2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

dualarınız kabul olsun inşallah... ben bu aralar yoğunum arkadaşlar o yüzden unutma ihtimalim var bu sorumluluğu üstüme almak istemem.. 5 ayetel kürsi okuyordum ama siz okumaya devam edebilir misiniz lütfen

canlarım bu hafta benim dua günümmüş.. şimdiden dua eden tüm arkadaşlarımdan rabbim razı olsun...dua ederken bende hepinizin arzuladığı gibi başta sağlıklı bir doğum ve hayırlısıyla yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı diliyorum...Yuvama sağlık esenlik anneme babama kardeşlerime sağlık ve huzur diliyorum rabbimden..Erkek kardeşim canımın içi asker rabbim onu bize sağ salim kavuştursun kızım biricik dayısına hayırlısıyla kavuşsun son birşey kız kardeşim sınava girecek eylülde inşallah emeklerinin karşılığını alırda atanır kuşum..dua ederken kalplerinizden geçirmenizi dilediğim istekler bunlar canlar hepinizden rabbim razı olsun

Yazmayı hep unutuyorum yadavaktim olmuyor kızlar ama dualarınızı bende okuyorum kızlar.. Merak etmeyin.

mrb kızlar ben topiği yeni gördüm.bende dualarınızı okumaya katılmak isterim.biraz zor bir hamileleik geçiriyorum. o yüzden hep evdeyim. istediğiniz sayı kadar okuyabilirim. 10ar tane olabilir.cvbınızı bekliyorum.

allah kabul etsin canım...

internetim gittiği için dün sureleri okuyup tamamladım ama kımlere dua ettiğimizi isim isim bilediğim için...bugün isme de ayrıyeten dua edicem...hakkınızı helal edin....elimde olmayan nedenelerden dolayı oldu...

kızlar gunaydın bugun dua gunumuz ve sıra bende ve kaju da:)) kolay bır doğum ve saglıkla bebegıme kavusmak ıstıyorum bızım ve aılelerımızın evınden saglık huzur mutluluk ve bereketın eksık olmamasını dılıyorumm tesekkur ederım sımdıden:)

Allah kabul etsin canım.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah....
Dualarımı okudum RAbbim yerine ulaştırsın inşallah...

bugun benim dua günümmüş :)
içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kızlar, hepimizin dileği sağlıkla ve sıkıntısız kolay bir doğum atlatmak, cümlemiz inşallah
bir de şu kan değerlerim doğuma kadar yükselsin inşallah kan verilmek zorunda kalmasın
Allah razı olsun hepinizden

Yazini gormeden dedigin gibi dualrinizi ettim canim zaten ben giremesemde nete yada Dua sirasi,olan kisi bisey yazmadiysa oncelikle saglikli hayrli dogum arkasina gonlunden gecen dualarin kabulu seklinde yapiyorum duami allah kabul etsin ins

Bu hafta dua sırası benimmiş....
Hiç kimseyi aksatmasım, hep dua ettim yolda da olsam, internetim olmasa da unutmadım, sizlerden de beni unutmamanızı istiyorum....
Dualarınız aksatmayın, unutursanız küserim mektubumu keserim şekerler ona göre bakın...
:))))

Son düzenleme:
Dua ederken de dileklerimi gözardı etmezseniz sevinirim...

Evladımı sağlıkla,sıhhatle,eli ayağı aklı bedeni organları tam sağ-sağlim kucağıma almak, rahat bir doğum, evladımı hayırlı, terbiyeli, vefalı,imanlı,anne-babasına destek veren-seven-sayan-sahip çıkan, kötü alışkanlığı olmayan, harama el uzatmayan, çalışkan, başarılı, çevresi tarafından sevilen bir evlat olarak yetiştirmek...
Doktor ve hastane seçimimde bebeğim ve benim için en sağlıklısı, en hayırlısını seçebilmek için salih bir yol…
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı...
Evladımızı annesi-babası ile huzur-mutluluk-sağlık-hayırlı uzun ömürle yetiştirmek, anne-baba yokluğunu evladımıza çektirmeden, evlat acısını yaşamadan hayırla büyütmek...
Evimize huzur, mutluluk, hayırlı rızık, eşimle sevgimiz-saygımızın hep artarak devam etmesi,imanımızın kuvvetlenmesi,şeytandan, fitme fesatlardan, kem gözlerden korunmak...

Anneme sağlık, sıhhat, hayırlı-sağlıklı-uzun ömür, hastalıklarına şifa....

Arkadaşlar merhaba. Bu hafta dua okunacaklardan biri de benim. Bende herkes gibi Rabbime salih bi kul ve hayırlı sağlıklı evlat istiyorum. Kolay ve rahat bi doğum istiyorum. Borç sıkıntılarımızdan hayırlısıyla kurtulmak feraha ermek istiyorum. Bunların yanında hasta anneme Allahtan şifa da dilerseniz çok sevinirim. Birde cumartesi günü KPSS'ye giricem. Sınavımın iyi geçmesi ve yüksek puan alabilmem için de dua ederseniz çok makbule geçer. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.Rabbim hepimize kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.

Allah'ım cuma günleri yüzü suyu hürmetine bizi geri çevirme dualarımızı kabul eyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…