tarif istiyoruuummmm esraaa nilltt tarif verin bende helva yapıcam
nilin tarifini yazıyım hemennn :)
KOLAY İRMİK HELVASI:
-1su bardağı irmik
-1 su bardağı süt
-1 su bardağı şeker
-2 yemek kaşığı tereyağı
İrmiği yağsız olarak 20 dk.kavuralım.Ocağı kapattıktan sonra tereyeğını irmiğe yedirelim.
Daha sonra sıcak süt ve şekeri ilave edelim.
Karıştırdıktan sonra demlenmeye bırakalım..
ÇİKOLATA SOS;
2 Kaşık kakao
2 kaşık un
1 s.bardağı şeker
1 s.bardağı süt
1 s.bardağı su
beysalım ben çikolata sosunu yapmadım evde hazır vardı.
sütünü yarım bardak kadar fazla ekledim.
akşama heemen deneyeyim :)
ne güzel bir sofra olmuş o öyle :)
sedefimden kıskandım bende eşimle yaptığım pazar kahvaltımı paylaşıyım dedim sizlerlee
Eki Görüntüle 521423
kızlar cumartesi günü eşimin doğum günü ona birşeyler hazırlamak istyorum kıymalı poğaça istiyordu böle puf puf olsun istiyorum pastayı kendim yapmak istiyorum ama çok becerikli değilim pastakonusunda güvenemiyorum kendime
saol betülüm pek becerikli hatun degilim ama arada esio yapıom öle süslü şeyler:112:
Ooo afiyet olsun dicemde olmuş bile şekercimmm..
ama bunlar şahaneeeeeeeeee
kahvaltı tamam da ben koltuga takıldımbenim oturma odası koltugumun aynısıymış ki o :)
şimdiden nice mutlu senelere canım benimmm.. ama mutfak konusunda yardımcı olamıcam sana bende hiç öle becerikli diilim
rüyamda irmik helvası gördüm bu kadar olurrr sen onu bana yollaaa
canıöm elimi yıkamasam da olur o zaman..canım gözünün kaldığı yiyeceklerde avucunu yala öyle derlerben de midye,kokoreç vs.gördüğümde öyle yapıyorum :)
beysalımm ne yemek yapıcann??
benim keyfim yerinde ya bugün, karışık kızartma yapıcam o yüzden... patlıcan, biber, patates, köfte.... üstüne de domates sosu...
tatlı da kazandibi alıcaz yürüyüşe çıkınca
ben enginar yapıcam bugn eşime benimde canım pırasa istedi onu alıp yapıcam ay limonlu limonlu çok istedi canımmm eve gitmek istiyorum
evet canım süt fazla olunca daha bi lezzetli oluyo oraya 1,5 bardak demek lazımnilin tarifini yazıyım hemennn :)
KOLAY İRMİK HELVASI:
-1su bardağı irmik
-1 su bardağı süt
-1 su bardağı şeker
-2 yemek kaşığı tereyağı
İrmiği yağsız olarak 20 dk.kavuralım.Ocağı kapattıktan sonra tereyeğını irmiğe yedirelim.
Daha sonra sıcak süt ve şekeri ilave edelim.
Karıştırdıktan sonra demlenmeye bırakalım..
ÇİKOLATA SOS;
2 Kaşık kakao
2 kaşık un
1 s.bardağı şeker
1 s.bardağı süt
1 s.bardağı su
beysalım ben çikolata sosunu yapmadım evde hazır vardı.
sütünü yarım bardak kadar fazla ekledim.
tarif istiyoruuummmm esraaa nilltt tarif verin bende helva yapıcam
ay canım yaa,olsun az kaldı sabret bana öyle demişlerdi bende öyle yapıyorum.canıöm elimi yıkamasam da olur o zaman..
akşama kadar nelerde gözüm kalıyo..
hele şu reklamlar...
beysalımm ne yemek yapıcann??
benim keyfim yerinde ya bugün, karışık kızartma yapıcam o yüzden... patlıcan, biber, patates, köfte.... üstüne de domates sosu...
tatlı da kazandibi alıcaz yürüyüşe çıkınca
ben enginar yapıcam bugn eşime benimde canım pırasa istedi onu alıp yapıcam ay limonlu limonlu çok istedi canımmm eve gitmek istiyorum
evet canım süt fazla olunca daha bi lezzetli oluyo oraya 1,5 bardak demek lazım
ay tariflerim meşhur olmuş :))
şaka bi yana nerde basit tarifler var hemen deniyorum bende,denedikçe paylaşırım kızlar
ay canım yaa,olsun az kaldı sabret bana öyle demişlerdi bende öyle yapıyorum.
canım benim bende enginarı pek sevmem ama eşime yaptım zaten onu bende pırasayı yaptım kendime aman allahım nasıl yedim nasıl yedim anlatamam resmen nefes almadan yedim çok özlemişimkızartma da süper olmuştur üzerine domates sos ohh afiyet olsunnn size :)
betülüm ben enginarı hiç sevmem de pırasaya bayılırım afiyet olsun tatlımmm
OooOoo nilgünüm senin tariflerin namı almış yürümüşşşş bende hemen not ettim helvanın tarifini
enginar ile pırasa var mı bu mevsimde yaa :)
tabii yaa ev hanımı olunca böle döktürülüyor dimi kuzum siz görün bakın ben haftaya neler yapıom :)
Ohh eline saglik ne guzel suslemissin bende gecenlerde yaptim cok guel olmustu ama boyle suslemedim
Ya kizlar istahim cok yerinde hamur isi tatli ivir zivir yemeye bayiliyorum ins dogumdan sonra gecer yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?