Düğün 2012 İzmir Gelinleri

nergissus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
26
1
36
İzmir
Merhaba,

Bu agustos sonunda dügünüm olacak. İnciraltı tarafında bazı mekanları gezdim. Mekanlar hakkında onerilerinizi dinlemek istiyorum.

Mercan
Mercan'ın buyuk bahcesinde pistin yeri ortada degil de, sahnenin kosesinde olması pek hosuma gitmedi.

park smyrna
park smyrna 400 kişilik dugune yaklasık 27000 tl fiyat cıkardı.

Mandalin
harika bir bahcesi var. Tam kır duğunu havası yasarsınız ama servisinin pek iyi olmadığını ileri surduler.

Gurme
Kisi bası 40 TL fiyat verdi. Ama hic indirim yapmadı. biraz soguk bir mekandı.

naci usta
Naci usta tam hayallermdeki yerdi. cok nezih bir yerdi. fiyat konusunda cok yardımcı olan güleryüzlü insanlar mevcuttu. İsletmenin hakkında bazı duyumlar aldım ve orada dugun yapmaktan vazgectim

ehli keyif
sitesindeki fotograflar cok etkileyici. ama gorusmeye gttigimde cok ciddi ve disipli bir ortam bulmadım.

İzmir konagı
en fazla 300 kisi alıyor. bizim kisi sayımız 400 olduğu icin bana uymadı. Ama muhtesem bir yer... hepinize tavsiye ederim.

Bunlardan baska tavsiye edeceğiniz yerler ya da soylediğim yerlerde gordugunuz dugunler varsa izlenimlerinizi paylasmanızı bekliorm.

inciraltı olması şart mı bilmiyorum ama arkadaşımın düğünü buca cennet vadisinde oldu ve 4000 tl idi.şimdiden mutluluklarrr :))))

Tesekkur ederim:) Cennet Vadisini ben de cok duydum. Ancak Balcova tarafında oturduğumuz icin ve ailemin buyuk kısmı da bu tarafta olduğu icin oncelikle inciraltındaki yerlere bakıorm.

merhaba kızlar
bende 2012 de ankaradan izmire gelin olucam
heyecanlıyım mutluyum sabırsızım
balçova termali tuttu benim nişanlımda
fiyat hakkında bilgm yok malesef

Benimde düğünüm Ağustosta öncelikle hayırlı olsun Bir ömür mutluluklar dilerim.
Ben seyrek göl klas da yapıcam düğünümü
350 kişilik bizim düğünümüz nişanlımın ailesi konyada olduğu için düğüne katılcak kişi sayısı oldukça az ama ilgileri ve organizasyonları güzel yada ben beğeniyorum orayı nişanlım orda evlenme teklifi etmişti bana restaurant kısmında :))

canım bende ağustos gelınıyım bızde hem dugun hem kına ıcın sporıum garden ı tuttuk facebooktasayfası var resımlerıne bakabılırsın narlıdere dıye gecıyor yerlesım yerı fakat 9 eylul hastanesının karsısında bıze dugun ıcın 4000 tl demıstı ama sıkı pazarlıkla kına ve dugun 4000 e anlastık bılgın olsun

ooo çok iyi tutmuşssun allah içine sindirsin.. Benim nişanlım bana seyrekgölde evlenme teklifi ettiği için orayı tercih ettim Kına için karar vermeiyorum evimin önündemi yapsam salonda mı diye ama büyük ihtimal salon tutarız daha belli değil :)

Herkese selamm,
Eylül 2012 İzmir gelini olmaya adayım bende

Kendim istanbulda , nişanlımın ailesi İzmirde ve nişanlım İngilterede..
İzmirde düğün için hayallerdeki mekan Murat köşkü orda tanışmıştık çünkü ..
Ama düğün olmaz orda sanırım :26: Orayı başka bişi için kullanırız belki

Düğün mekanı olarak pek bi yer bilmiyorum ama inciraltında bi iki yere düğüne gitmişliğim var. Önerilerinizi yorumlarınızı takip edeceğim burdann

Bir de size birşey sorayımm, kına gecesi istanbulda bir düğün salonunda olacak. Kına gecesini düğün gibi yapmayı planladık. İzmire gelemeyecekler için ist.da da düğün olsun diyerek..
Ama bazı arkadaşlar kına sadece kadınlarla olur vs yazmış.. Bu konuda böle bi düğün kına karışımı gören yaşayan var mı ?? Fikirleriniz neler?? :26:

Cnm öncelikle hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin İnşallah. Benim düğünüm Kasım ayında konak polis evinde oldu. Yemekli 270 kişilik düğün 6000 TL tuttu. Herşey çok güzeldi. Ama kır düğünü düşünüyorsan beyaz evi tavsiye edebilirim.

Bende izmir geliniyim:) talles park la anlaştık 2 Haziran'da evleniyorum inşallah :) herkeze mutluluklar...

Arkadaşlar siz talles parkla kaça anlaştınız,eğer anlaşabilirsek bizim düğünümüzde 1 temmuzda izmir konağında olucak
ama anlaşamassak talles parkı düşünüyoruz

bizde 9 eylül için talles parkla anlaştık.... ama orda daha hiç düğün görme şansım olmadı :44:

Bende görmedim Canim ama orda düğün yapan bı arkadasım memnun kalmış tek tavsiyesi büyük orkestrayı tut dedi tebrik ederim bu arada :)) ben yakın zamanda süslerini secmeye gidicem :)))

Arkadaşlar siz talles parkla kaça anlaştınız,eğer anlaşabilirsek bizim düğünümüzde 1 temmuzda izmir konağında olucak

Ekstralara göre değişiyor fiyatı Canim ben baya ekleme yaptım peşin ödeme yaptık biz daha da eklenecekler var kisi sayısı menü alkol falan secime göre değişiyor fiyat :))

Bende görmedim Canim ama orda düğün yapan bı arkadasım memnun kalmış tek tavsiyesi büyük orkestrayı tut dedi tebrik ederim bu arada :)) ben yakın zamanda süslerini secmeye gidicem :)))

teşekkür ederim canım umarım hepimizin gönlündeki gibi bi düğünü olur

adem gebzen var dedi bize bende örnek bi düğüne gidicem inşallay yaz sezonunda...senin düğün daha önce deneyimlerini paylaşırsan çok memnun olurum...

canım arkadaşın dediği gibi ekstralar fiyatı çok değiştiriyor... biz kokteyl anlaştık ama onda kişi başı fiyatta hiç indirim yapmadı...masa süslemeleri çevre süslemeleri bisürü detay fiyatı değiştiriyor... mesela ben dantel masa örtüsünden vazgeçtim bu yüzden

Evet Canim masa süsleri çiçek ne varsa fiyatı değişiyor ama çok güzel ortamı var çok beğendim düğünüm için sabirsizlaniyorun ins düğünlerimiz çok güzel olucak hepimize mutluluklar :)) bilgi aldıkta fikirlerimi paylaşırım sizde paylaşırsanız sevinirim :))

Bizde yemekli anlaştık Canim peşin ödeme yapmamıza rağmen hiç indirim yapmıyorlar fiyatları sabitmis.

sonunda izmir konağıyla anlaştık :) süsleme içinse henuz organizasyon firmasıyla görüşmedik bakalım ben neler beğenicem ne kadar tutucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…