- 17 Mart 2010
- 26.751
- 68.523
- 1.123
sedefim
klasık port bebeleri sevmiyorum...şık durmuyo....şık olanlarda gereksiz o kadar para.... hemde 1-2 kez kullanılıyo...o yuzden almıycam hatta eltımde verdı kızınınkını getırdım ama kullanmıycam geri vericem...
bende çok araştırdım canım....aylardır eşimle hem mağazada hem nette gezındık durduk....
graco ultıma travele karar verdık...ve aldık...çelik gövdeli bi ürün çok sağlam...
bizde şu travel modeller arasında gıttık geldık...
wollex new york...arka tekerler arası 68 cm dıye vazgectık...
exor baby....çantası vs. kalabalık geldı gözümüze...ben çantalı modelleri sevmiyorum
casual santana ...indirimde uygun rengı yoktu..ben begendım..
graco mirage...aldığımız arabadan 2 kg daha hafif ama bi üst modelini aldık...
graco signature...puset kısmı dandık...tekerlerı çıkar tak zor..bide tam yatmıyo
graco ultima...aldık....
baby max montero...eşim begenmedi..arka tekerler baya büyük..ben begendım ama...
kraft horn...eşim begenmedi..puset kısmı graco sıgnaturedekı gibi çok ınce...
chıcco living...çok ağır ve port bebesı gereksız ve pahalı...
peg prego p3 eşim bayıldı ben istemedim..ana kucağı uyduramayız dıye..
peg prego aıoha...5 kg felan ama tam yatmıyo...
chıcco ı move...çok hantal zor katlanıyo..
baston puset olup 0 aydan kullanılan chıcco lıte way e de baktık...bence çok pahalı..traveller daha ucuza gelıyo..300 tl fazla baston için..
sunny baby ve baby to go nun travellerine hiç bakmadık ...daha doğrusu hiç duymadık...kullanıcı yorumlarına bakmak lazım...ama sunny nın kı güzel duruyo sadece alt sepet çok küçük eşya konulmaz alimunyum gövde engel oluyo eşya koymaya...graco symbio da öyle eşya koyamıyosun alta...
klasık port bebeleri sevmiyorum...şık durmuyo....şık olanlarda gereksiz o kadar para.... hemde 1-2 kez kullanılıyo...o yuzden almıycam hatta eltımde verdı kızınınkını getırdım ama kullanmıycam geri vericem...
merhaba kızlar herkes iyi maşallah
oto koltuğu ana kucağı olarak ben de fikrimi belirtmek isterim, zira travel setler konusunda uzman oldum :)
bi kere ürün olarak kaliteden ziyade max hafif olanı seçin mesela piyasada hakikaten çok kaliteli ürünler var çok baba duruyorlar ama çok ağırlar bir de üzerine bebeğin ağırlığı eklenince evden arabaya taşımak bile ölüm oluyor anneler için, sonuçta ömürlük mobilya değil bunlar 0-13 kiloya kadar kullanabileceğimiz ürünler o yüzden hafif olanları tercih etmeliyiz
aynı şey bebek arabaları için de geçerli aslında, ama malesef hafif ürünler çok dandik oluyor, yine de orta karar ağırlıkta bir ürün seçmek de fayda var. travel sistemlerde her markayı her modeli neredeyse hem internette hem de görerek inceledim, nerdeyse hamileliğimin başından beri araştırıyorum, ve iki ürün gerçekten çok güzel
birincisi eğer travel sisteme 1000 liranın üzerinde bütçe ayırabilcekseniz concord neoyu tercih edin, kumaşından şasesine kadar dört dörtlük bir ürün, bebek arabalarının bmwsi :)) fiyat tabikide 1300-1600 arası
ikincisi de fiyat performans olarak çok çok güzel bir ürün, ben ekstre tarihim geçsin hemen sipariş vericem, sunny baby ultima modeli, şasede concord neo taklit edilmiş ama aluminyum ve hafif, puşeti ve oto koltuğu takması çıkarması çok rahat, oto koltuğu çok hafif, kumaşı kraft ve türevlerine göre çok güzel, çok şık bir ürün, tekerlekleri ne çok kaba ne de çok minik, ereyonda fiyatı 570 lira
bende çok araştırdım canım....aylardır eşimle hem mağazada hem nette gezındık durduk....
graco ultıma travele karar verdık...ve aldık...çelik gövdeli bi ürün çok sağlam...
bizde şu travel modeller arasında gıttık geldık...
wollex new york...arka tekerler arası 68 cm dıye vazgectık...
exor baby....çantası vs. kalabalık geldı gözümüze...ben çantalı modelleri sevmiyorum
casual santana ...indirimde uygun rengı yoktu..ben begendım..
graco mirage...aldığımız arabadan 2 kg daha hafif ama bi üst modelini aldık...
graco signature...puset kısmı dandık...tekerlerı çıkar tak zor..bide tam yatmıyo
graco ultima...aldık....
baby max montero...eşim begenmedi..arka tekerler baya büyük..ben begendım ama...
kraft horn...eşim begenmedi..puset kısmı graco sıgnaturedekı gibi çok ınce...
chıcco living...çok ağır ve port bebesı gereksız ve pahalı...
peg prego p3 eşim bayıldı ben istemedim..ana kucağı uyduramayız dıye..
peg prego aıoha...5 kg felan ama tam yatmıyo...
chıcco ı move...çok hantal zor katlanıyo..
baston puset olup 0 aydan kullanılan chıcco lıte way e de baktık...bence çok pahalı..traveller daha ucuza gelıyo..300 tl fazla baston için..
sunny baby ve baby to go nun travellerine hiç bakmadık ...daha doğrusu hiç duymadık...kullanıcı yorumlarına bakmak lazım...ama sunny nın kı güzel duruyo sadece alt sepet çok küçük eşya konulmaz alimunyum gövde engel oluyo eşya koymaya...graco symbio da öyle eşya koyamıyosun alta...
Son düzenleme: