hoşgeldin canım. nasılsın? sinirlerin yatıştı mı
anlaşılan yatışmamış cezayla başlamışsın lafına

benide arada çıkarmışsın. bana doktorun demesi lazım, senin bol bol dinlenmen lazım diye yoksa ben durduramıyorum kendimi :)))
geçen gittiğimde dedim ki doktor bey ben çok hareketliyim ani bir şekilde masamdan kalkıyorum sonra karnım ağrıyor, erken doğumu tetikler mi? adam ne yaparsan yap dedi bişi olmaz

onayda aldım yani, kim tutar beni artık
hoşgeldin canım. Allah kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah. doktorda amanınnnn bebişin kocaman olmuş sen ne yaptın böyle desin :)))) büyümüştür annesiiiiiii.
haklısın canım. bende bu ay 2 kg alacam inşallah :)))
selam canım, ne güzelmiş çalışma saatlerin kısacık. 11-17 bence gayet uygun. sabahtan bebişinle ilgilenebilirsin. doktora götürebilirsin. yakındır umarım yeni işyerin. 5 ten sonra çok akşama kalacak mısın?
bebek odalarını beğenmiyorum canım. çok oyuncak gibi oluyorlar. tepehome dan beğendim bir oda. sonra dedim neden tavana kadar olmasın ki dolap. sonuçta çeşitli şeylerle bebek odasına benzetebilirim. yapmışken tam yapayım dedim. bir de park yatak aldım canım, onu bebek odasına koymayacağım. o annesinin yatağının yanında olacak :)))