler hakkında bi yorum duymuş mu,bunu öğrenebilir misin?

bizden de tuana ya selam,evladıyla hayırlı uzun ömürler versin mevlam
kızlarr
betülperiden gelen msjı aynen yazıyorum
bugün haber vermek istedim ama girme fırsatım olmadı oğlunun adaşı kuzey geldi 3180 gram 49 cm tam gününde 4 haziran normal doğum. 12saat sancı çektim ama 15dkda doğdu. allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duydu kanamam çok az orkid yetiyor tüm anneciklere selam öpüyorum:52::52::52::52:

maşallah yavruya,rabbim uzun ömürler versin

Selam canlarım bayadır giremedim :)

Anneciğim geldi evimiz derleyip topladık işlerimizi bitirdik :)

Oğlumun da daha rahatı yerinde herşey normal gidiyor bakalım :)

Oğlumun odasını da hemen hemen düzenledikkk :)

Cuma randevu var bakalım neler olcakk

Hepinizi seviyorummm öpüldüüzzz :):46:

Back
X