• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

son günlerin canım çok normal. inan o endişeye bende çok kapıldığım oldu. bebeği artık öle rahatsız ediyordumki sırf ufak bir hareketi için. uyuyordur canım birde yeri darya ondan malüm oda çok sıkıldı artık. çok endişendiysen sağlık ocağına git ve kalp ritmine baktır. veyada doktorunu ara onunda alıcağını sanmıyor sadece nstya sokar seni.

off cnm ya sorma gıtsın vallahı cıldırmaya az kaldı normal dıyorsun yanı oylemı ozaman panık yapmıyım hıc kocamada bısı demek ıstemedım o benden beter panık olurdu

ozaman relaxmı olayım yarın kontrolum var zatende allaha emanet o dogana kadar ben sıyırcam :37:

buaada bebegıne yorum bıle yapamıyrum ınanılmaz seker kırkbırkere masaallh :nazar:

bence endişe edecek bişey yoktur
yeri çok daraldı
40 haftalık bebek normal
ama ben senin yerinde olsam yine de giderdim bugün doktora
ha yarın gitmişim ha bugün
içim rahat ederdi hem

bende oyuzden dedım cnm ha yarın ha bugun fark edermı sonra gıtmedım dıe pısman olmakta ıstemem :31:

sımdı hafıf bı kere ıteledı bu yeterlı mı
ay allahım ıyca cahıl oldum

Son düzenleme:
off cnm ya sorma gıtsın vallahı cıldırmaya az kaldı normal dıyorsun yanı oylemı ozaman panık yapmıyım hıc kocamada bısı demek ıstemedım o benden beter panık olurdu

ozaman relaxmı olayım yarın kontrolum var zatende allaha emanet o dogana kadar ben sıyırcam :37:

buaada bebegıne yorum bıle yapamıyrum ınanılmaz seker kırkbırkere masaallh :nazar:

çok teşekkürederim.

telaşlanma tabi çok normal. ben varya neler yiyordum neden eskisi gibi hareket etmiyor diye annemin başının etini yiyordum. sonra ufak bir hareketini hisseder rahatlardım. sonra aradan biraz zaman geçerdi kendiliğinden başlardı hareketlenmeye. sende şuan hep kontrolde ol. birazcık hareketini hissettiysen içini rahat tut. ama takipte ol bak birazdan nasıl kıpırdancak o. RAHATLA....

allahım ne soylenıyordu varya benım cımcıme ıcerde sımdı resmen durtmekten ellerım acıdı sımdı uyumasın cıkınca uyur :31:

canım üzülme benim de az bide beslenme sorunu var 38 haftadayım ve bebeğim 2300 oldu2500 olmasını bekliyoruz bide bebeğin hareketliyse hiç korkma cnm içini ferah tut

sağol canım benim
Allah senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bugün baya bir hareketli benim ki
içimi oydu resmen

kızlar cmrt günü eşimle ablam süsleri almaya gidicekler
kapı süsü
10 mt tül
bebek balonu
hoşgeldin yazısı
sanırım yeterli dimi kzlar dimi bide kurdele

kızlar cmrt günü eşimle ablam süsleri almaya gidicekler
kapı süsü
10 mt tül
bebek balonu
hoşgeldin yazısı
sanırım yeterli dimi kzlar dimi bide kurdele

yeter de artar bile :1:
evi mi süsleyeceksiniz hastane odasını mı?
ben hiçbişey almamıştım ama arkadaşım kapı süsü yapmış getirmiş sağolsun
onu yatak odamın kaısına asıcam
oğlumun odası yok çünkü

kızlar sıcaktan bayılabilirim , bu sıcaklar ne böyle yaaa...
şimdi eşimi aradım ben onu bunu bilmem cumartesi deniz götür ben dedim...
denizde suda doğum yapıcam :52:

selam kızlar doktordan geldim. aslında şuan yatışımı yapacaktı ama ben 1 gün daha istedim belki suni sancıya gerek kalmadan normal doğum yaparım diye. nst ye girdim kasılmalarımın olduğunu söyledi ama sancı hissetmiyorum. buda sinirlerimi bozuyor.:25: muayane oldum 3 cm açılma varmış. suyuda azalmış. yarın büyük ihtimalle sancın olmasa bile suni sancı vererek alırız dedi. hayırlısı olsun bakalım. çok heyecanlıyım kızlar ne olur dua edin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... dışardan eşime aileme belli etmiyorum ama korkuyorummmmmmmmmmm :43::43::43:

Back
X