Günaydın canım, haklısın sürekli dinlenmek lazım, şimdiden başladılar şişmeye
dediğin gibi kilitli gıda poşetlerinden de olur. aslında bende ondan düşünmüştüm sonra yapışkanlı mı alsam dedim. orta boy kilitli poşet alalım. ben mutfakta kullanıyorum 15 cm kadar uzunluğu, içinde 15 adet var kutunun. bir boy büyüğünü alayım bari 10 tane olsa yeter. iyi hatırlattın canım![]()
Evvet, iyi fikir kilitli olanlar tatlımm. Benim evde vardı deneyeyim bakalım, olmazsa artık başka çözüm düşünürüz
Enemmm miniciiikk
size bir sorum olacak dün kontrole gittim bebişimin kilosu 1000gr 29+5 günlüğüz bana az geldi sonucu pazartesı goturucem doktoruma sızce nasıl?? sizin bebişlerin kilosu nedir birde çok fazla giremiyorum bu sıra şöyle bir göz gezdirdim ama bebişlerinize isim kararları verdiniz mi :) benim kızım olacak ama henüz kesin bir isim yok aklımda beren , beril , nisa bunları düşünüyorum bana fikir verirseniz çokkkk sevinirim... hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar inşallah![]()
Canım kilo bebekten bebeğe, doktordan doktora değişiyor. Çünkü tartıyla tartmıyorlar, doktorun ölçtüğü baş çevresinin ölçüsüne göre usg cihazı yaklaşık değer veriyor. İçini rahat tut, bence 1000 gr da iyi.
İsim konusunda ben Kızıma Defne Alya koymayı düşünüyorum şimdilik. Beren ismi de hoşuma gidenler arasındaydı ama babamız sevmedi pek. Bunların dışında Duru, Mina, Çağla isimleri aklımdakiler. Allahım kolaylık versin inşallah en hayırlı ismi bulursun prensesine.
Evet tatlım yaa ama bence bu sefer ki kızımın hediyesi olduğu için kargocular üzmedi beni. Bana gelse kesin bi sorun yaşanırdıteşekkür ederim canım sende almışsın hediyeni hemde hiç kargocular seni üzmediler bu sefer nasıl sevindim biliyormusun
kız senin işin çok zormuş be sen hastaneye varana kadar sancıların korkudan çekilebilir bileallah yardımcın olsun gülümm
![]()
Meleğim çok şanslı teyzesi, Allahım inşallah yavrularımızın şanslarını, bahtlarını hep açık etsin böyle