2012 kasım anneleri yemek menüleri

masallah kız ne guzel dıyet yapıyorsun ben normal zamanda bıle uyamıyordum sımıd hıc uyamam sanırım

kzılar benımde evde mantaırm var ama cok deıl su paket olarak satılanlardan ne yapsam kı fırında ksarlı gzuel oluyor ama bugun esım yok yarınada sıcakkenkı gıbı güzel olmaz ne önerirsiniz tavuklu demeyın onuda esım yemıyo tıksıdnı tavuktan
bıde patlıcanım var ama kıyma lazım oanda ya oturtma ya karnıyarık yapcaktım abkalım hangıelrın ıyapabılcem

canım mantar sote yapıp haşlanmış makarnayla yiyebilirsin...

zarını soyarak yap tabii.

canım mantar sote yapıp haşlanmış makarnayla yiyebilirsin...

zarını soyarak yap tabii.
tabı tatlım her zaman soyarım zaten ben sote yapayım dedıgın gıbı
arcak

patlıcanı da közle yoğurt, azıcık tuzla iyice karıştır... hem hafif hem kolay :)

tam dıyet menüleri verdın kuzumhemde kolay bana uyar da esımın damagına hıtap etsın azcık dedıydım bakalım

tabı tatlım her zaman soyarım zaten ben sote yapayım dedıgın gıbı

tam dıyet menüleri verdın kuzumhemde kolay bana uyar da esımın damagına hıtap etsın azcık dedıydım bakalım

ama çok lezzetli menü bence :)

mantar sote
makarna
patlıcan salatası

bi de çorba yap tamamdır

Aa esra dün dediğin şekilde yaptım çorbayı eşim çok beğendi teşekkür ederim

ay yazık yaaa adam akşama kadar aç zaten :)
en kolayı yap bi un çorbası :)

kız yok dıyom ya bugun gececı ben yalnızım oglusla yanı ıste yapıcak ıftarı bana yeter yapacaklarım
hergun yemek yapmıyorum bıtmıyor canım

Son düzenleme:
Aa esra dün dediğin şekilde yaptım çorbayı eşim çok beğendi teşekkür ederim

tam işkembe çorbası gibi dimi :)

afiyet olsun canım... eşin hep ister, ben sana şimdiden diyim :)

kız yok dıyom ya bugun gececı ben yalnızım oglusla yanı ıste yapıcak ıftarı bana yeter yapacaklarım
hergun yemek yapmıyorum bıtmıyor canım

hee pardon

kardesımle esım cıgköfte yedıler bugun acıkmazlar daha acıkırlarsada tarhana corbasıyla makarna salatası var

kırmızıbıber patlıcan yesıl bıber vardı onları dograyıp yaglayıp fırınladım yoğurtlayıp yedım bı kısmı duruyo yarın tavuga katıcam:)

öğlen menüde ne var acaba midem yanıyo bugün resmen yangın var içeride boğazımdan aşağıya yangın var kurtarın dostlaaarrr

sabah: 1 dilim ekmek
kaymak
bal
süt

ara:
kafeinsiz kahve
1 kurabiye

öğlen:

çiftlik kebabı
bulgur pilavı
ayran

ara:
galeta

akşam:

yoğurt çorbası
salata
bi de bi sebze yemeği yapar annecim

ben dun fırınladıgım sebzelerımın ıcerısıne tavuk pişirip koyucam yanına ne yapıcamı henuz dusunmedım üşenmezsem sehrıye corbası ve pilav yapabılırım keyfıme baglı:)

tavuk etlı eksı sehrıye corbasını da cok severım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…