- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Dua ederken de dileklerimi gözardı etmezseniz sevinirim...
Evladımı sağlıkla,sıhhatle,eli ayağı aklı bedeni organları tam sağ-sağlim kucağıma almak, rahat bir doğum, evladımı hayırlı, terbiyeli, vefalı,imanlı,anne-babasına destek veren-seven-sayan-sahip çıkan, kötü alışkanlığı olmayan, harama el uzatmayan, çalışkan, başarılı, çevresi tarafından sevilen bir evlat olarak yetiştirmek...
Doktor ve hastane seçimimde bebeğim ve benim için en sağlıklısı, en hayırlısını seçebilmek için salih bir yol
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı...
Evladımızı annesi-babası ile huzur-mutluluk-sağlık-hayırlı uzun ömürle yetiştirmek, anne-baba yokluğunu evladımıza çektirmeden, evlat acısını yaşamadan hayırla büyütmek...
Evimize huzur, mutluluk, hayırlı rızık, eşimle sevgimiz-saygımızın hep artarak devam etmesi,imanımızın kuvvetlenmesi,şeytandan, fitme fesatlardan, kem gözlerden korunmak...
Anneme sağlık, sıhhat, hayırlı-sağlıklı-uzun ömür, hastalıklarına şifa....
Dualarinizi okudum ve yazdiklarinizi tekrar ettim Rabbimin kabulunu dileyerekArkadaşlar merhaba. Bu hafta dua okunacaklardan biri de benim. Bende herkes gibi Rabbime salih bi kul ve hayırlı sağlıklı evlat istiyorum. Kolay ve rahat bi doğum istiyorum. Borç sıkıntılarımızdan hayırlısıyla kurtulmak feraha ermek istiyorum. Bunların yanında hasta anneme Allahtan şifa da dilerseniz çok sevinirim. Birde cumartesi günü KPSS'ye giricem. Sınavımın iyi geçmesi ve yüksek puan alabilmem için de dua ederseniz çok makbule geçer. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.Rabbim hepimize kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.
fatmaa ve delikız sizlerden çok ama çook özür diliyorummm geçen hafta bugün taşınma telaşından dolayı dualarınızı okuyamadımmm bu hafta benimkilerle birlikte okucam kusuruma bakmayın olur mu bilerek yapmadım hakkınızı helal edin
fatmaa ve delikız sizlerden çok ama çook özür diliyorummm geçen hafta bugün taşınma telaşından dolayı dualarınızı okuyamadımmm bu hafta benimkilerle birlikte okucam kusuruma bakmayın olur mu bilerek yapmadım hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?