İkiz annesi yol arkadaslarim özlüyorum sizi ama giremedim 2 gündür.. lekelenmeden sonra bir de ufak kanama gibi bisey oldu kızlar bugün cok korktum. doktora gittim bugün allahima sükürler olsun ikisi de kıpır kıpırdı masallah. gecen haftadan beri iki kat büyümüsler neredeyse. bir de kolları ve bacakları belirginlesmis nasi duygulandim anlatamam.. (su anda telefondan yazdıgım icin icon yapamıyorum sevindim anlayın siz :). )
doktor yine de herhangi bisey vermedi bana, demek ki gerek görmedi. sadece folik asitle devam ediyorum.. bol bol istirahat ve bol sıvı tüketiceksin dedi.
bir de benim acımdan beni oldukca zorlayan biseyi sormak istiyorum size, benimle aynı durumda olan var mı acaba merak ediyorum. kızlar ben dogal yoldan hamile kaldım. istiyordum ama beklemedigim bir anda oldu doğrusu. bebisler gelmeden önce günde neredeyse 1,5 paket sigara iciyordum. simdi aniden bırakmak cok stres yaratıyor bende. ögrendim ögreneli yakıp bir sigara icmedim ama mesela esim ya da arkadaslarım yanımda icerse onlardan birkac nefes cekiyorum dayanamıyorum. ama günde 1-2 sigara ediyordur

benim gibi cok kullanan ve kesenler var mı aranızda??nasıl bas ediyorsunuz bu stresle??( bu arada kullanmayanlar bilemez lütfen acımasız elestiri yapmayın, gece uykumda bile kac kere uyanıyorum ters yatıp onlara zarar vermiyim diye, agrıdan ölüyorum bir gr ilac almıyorum, ne bir yudum kahve ne cola iciyorum- ki okadar düskündüm. onlar icin herseyi yaparım ama bu sigara cok illet bisey yasamayan bilmez)