2012 kasım anneleri yemek menüleri

ooo haticem süpersin maşAllah becerikli hatun düşündüm de muhteşem görüntü ve tat bunuda denicem hem misafirede süper olur bu

enemmm hayırlı uğurlu olsun kzucuğumm, inş. öğrenirsin bizde sayende değişik şeyler öğreniriz.. bizde seni sefiyosss

arkadaşlarda bişiler yazmış onlarıda okuycam hinci

ben akşama fırın poşedinde tavuk yapıcam kuzum, bu frın poşedi hem sağlıklı hem çabuk pişiriyor, kocişte çok sefer eti,

bir kaba hem patlıcanı hem patatesi, hem soğanı, hem domatesleri kocaman kocmaan doğruyorum, etleride kocam parççalr halinde doğruyorum yani böle patatesi felan 2 ye bölerim soğanları bütün atarım felan, tuz ve az salçalı su ile bularız birde baharat atarım sevdiklerimden, oh mis, harmanla bağla ağzını at fırına yarım saat-40 dkkada hazır

yanına pirinç pilavı+salata+karpuz+yağurtlu biber yapıcam birde börülcem var

ha unutmadan yeşil dolmalık biberle beraber kırmızı etli biberde konuluyor. bulabilirseniz renkli dolmabiberde ekleyebilirsiniz ben unutkanım bunu es geçmişim :)

aysunum hayırlı olsun topik..

ne çabuk ilerlemiş sayfalar maş..

oy kuzum gelmişş hoşgelmişşş

süpermiş canımm öğreniyoruz işteeee oh oh menuler süperr bu kocişşler çok şanslııı

fırın poşette yok evde yavrum yaa iyi bir yemek için alışveriş yapmalıyım evdekiler hep aparatif şeyler
o zamn tavugu tencerde yap canım patatesleri domatesi soğanı salçayı bir diş sarımsakda ekle hepsini de çiğden koy kanat ve but neyse onu da koy ve kısık ateşde pişir dikkat et çok karıştırma patatesler dağılmasınlar oda güzel olur

bende bende

eve gidincee tavuğa başlasam ancak pişer sanırım ne poşet var ne yağlı kağıt

allah senii güldürdün beniii kendi kendime gülüyomm

ya marketten alıver geçerken :) heryerde var gıı

yaa benim evin ordaki marketler küçük fırın poşet bulunmaz buyuk markett için dee teee çok ters bi yerde ınmem lazım 20 dk yokus çıkmalıyım

aysunum yaa çok tatlısın valla,

diyonya ben tavuğu pişirmeye başlıyim, evde ne poşet var ne de kağıt lafların çok komik kızım yaa tarzın öle

yaa benim evin ordaki marketler küçük fırın poşet bulunmaz buyuk markett için dee teee çok ters bi yerde ınmem lazım 20 dk yokus çıkmalıyım
sen dediğim gibi tencerede yap kuşum teflonda daha güzel olur güveç oluyor bu sekilde yaptığında

hey geveze kasım annelerim benim 2 dk da 4 sayfa yaptık demek ki yemek konusmak lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…