2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

esracığım ben adım elem.

cuma selasını bekliyorum okumak için. 7 Ayetel Kürsi diğerlerinden birer tane. Allah hepimizin dualarını kabul eder inş. hayırlı cumalar hepimize eksik varsa fazla okuyabilirim canım.

amin canım...

eksik 4 tane kaldı ama sen alma... diğer topicte almak isteyenlerden birine verelim.

Dualarımı okudum tam sela ve ezan arası
Lavinya ve Derya arkadaşımıza

Allahım kabul etsin inşallahh..

Bu arada 20 Temmuz benim için süper bi tarih tatile çıkacağım kısmetse o gün çok iyi olmuş..:)

Allah kabul etsin canımmmmmm...

Esracım bende 10 ayetel kursi 1 fatiha 3 ihlas 1 nas 1 felak okudum 1 İNŞİRAH SURESİ OKUDUM CNM

Son düzenleme:
tamam canım... O zaman listeyi değiştirmeyip sadece bu hafta +10 olarak ekliyorum değil mi??

Toplama değiştiriyim, isminin yanındaki 10 kalsın.. Karışıklık olmasın.. Ben yine bi kenara not ediyorum.

tatlım bence lısteyı degıstırme yorar o senı yenı gelmek ısteyenlere dagıtılır.eksık kalırsa o hafta ıcın alırız bugunku gıbı:))

Esracım bende 10 ayetel kursi 1 fatiha 3 ihlas 1 nas 1 felak okudum 1 İNŞİRAH SURESİ OKUDUM CNM

iyi de canım neden bize söylemedin? sayılar çok önemli... bu seferlik böyle olsun. her hafta mı böyle okucaksın peki?

tatlım bence lısteyı degıstırme yorar o senı yenı gelmek ısteyenlere dagıtılır.eksık kalırsa o hafta ıcın alırız bugunku gıbı:))

tamam canım değiştirmiyorum... bu hafta fazla alanların parantez içinde yazıyorum.

slm kızlar 7 Ayetel Kürsi 1 ihlas 1 felak 1 nas ve 1 inşirak süresi okumuş bulunmaktayım. Allah kabul buyursun inş dualarımızı.

ayrıca eksik yada fazla olursa o hafta tamamlarız canım sen listeyle oynama bence de

daha foruma bugün girdim ne kadar düşüyosa o kadar okurum her hafta sorun deil yanii

esracığım katılım artacak gibi görünüyor

katılımın çokluğuna göre haftaya 2 katına çıkarabiliriz. Ayetel Kürsi 313 demiştik ya 2 tane 313 olabilir diğerleri de 1 er tane değil 2 şer tane olur. katılıma göre bakarız ne dersin???

gerçi katılımın ne kadar olacağını bilemiyorum ama bu benim nacizane fikrim....

daha foruma bugün girdim ne kadar düşüyosa o kadar okurum her hafta sorun deil yanii

sen bilirsin tatlım.. her hafta kesin ne kadar okursun? ona göre program yapalım.

canım bi şu liste son halini alsın da ona göre başka bir program daha yaparız inşallah.

10 adet ayetel kürsi birer tanede öbürleri her cuma okurum cnm

10 aytel kürsi+1 inşirah+1 felak+1 nas sürelerini Hatice ve Derya arkadaşlarımızın yazdıkları gibi dua ederek okudum Allahım kabul etsin..

amin...

hayırlı cumalar guzel anneler bende cuma saatı her ıkısı ıcın 33 ayetel kursu 33ıhlas 15felak 15nas 3ınsırah suresı okudum rabbım kabul eder ınsallah

15 ayetel kürsi+ 1 inşirah+1 felak +1 nas surelerini hatimem ve deryamınn dileklerini kalbime alarak okudum...rabbime dertlerine deva olması için yalvardım...bu hayırlı cuma günü yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun arkadaşlar...

müminin mümine ettiği dua en hayırlı duaymışş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…