Merhaba,
Bu agustos sonunda dügünüm olacak. İnciraltı tarafında bazı mekanları gezdim. Mekanlar hakkında onerilerinizi dinlemek istiyorum.
Mercan
Mercan'ın buyuk bahcesinde pistin yeri ortada degil de, sahnenin kosesinde olması pek hosuma gitmedi.
park smyrna
park smyrna 400 kişilik dugune yaklasık 27000 tl fiyat cıkardı.
Mandalin
harika bir bahcesi var. Tam kır duğunu havası yasarsınız ama servisinin pek iyi olmadığını ileri surduler.
Gurme
Kisi bası 40 TL fiyat verdi. Ama hic indirim yapmadı. biraz soguk bir mekandı.
naci usta
Naci usta tam hayallermdeki yerdi. cok nezih bir yerdi. fiyat konusunda cok yardımcı olan güleryüzlü insanlar mevcuttu. İsletmenin hakkında bazı duyumlar aldım ve orada dugun yapmaktan vazgectim
ehli keyif
sitesindeki fotograflar cok etkileyici. ama gorusmeye gttigimde cok ciddi ve disipli bir ortam bulmadım.
İzmir konagı
en fazla 300 kisi alıyor. bizim kisi sayımız 400 olduğu icin bana uymadı. Ama muhtesem bir yer... hepinize tavsiye ederim.
Bunlardan baska tavsiye edeceğiniz yerler ya da soylediğim yerlerde gordugunuz dugunler varsa izlenimlerinizi paylasmanızı bekliorm.
canım bende ağustos gelınıyım bızde hem dugun hem kına ıcın sporıum garden ı tuttuk facebooktasayfası var resımlerıne bakabılırsın narlıdere dıye gecıyor yerlesım yerı fakat 9 eylul hastanesının karsısında bıze dugun ıcın 4000 tl demıstı ama sıkı pazarlıkla kına ve dugun 4000 e anlastık bılgın olsun
merhaba kızlar
bende 2012 de ankaradan izmire gelin olucam
heyecanlıyım mutluyum sabırsızım
balçova termali tuttu benim nişanlımda
fiyat hakkında bilgm yok malesef
Merhaba,
Bu agustos sonunda dügünüm olacak. İnciraltı tarafında bazı mekanları gezdim. Mekanlar hakkında onerilerinizi dinlemek istiyorum.
Mercan
Mercan'ın buyuk bahcesinde pistin yeri ortada degil de, sahnenin kosesinde olması pek hosuma gitmedi.
park smyrna
park smyrna 400 kişilik dugune yaklasık 27000 tl fiyat cıkardı.
Mandalin
harika bir bahcesi var. Tam kır duğunu havası yasarsınız ama servisinin pek iyi olmadığını ileri surduler.
Gurme
Kisi bası 40 TL fiyat verdi. Ama hic indirim yapmadı. biraz soguk bir mekandı.
naci usta
Naci usta tam hayallermdeki yerdi. cok nezih bir yerdi. fiyat konusunda cok yardımcı olan güleryüzlü insanlar mevcuttu. İsletmenin hakkında bazı duyumlar aldım ve orada dugun yapmaktan vazgectim
ehli keyif
sitesindeki fotograflar cok etkileyici. ama gorusmeye gttigimde cok ciddi ve disipli bir ortam bulmadım.
İzmir konagı
en fazla 300 kisi alıyor. bizim kisi sayımız 400 olduğu icin bana uymadı. Ama muhtesem bir yer... hepinize tavsiye ederim.
Bunlardan baska tavsiye edeceğiniz yerler ya da soylediğim yerlerde gordugunuz dugunler varsa izlenimlerinizi paylasmanızı bekliorm.
Bende izmir geliniyim:) talles park la anlaştık 2 Haziran'da evleniyorum inşallah :) herkeze mutluluklar...
bizde 9 eylül için talles parkla anlaştık.... ama orda daha hiç düğün görme şansım olmadı :44:
Arkadaşlar siz talles parkla kaça anlaştınız,eğer anlaşabilirsek bizim düğünümüzde 1 temmuzda izmir konağında olucak
ama anlaşamassak talles parkı düşünüyoruz
Bende görmedim Canim ama orda düğün yapan bı arkadasım memnun kalmış tek tavsiyesi büyük orkestrayı tut dedi tebrik ederim bu arada :)) ben yakın zamanda süslerini secmeye gidicem :)))
Arkadaşlar siz talles parkla kaça anlaştınız,eğer anlaşabilirsek bizim düğünümüzde 1 temmuzda izmir konağında olucak
ama anlaşamassak talles parkı düşünüyoruz
canım arkadaşın dediği gibi ekstralar fiyatı çok değiştiriyor... biz kokteyl anlaştık ama onda kişi başı fiyatta hiç indirim yapmadı...masa süslemeleri çevre süslemeleri bisürü detay fiyatı değiştiriyor... mesela ben dantel masa örtüsünden vazgeçtim bu yüzden
canım arkadaşın dediği gibi ekstralar fiyatı çok değiştiriyor... biz kokteyl anlaştık ama onda kişi başı fiyatta hiç indirim yapmadı...masa süslemeleri çevre süslemeleri bisürü detay fiyatı değiştiriyor... mesela ben dantel masa örtüsünden vazgeçtim bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?