sen dediğim gibi tencerede yap kuşumteflonda daha güzel olur güveç oluyor bu sekilde yaptığında
aysunum yaa çok tatlısın valla,
diyonya ben tavuğu pişirmeye başlıyim, evde ne poşet var ne de kağıt lafların çok komik kızım yaatarzın öle
dene şekerimmmssaol canımm denicem artık dualarla tutar herhaldeeeama şu çin usulü tavugu denemeliyiz öğrenirsemm misafire süper olur
biz seni naturel olduğun için seviyoz zatiiii
anacım napim naturelim işte oldugum gibi konusuyorumyalan mı anca pişerr
sen sağol kuşum evet artık seninde bir topiğn var hayırlı olsun :118:
akşam menümü buldum çorba , patlıcan oturtma, pilav salata ve karpuzzzzz
nasıl olmuş aysunummm
buyur gel tatlım akşam yemeğinekızımda bayılır bu menüye onun için yaptım hep 1 saatimi almıyor basit oluyor bu menü
ohh keyif süpre benim kayganada çağırmış biizde eşim gitmek istemedi gidermiyiz dedim burun kıvırdı demek ki benim yemeğimi daha çok seviyor
buyur gel tatlım akşam yemeğinehmmmm bayılırım :)))))
ohh keyif süpre benim kayganada çağırmış biizde eşim gitmek istemedi gidermiyiz dedim burun kıvırdı demek ki benim yemeğimi daha çok seviyorEnemmm Aysunumm hayırlı olsun topiğin birtanemm
İnşallah çok güzel paylaşımlarda bulunup birbirimizden çok şey öğrenicez yemek konusunda
Bu akşam için kocacığıma güzel güzel yemekler yapıp onu şımartmak istemiştim ama kayınvalidem davet etmiş onlara gidiyoruz.
Hatun kendi restoranlarında aşçı anacım çok da güzel yemek yapar nasıl geri çevirelim, ben de yorulmamış olcam bu akşamlık
Hilaalll tatlımmm pasta kurabiye tariflerini bekliyorummm
ohh süperbenim menümde mercimek çorbası güveçte tavuk kanat pilav semizotu salatası ve kavun tatlı olarakta incirli pasta ama sizin menüleri okudukça sanki ben oruç tuttum midem kazındı hepsini birleştirsek bi sofrada çeşit çeşit Allah ne güzel olurdu :)))
hosbuldum canım saolasın
patlıcanları közleyip kıyıcam
az un süt ve kaşarla patlıcanları çeviricem tavada
sonra tavuk göğsünü ayrı yerde dograyıp domateslı sosla pişirecem ve patlıcanların üstüne bunu koyup servis yapıcam bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?