canlarım bu hafta benim dua günümmüş.. şimdiden dua eden tüm arkadaşlarımdan rabbim razı olsun...dua ederken bende hepinizin arzuladığı gibi başta sağlıklı bir doğum ve hayırlısıyla yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı diliyorum...Yuvama sağlık esenlik anneme babama kardeşlerime sağlık ve huzur diliyorum rabbimden..Erkek kardeşim canımın içi asker rabbim onu bize sağ salim kavuştursun kızım biricik dayısına hayırlısıyla kavuşsun son birşey kız kardeşim sınava girecek eylülde inşallah emeklerinin karşılığını alırda atanır kuşum..dua ederken kalplerinizden geçirmenizi dilediğim istekler bunlar canlar hepinizden rabbim razı olsun
kızlar gunaydın bugun dua gunumuz ve sıra bende ve kaju da:)) kolay bır doğum ve saglıkla bebegıme kavusmak ıstıyorum bızım ve aılelerımızın evınden saglık huzur mutluluk ve bereketın eksık olmamasını dılıyorumm tesekkur ederım sımdıden:)
bugun benim dua günümmüş :)
içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kızlar, hepimizin dileği sağlıkla ve sıkıntısız kolay bir doğum atlatmak, cümlemiz inşallah
bir de şu kan değerlerim doğuma kadar yükselsin inşallahkan verilmek zorunda kalmasın
Allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?