2012 kasım anneleri yemek menüleri

tarif istiyoruuummmm esraaa nilltt tarif verin bende helva yapıcam

nilin tarifini yazıyım hemennn :)

KOLAY İRMİK HELVASI:

-1su bardağı irmik
-1 su bardağı süt
-1 su bardağı şeker
-2 yemek kaşığı tereyağı

İrmiği yağsız olarak 20 dk.kavuralım.Ocağı kapattıktan sonra tereyeğını irmiğe yedirelim.
Daha sonra sıcak süt ve şekeri ilave edelim.
Karıştırdıktan sonra demlenmeye bırakalım..
ÇİKOLATA SOS;

2 Kaşık kakao
2 kaşık un
1 s.bardağı şeker
1 s.bardağı süt
1 s.bardağı su

beysalım ben çikolata sosunu yapmadım evde hazır vardı.

sütünü yarım bardak kadar fazla ekledim.

akşama heemen deneyeyim :)

ne güzel bir sofra olmuş o öyle :)

saol betülüm pek becerikli hatun degilim ama arada esio yapıom öle süslü şeyler:112:

sedefimden kıskandım bende eşimle yaptığım pazar kahvaltımı paylaşıyım dedim sizlerlee

Eki Görüntüle 521423

Ooo afiyet olsun dicemde olmuş bile şekercimmm..

ama bunlar şahaneeeeeeeeee

Eki Görüntüle 522315

işte bizim kahvaltımız :)

yarısını yiyebildik gerçi

kahvaltı tamam da ben koltuga takıldım benim oturma odası koltugumun aynısıymış ki o :)

şimdiden nice mutlu senelere canım benimmm.. ama mutfak konusunda yardımcı olamıcam sana bende hiç öle becerikli diilim

Eki Görüntüle 522395

Niltt tarifli irmik helvası :)

ben sadece sütünü biraz daha fazla koydum :)

rüyamda irmik helvası gördüm bu kadar olurrr sen onu bana yollaaa

senin koltuğu görünce demiştim aha benimkinin aynı renk ve kumaşı

irmik helvasını yaptığım gün topicten baya bi kişi helva yaptı :) topikçe helva aşerme günüydü :):):):)

canım gözünün kaldığı yiyeceklerde avucunu yala öyle derler ben de midye,kokoreç vs.gördüğümde öyle yapıyorum :)
canıöm elimi yıkamasam da olur o zaman..
akşama kadar nelerde gözüm kalıyo..
hele şu reklamlar...

beysalımm ne yemek yapıcann??

benim keyfim yerinde ya bugün, karışık kızartma yapıcam o yüzden... patlıcan, biber, patates, köfte.... üstüne de domates sosu...

tatlı da kazandibi alıcaz yürüyüşe çıkınca

ben enginar yapıcam bugn eşime benimde canım pırasa istedi onu alıp yapıcam ay limonlu limonlu çok istedi canımmm eve gitmek istiyorum

evet canım süt fazla olunca daha bi lezzetli oluyo oraya 1,5 bardak demek lazım

tarif istiyoruuummmm esraaa nilltt tarif verin bende helva yapıcam

ay tariflerim meşhur olmuş :))
şaka bi yana nerde basit tarifler var hemen deniyorum bende,denedikçe paylaşırım kızlar

canıöm elimi yıkamasam da olur o zaman..
akşama kadar nelerde gözüm kalıyo..
hele şu reklamlar...
ay canım yaa,olsun az kaldı sabret bana öyle demişlerdi bende öyle yapıyorum.

kızartma da süper olmuştur üzerine domates sos ohh afiyet olsunnn size :)

ben enginar yapıcam bugn eşime benimde canım pırasa istedi onu alıp yapıcam ay limonlu limonlu çok istedi canımmm eve gitmek istiyorum

betülüm ben enginarı hiç sevmem de pırasaya bayılırım afiyet olsun tatlımmm

OooOoo nilgünüm senin tariflerin namı almış yürümüşşşş bende hemen not ettim helvanın tarifini

canım benim bende enginarı pek sevmem ama eşime yaptım zaten onu bende pırasayı yaptım kendime aman allahım nasıl yedim nasıl yedim anlatamam resmen nefes almadan yedim çok özlemişim

enginar ile pırasa var mı bu mevsimde yaa :)

enginarın konservesini aldım canım pırasa mevsimi geldi sanırım burada her yerde var çünkü

tabii yaa ev hanımı olunca böle döktürülüyor dimi kuzum siz görün bakın ben haftaya neler yapıom :)

valla ev hanımı olmak çok güzell

Ohh eline saglik ne guzel suslemissin bende gecenlerde yaptim cok guel olmustu ama boyle suslemedim
Ya kizlar istahim cok yerinde hamur isi tatli ivir zivir yemeye bayiliyorum ins dogumdan sonra gecer yaa :26:

yapmak kadar süslemeyi de çok seviyorum ben canımm...
aman dikkat et, meyve ile geçiştir acıktığında :)

Esraa sütlacın kıvamlı mı olujyor benim eşim öyle istiyorda ben hiç sevmem o yüzden yapmayıda beceremem eğer kıvamlı ise yani pudingimsi ise tarif verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…