2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

evet canım sırası gelene ismini sorup yazıcam yanına... yazdım mesela bitanesinin :)

çok önemli sureler gerçekten.. nas suresi de beni çok rahatlatır.

esram eline sağlık canım hem kılolarımızla hem dualarımızla ilgileniyosun...Allah razı olsun diyim sana daha ne diyim...

canım bana her cuma 20 ayetel kürsi+1 inşirah+1 felak+1 nas yaz inşallah...

doğum tarihim 21-26 ekim arası diye düşünüyorum.......

cuma doktorla tekrar görüşeceğim...çünkü 24 ekim arefe 25-26 kurban bayramı olduğu için...doğumu öne mi çeker geriye mi atar bilmiyorum....

bende 15 tane ayetel kürsi okurum inşAllah, diğerleride 1er tane zaten. bu arada gerçek isimler verilecekmi aralarda kaçırmayayım verilecekse dikkat edeyim. isimle olması çok daha iyi olur bence...

tamam canım ekliyorum 15 tane olarak... isimleri nicklerin yanına parantezle yazıyorum canım.. cuma günü tam liste ortaya çıkıcak inşallah.

evett yordunuz beniiii est... ben zevkle yapıyorum yaa....

bir de ihlas suresi var canım...
20 tane diye ekilyorum seni....

21 ekim diyelim o zaman. tarihe göre sıraya alıyoruz ya. en erken tarihi yazmış olalım.

canım son duayı 26 ekime koymuşsun ya sen 26 ekim kurban bayramının 2. günü....bayram telaşından inşallah dularımızı aksatmayız...

gerekirse o gün toplu dua günü yaparız ...o güne kadar bütün arkadaşlar bitmiş olur...

aynı duaları okuyup bütün arkadaşların ismini bi kağıda yazıp isim isim dua ederiz.....

sadece fikir ...nolur işine karışıyomuş gibi algılama...o kadar emek vermişsin....

Son düzenleme:
canım son duayı 26 ekime koymuşsun ya sen 26 ekim kurban bayramının 2. günü....bayram telaşından inşallah dularımızı aksatmayız...

canım büyük ihtimalle o tarihten çok önce biticek... ekime bile kalmıcak gibi...çok fazla kişi değiliz zaten...ben ekimin sonuna kadar yazıyım dedim.

ay canım lütfen yaa olur mu öyle şey... siz esra şunu şöyle yap böyle yap demezseniz en güzele ulaşamayız ki....
yukarıda da dedim cuma sabah bi isimleri toplayalım... az kişiyiz ekime kadar bçoktan biter gibi görünüyor...

sen nasıl istersen canım bana uyar....doktorla görüşeyim değişiklikleri yazarım ben...
not edeyim bi yere duaları ihlası farketmemişim bak ....

ayy sanki mevlüt okutur gibi ya...

süper oldu ya...

ben bu fikri de emek verenleride çok takdir ediyorum....

hiç böyle cumaları özel bi şey yapma ekstra dfua etme gibi bi alışkanlığım yoktu inşallah her cuma yaparak bunları hayatımıza geçiricez....

sen nasıl istersen canım bana uyar....doktorla görüşeyim değişiklikleri yazarım ben...
not edeyim bi yere duaları ihlası farketmemişim bak ....

evet bence de çok güzel olur.. hem cumayı biraz daha verimli geçirmiş oluruz, hem de bol bol dua etmiş oluruz... Kişi başkasına dua edince meleklerde "amin, aynısı sana da olsun" dermişler...

evet bence de çok güzel olur.. hem cumayı biraz daha verimli geçirmiş oluruz, hem de bol bol dua etmiş oluruz... Kişi başkasına dua edince meleklerde "amin, aynısı sana da olsun" dermişler...

bie fikrim var yanlışımvarsa düzeltin...

cuma günleri sela ile ezan arasında okunan dualar daha makbul diye biliyorum...

vakti müsait olanlar sela ile ezan arasında dua etme hassasiyeti gösterirse daha güzel olur...

valla çok güzel olur da herkese uymayabilir..

esracığım merhaba

ben de hergün fırsat buldukça ( kaç kez olduğunu bilemiyorum aklıma geldikçe) Ayetel Kürsi okuyorum. listeye beni de ekleyebilirsin canım. benim doğumum 30 kasıma geliyor.

7 Ayetel Kürsi diğerlerinde de 3 er tane okurum. gerçi inşirah süresini ezberden bilmiyorum ama kitaptan bulur okurum.

Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin. Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın inş..

inşirah çok kolay ve kısa bir sure kızlar çabucak ezberlersiniz digerlerini 1 tane okumak şart mı yoksa daha cok alabilirim herkes bir yazınca bende ole yazdım:))))

Tatlımm bana da 15 tane Ayetel kürsi yazabilirsinnn, diğerlerinden de birer tane Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh
Bu arada bir şey isteyebilir miyim sizdennn??? Hani benim 7 temmuzda sınavım var yaa,,, kazanmama yardımcı olsun diye dualarınızı esirgemezsiniz benden değil mi????

Esracim bu cuma bana da okunacak lavinya ile beraber.ismim DERYA.
Bana da 20 ayetel kursi 1 insirah 1 nas 1 felak 1ihlas yazabilirsin.
Bu arada yasadigim bu sikintili durum icin bugun hocaya gittim kimine dogru kimine yanlis gelir ama caresizlik o kadar kotu ki sifanin nerden gelecegi belli olmaz.yarin ve cuma gunu de gidicem dua icin.

Cok bekledigimiz icin gunduz yetisemiyorum buraya.o yuzden simdi yazayim dedim.

Dua ederken benim icinde yasadigim bu ic sıkıntimdan kurtulmam,akli ve fiziksel sagligimin duzelmesi ve saglikli bi sekilde hamileligimi gecirip bebegime saglikla kavusmam icin dua ederseniz cok sevinirm.
Allah simdiden hepinizden razi olsun.

Bu arada ayetel kursi icin eksik kalirsa bana ilave yapabilirsiniz sadece ozelden yazmaniz yeterli.

Hepinizi cok cok cok opuyorum iyi ki varsiniz

esracım bende 15 ayetelkürsi diğerlerinden bir tane okurum

ekliyorum sizi...

inşirah çok kolay ve kısa bir sure kızlar çabucak ezberlersiniz digerlerini 1 tane okumak şart mı yoksa daha cok alabilirim herkes bir yazınca bende ole yazdım:))))

inşirah 1er tane canım.

ekliyorum canım...
dua ederiz tabiki de....şimdiden Allah yardımcın olsun.

tamam canım ekliyorum.
Rabbim şifanı versin bir an önce inşallah.

kızlar bende 10 ayetel kürsü diğerlerinden de birer tane okurum.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

canım dua listesine seni de doğum tarihine göre ekliyoruz... her hafta cuma okunacak... ekliyorum.

fıstıklar bu hafta benim dua günüm ya ,

kolay ve sağlıklı bir doğum, sağlıklı bir bebek istiyorum rabbimden. bunun dışında ben bebeğe 1 yıl kendim bakmak istiyorum iş yerimle konuşacağım ve 1 yıl kadar işleri evden idare edip maaşımı almayı talep edeceğim bana sorun çıkarmadan, anlayışla karşılayıp, buna müsade etsinler...

dua dilini kendiniz seçin artık herkes içinden ne geçiyorsa onu desin...

şimdiden hepinizden Allah razı olsun, ağzınıza sağlık.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…