buna işin kötü yanı soya sosu kullanıyorsun ama yılda 2 3 kez olunca zararı yok :) GDOya karşıyım ya...
1 tane havuç,1 tane kabak,1 tane patates, 2 tane dolmalık yeşil biber, 1soğan,2-3 diş sarımsak ve tavuk göğsü alıyorsun...
julyen şekilde tavuk göğüzleri doğra ve sıvıyğa koyarak sotele.. ayrı bir tavaya zeytinyağı koy harlı ateş olacak içine ilk julyen doğranan havuçları at ve karıştırarak pişir, ardından jülyen doğranan kabağı koy ve kavur sonra patates,soğan (soğanı halka halka yap) ve sarımsağı koy kavur ve biberi ekle ve sürekli çevirerek yüksek ateşte pişir.. gerekirse yağ eklyebilirsin.. bunlar pişince 2-3 çorba kaşığı soya sosunu ekle biraz karabiber ekle ve altını kapat.. diğer tarafta sotelenen tavuklarıda içine ekle karıştır ve yanına pilavla mis gibi servis yap..
Sevgili cici mi cici tatlı şirinn 2012 kasım anneleri ve kuzucuklarıRamazan geldi her ne kadar biz oruç tutamasakta kocişlere birşeyler hazırlamamız lazım yemek menulerimizi ve nasıl yapıldığını burada paylaşırsak eğer bize baya yardımcı olacaktır. biliyorsunuz topiğimizde yemek paylaşımından herkes hoşlanmıyor.. o yüzden topik açmaya karar verdik
özelliklede yemekle ilgisi olmayan benim gibi çiçeği burnunda annelere bu topik iyi gelecek
günlük beslenme tarzımızıda burada paylaşırsak birbirimizi frenlemede süper olacak
sizleri çok seviyorummmm ve isteyen herkesi buraya bekliyorumm
bulemsum çok saol
bende farklı bir tarif var istersen onu vereyim sana... fırın poşetinde pişiriyorsun tavukları yumuşacık oluyor...
mükemmel oluyor tavuk ve soya sosuna rağmen ben yiyorsam hakkaten güzeldir...
enemmm hayırlı uğurlu olsun kzucuğumm, inş. öğrenirsin bizde sayende değişik şeyler öğreniriz.. bizde seni sefiyosss
arkadaşlarda bişiler yazmış onlarıda okuycam hinci
ben akşama fırın poşedinde tavuk yapıcam kuzum, bu frın poşedi hem sağlıklı hem çabuk pişiriyor, kocişte çok sefer eti,
bir kaba hem patlıcanı hem patatesi, hem soğanı, hem domatesleri kocaman kocmaan doğruyorum, etleride kocam parççalr halinde doğruyorum yani böle patatesi felan 2 ye bölerim soğanları bütün atarım felan, tuz ve az salçalı su ile bularız birde baharat atarım sevdiklerimden, oh mis, harmanla bağla ağzını at fırına yarım saat-40 dkkada hazır
yanına pirinç pilavı+salata+karpuz+yağurtlu biber yapıcam birde börülcem var
acıktığımı hissettim birden
o zamn tavugu tencerde yap canım patatesleri domatesi soğanı salçayı bir diş sarımsakda ekle hepsini de çiğden koy kanat ve but neyse onu da koy ve kısık ateşde pişir dikkat et çok karıştırma patatesler dağılmasınlar oda güzel olurfırın poşette yok evde yavrum yaaiyi bir yemek için alışveriş yapmalıyım evdekiler hep aparatif şeyler
sen zaten güzelsin yaptıklarında güzel olacka tabiiiiisiiiii
acıktığımı hissettim birden
hosbuldum canım saolasın
patlıcanları közleyip kıyıcam
az un süt ve kaşarla patlıcanları çeviricem tavada
sonra tavuk göğsünü ayrı yerde dograyıp domateslı sosla pişirecem ve patlıcanların üstüne bunu koyup servis yapıcam bu kadar
bende bende
eve gidincee tavuğa başlasam ancak pişer sanırımne poşet var ne yağlı kağıt
aysunum hayırlı olsun topik..
ne çabuk ilerlemiş sayfalar maş..
teşekkür ederim utandım:26::26:
valla ya bebek bile hareketlendi benimki obur zaten....
allah senii güldürdün beniiikendi kendime gülüyomm
ya marketten alıver geçerken :) heryerde var gıı
evet obur bebekler yapıyorlar hep biizm sucumuz yok kiiiteşekkür ederim utandım:26::26:
valla ya bebek bile hareketlendi benimki obur zaten....
evet obur bebekler yapıyorlar hep biizm sucumuz yok kiii
yaa benim evin ordaki marketler küçük fırın poşet bulunmaz buyuk markett için dee teee çok ters bi yerde ınmem lazım 20 dk yokus çıkmalıyım
sen dediğim gibi tencerede yap kuşumyaa benim evin ordaki marketler küçük fırın poşet bulunmaz buyuk markett için dee teee çok ters bi yerde ınmem lazım 20 dk yokus çıkmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?