2012 kasım anneleri yemek menüleri

bende şinitzele bayılırım ama kociş pek sevmez zorumla yer adam tam ev yemeği hastası bende fast food çuyum :))ama sayesinde ev yemeklerine alıştım 3,5 senedir :)))

bızde buakşam palamut yıcez kızımla teyzeleri babamızda yicek tabı bızle bırlkte artık balık cıktı bolbol yeyıp omega depolayalım cunku tam hamıle kaldık balık mevsımı bttı şmdı taze taze alıp alıp yıyebılırız kızlarrr :))

dün hamsi vardı..

bugünde etli bamya var...

saolsun kaynanacağım yapıyor yemekleri ben yatışa geçtiğimden beri...yanı 1 haftadır...

kızlar ya ben diyet yapıyorum ya...

acaip çikolata ,dondurma, bisküvi,hamur işi çekiyo canım....

eşimle kaynanam yağlı gözlemeler,cevizli hamur işleri öyle güzel şeyler yıyolarki....ayy bi canım istiyo hepsini...

insanın gözünün önünde olup uzanıp yiyememesi bebeği için daha şimdiden bunları yapması çok enteresanmış..

rabbim inş. sevabını veriyordur..oruçludan daha zor durumdayım....müthiş canım çekiyo...nefsime çok ağır bi imtihan oldu...

sürekli dişimi sıkıyorum...22 gün daha sıkacam allahın izniyle....bebeğim sağlıklı olsun hayırla sağlıkla olsunda ben katlanırım ne yapayım...

canım gözünün kaldığı yiyeceklerde avucunu yala öyle derler ben de midye,kokoreç vs.gördüğümde öyle yapıyorum :)

sedefimden kıskandım bende eşimle yaptığım pazar kahvaltımı paylaşıyım dedim sizlerlee

kızlar cumartesi günü eşimin doğum günü ona birşeyler hazırlamak istyorum kıymalı poğaça istiyordu böle puf puf olsun istiyorum pastayı kendim yapmak istiyorum ama çok becerikli değilim pastakonusunda güvenemiyorum kendime

bayıldım ben bu siteyeee

canımm bu kadının tutmayan tarifi yok diyebilirim. için rahat olsun denerken. kesinlikle güvenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…