2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

Dua ederken de dileklerimi gözardı etmezseniz sevinirim...

Evladımı sağlıkla,sıhhatle,eli ayağı aklı bedeni organları tam sağ-sağlim kucağıma almak, rahat bir doğum, evladımı hayırlı, terbiyeli, vefalı,imanlı,anne-babasına destek veren-seven-sayan-sahip çıkan, kötü alışkanlığı olmayan, harama el uzatmayan, çalışkan, başarılı, çevresi tarafından sevilen bir evlat olarak yetiştirmek...
doktor ve hastane seçimimde bebeğim ve benim için en sağlıklısı, en hayırlısını seçebilmek için salih bir yol…
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı...
Evladımızı annesi-babası ile huzur-mutluluk-sağlık-hayırlı uzun ömürle yetiştirmek, anne-baba yokluğunu evladımıza çektirmeden, evlat acısını yaşamadan hayırla büyütmek...
Evimize huzur, mutluluk, hayırlı rızık, eşimle sevgimiz-saygımızın hep artarak devam etmesi,imanımızın kuvvetlenmesi,şeytandan, fitme fesatlardan, kem gözlerden korunmak...

Anneme ve eşimin ailesine sağlık, sıhhat, hayırlı-sağlıklı-uzun ömür, hastalıklarına şifa....

Son düzenleme:

Dualarinizi okudum ve yazdiklarinizi tekrar ettim Rabbimin kabulunu dileyerek

hastaneden geldim gecikmelide olsa dualarınızı okudum kızlar...

tekrar hakkınızı helan edin...

sancım devam edıyo...ilaca devam ediyorum...

gece tekrar gidicem nolur bana da dua edin......

trabbim duasız bırakmasın kımseyı tek sığınağımız o....

" Allahımmmm sen en buyuksun herşeye kadirsin sana sığındık Yarabbi

annemi babamı annanemi dedemi abimi ablamı eşimi beni evladımızı arkadaşlarımı sevdiklerimi sen muhafaza eyle bizleri aydınlığına çıkar

maddi manevi bize yardım et

Allahım babamın dükkanına hayırlı şekilde bol rızıkla satmayı hakkına yeni bir işte çalışmayı nasip eyle

Allahım ailemi düştükleri bu zorlu imtihandan kurtar

Allahım ömrümüzü uzun hayırlı imanlı sağlıklı eyle

Allahım doğumumu çok kolay ve rahat eyle bir avazda dogurmayı nasip eyle

Allahım imtihanlarımızı azalt

Allahım abicime tez zamanda daimi rahat bol rızıklı bir iş, huzur iman bereket sevgi sadakat hayırlı sağlıklı evlat dolu hayırlı bir yuva nasip et

Allahım ablacımı yuvasında mutlu mesut et okulunda başarılar nasip et hayırlısıyla zorlanmadan kolayca okuyup mezun olmasını nasip et yuvasını imanla huzur sağlıkla hayırlı sağlıklı evlatlarla doldur

Allahım benim yuvamıda karşılıklı sevgi saygı sadakat iman ve rızıkla doldur yavrumuzu sağlıkla imanla hayırla dunyaya getirmeyi nasip et

evladımızı sağlıklı imanlı hayırlı vefalı vicdan sahibi merhamaetli sana Rabbim sana layık kul efendimiz layık umet bizlere layık evlat eyle

Ailemle sevdiklerimle eşimle evladımızın guzel gunlerini göster aminnnnnn"

kızlar merhaba dualarınız için Allah razı olsunn

Son düzenleme:
fatmaa ve delikız sizlerden çok ama çook özür diliyorummm geçen hafta bugün taşınma telaşından dolayı dualarınızı okuyamadımmm bu hafta benimkilerle birlikte okucam kusuruma bakmayın olur mu bilerek yapmadım hakkınızı helal edin

helal olsun canım ne demek. yeni eviniz hayırlı olsun. dualarınızı ettim istediğin şekilde. Rabbim kabul etsin..

bende dualarınızı ettim kızlar allah kabul etsin tüm dileklerinizi / dileklerimizi

cnm ıkımız aynı sayılırız hafta olarak bebeğının kılosu nekadar acaba ben perşmbe gunu kontrole gttım 1590 kg dedı bana doktorum az deılmı dedım yoo gayet guzell dedı ama kafama takıldı işte o yuzden bnle aynı bırını gormusken sorım dedım :))

Kizlar cok tsk ederim allah razi olsun bugun benim ve nagehan arkadasimizin dua gunuydu aslinda topige bikac ozel duami yazicaktim fakat bilgisayar esimde kalmis giremedim tum gun malesefNeyse zaten duamiz ortak allah kabul etsin bende okudum

özlem ve huriye dualarınızı bugünden okuycam allah kabul etsin inşallh...
yarın hastanede olucez ne olur ne olmazı var...
okuyamama riskini ve vebalini alamıyorum üzerime..
hakkınızı helal edin..

kızlar özel bir isteğim yok ama bende şeker sıkıntısı olduğu için bana dua ederken unutmazsanız şeker yüsünden bebiişimde bişi olmasın diye dua edermisiniz ..şimdiden herkesten allah razı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…