2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

Melikemm87 (Melike) GüzelkızMS (Semra) Esra-kar
Kızlar için dualarını okudum Rabbim kabul etsin inşallah...

çok şaşırdım 3 kişiden kimsenin özel duası yok mu?

artık dilimizin döndüğünce dua edicez...

kızlar kusura bakmayın cuma günü nete giremedim oglumu almıştım dua okuyan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun :26:

cuma güniü bende giremedim 100 lük yüklemem vardı malum saatlerce hastaneden cıkamadım Allah razı olsun...özel dualarımı yazamadım üzüldüm ama neyse Rabbim kalbimizi biliyor.Bu arada yükleme sonucu şekerim düşük çıktı şükürler oolsun..

cuma güniü bende giremedim 100 lük yüklemem vardı malum saatlerce hastaneden cıkamadım Allah razı olsun...özel dualarımı yazamadım üzüldüm ama neyse Rabbim kalbimizi biliyor.Bu arada yükleme sonucu şekerim düşük çıktı şükürler oolsun..

yarın dua gününde 3 arkadaşın duası olacak...eşime bahsettim sercunun durumunu ve dua etmesını istedim...inş. bebekleri sağlığına kavuşur annesini üzmezler...

Canlarım günaydın bugün dua günüm sizden ricam bizim haricimizde 13 yıl önce depremde ölen tüm insanlarıda duanıza eklemiş olmanız.

benim için istediğim dua da;

Rabbim sağlıkla zamanında hayırlı doğumlar nasip etmesi, evladımın sağlıklı herşeyi tam hayırlı bir şekilde doğmasını , vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin.iyi bir anne olmayı oğluma en iyi şekilde bakabilmeyi nasip etsin.
Emine ablamın hayırlı bir kısmet ile karşılaşmasını,ailemin sağlığının sıhhatinin huzuruunun bozulmamasını,borçlarımızı en kısa sürede zorlanmadan ödeyebilmeyi,eşime de banada namaz sevgisini nasip etsin.
eşimle aramdaki muhabbetin hiç bitmeden hep artarak devam etmesi.oğlumun ve Allah nasip ederse diğer olacak evlatlarımın mutlu bir aile içinde sağlıkla büyüyebilmesini nasip etsin.
sizler de içinizden gelen ne varsa ekleyebilirsiniz canlarım şimdiden dilinize sağlık Allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyrum iyki varsınız

Son düzenleme:
Dualarımı okudum, Rabbim herkesin şu mübarek günlerde gönlüne göre versin....
Herkese iyi günler, iyi haftasonları ve iyi bayramlar.....

şu günlerde duaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemler...

hamile kalmadan çok önce kk da paylaşılan bi dua listesini not etmişim bugün buldum siiznlede paylaşmak istedim..

hamileyken her gün okunması gereken dualar diye geçiyo ama her gün okuyamasak ta haftada bir gün bile okusak bize kardır diye düşündüm...yada aralarından ezbere bıldıklerımızı yürürken,otururken ,yemek yaparkan dilimize dolayabileceğimizi düşünüyorum...

21 fatiha
21 ayetel kürsi
1 yasin
1 vakıa
21 tarık
21 vedduha
11 inşirah
11 kevser
11 kafirun
11 nasr
21 ihlas
11 felak
11 nas

en sonda da salavat...

Allah dularımızı bu dünyadada da kabul etsin inşallah...

okudum dualrınızı kızlar betül ayrıntılı yazdıgı ıcn ayenn tekrara ettım
sercununda durumunu bıldıgım ıcın o yonde agırlıklı olarak ve makikosan arkadasım gönlünden gecen tüm duaların kabulu ve saglıklı kolay dogumla rıcın ettım allah kabul etsın

kızlar arefe günü 1000 ihlas okumak çok sevapmış...aklınızda bulunsun....öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…