- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.761
seninde bdtlerimiz aynı , ben de bu sabah gittim doktora , zerre sancı çıkmadı. Bebiş 3600 gr olmuş ama doğum kanılına girmemiş.
ilk defa çatı kontrolü yaptı doktorumuz, ben resmen öldüm öldüm dirildim.Çok acayip canım yandı , koltuğu sökecektim yerinden doktor özür dileye dileye bi hal oldu yazık
hiç sesim çıkmadı, ama acıdan çıkamadı resmen.Hemşire de diyorki , tebrik ederim hiç çığlık atmadınız ! ?
sonuç olarak doktorumuz bebek doğum kanalına girmemiş pazartesi yeniden gel bakalım dedi.Çatım nasıl dedim , bebeğin normalde 38. haftada doğum kanalına girmesi gerekiyordu, girmemiş olması çatının dar olduğunu anlamına gelebilir dedi ? Ben hiçbişi anlamadım, sizin doktorlarınız nasıl oluyor da çatın müsait ya da dar cevabı verebilirken bizimkii bu konuda pek yorum yapamıyo anlamıyorum ?Aslında bu çatı meselesi bazen kafamı karıştırıyor , bebek kanala girdikten sonra çatı açılıyor olabilir mi ? ya da ne biliiim saçmalıyor da olabilirim ? NST de sancın kaç çıktı Oznur_u ?
Doktorumuz 41. haftaya kadar bekleriz dedi, bu gidişle normal doğuramıcam gibi gelmeye başladı , halbuki her akşam 2-3 km bazen 4 km yürüyorum ama doğum kanalına girmeyecekse girmiyor işte![]()
canım bende o çatala çıkınca çok geriliyorum zaten bide gere gere yatmak daha çok kasıyor