• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

daha geçmişe göz atmadım,yeni doğuranlar oldu mu ki?
bugün tam dört defa nst girdim,ilk üçü hiç iyi değildi,bebek hareketleri iyi,usg iyi,ölçümler iyi,dupler iyi ama nst kötü
en son serum verdiler beni servise yatırıp ve ondan sonra tekrar nst çekildi,düzelmiş dediler ve gönderdiler,bebeğin hareketlerini takip edersin dediler
şimdilik benden haberler bunlar,baya bi korku geçirdim ama,kesin alın hemen falan dedim
sizler nasılsınız bakalım?:10:

şaka maka ben gerçekten satımı yanlış mı hatırlıyorum diye düşünmeye başladım dün gece. sonra dedim başından bei tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ya da ilerde. demek ki yanlış olsa bile erken değil de geç söylemiş olabilirim. o zaman daha da sıkıntı 41 haftalık falan oluyorum. sıyırdım resmen.

şaka maka ben gerçekten satımı yanlış mı hatırlıyorum diye düşünmeye başladım dün gece. sonra dedim başından bei tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ya da ilerde. demek ki yanlış olsa bile erken değil de geç söylemiş olabilirim. o zaman daha da sıkıntı 41 haftalık falan oluyorum. sıyırdım resmen.

bılıyormusun benımde hep usg sonuclarım 29 mayıs muhtemel dogum tarıhı dıe gosterıyordu en son 2 hazıran gosterdı ama dr ona bakmıyor adet trıhıne bakıyor

ben de bacak bacak üstüne zor atıyorum,ama hala kanala girmemiş.annem topuğumu diğer ayağımın baş parmağına koyamadığında bebiş geliyordur dedi.ben çok kolay koyuyorm:43:yavaş yavaş gelse,işe başlarkn biraz daha büyümüş olsa:26:hayırlısı tabiii

Hmm bizimkide kanalda degil o zaman bende cok kolaylikla yapiyorum.

ALLAH sonumuzu hayir etsin. :17:

kızlar d-gabbana face e şöyle yazmış.
kızlar evımızdeyız.dÜn sabah 3230 gr 53 cm doğdu kızım.yalnız göğüsler gene feci:(( D-GABBANA

Anaaaaaaaaaa gecmisi bitiremedimkii bi yazayım :53:
tam 48 sayfa birikmişşş alt üstü dün aksamdan beri girmedim bide heee, neyse sewindim topik eski haline dönmeye baslamıs :9:
ne güzel muabbetler olmusss..
bizimde yarın doktor kontrolümüz war, bide ilk catı muaynemiz..
bakalım hayırlısı..

bugünde kaynanam, kayınpederim we görümcemin 4 yasındaki kızı carsıya gittik, eminönüne felan..
sesim hiç cıkmadı inanamadım kendime, bide 2 gündür bi enerjiğimkii sormayın..
yalnız görümcemin kızı bizi resmen mahwetti.
kaynanam bakıyo görümcem calıstıgı icin, mecbur onuda götürdük.
bi ara dedimki Allahım ben cok sabırsız, tahammülsüz, dar canlı biriyim nasıl "Anne" olucam :26:
herkes kendi cocugun farklı olur, insallah öyle olur..
Yoksa ya sinir hastası olurum, yada akıl hastası :27:
tamam minikken cok tatlılar ama ne zamanki cocuk olmaya baslıyolar iste o zamannnnnnnnnnnnn :52:

ben içten içten istemiyodum zaten gitmeyi sıcak felan olucak yorulcam die ama ne yoruldum, nede hawa sıcaktı. aksine serindi :49:
bizde bütünnn eksiklerimizi halledip döndük.
ama onlarında burnundan geldi minik canawar yüzünden :52::52:

yarında öğlen gibi mewlüt war, ona gidicem..
aksamüstü doktor randewusu, cts 2 tane düğün war, pazar büyük temizliğimiz war..
bu kadar harekete enerjiye haftayada doğurmiyim de :10: :9:

yok yok ben sıramı bilirim, daha önümde kızlar war.. Tanselll war :15:

Back
X