merhaba bende kasım annesi olcam Allah izin verirse 14 kasım beklenen doğum tarihi hepimize hayırlı olsun :)
Hayirli olsun canim hamileligin. Aramizda 3 gun varmis. Hamlilelijk belirtilerin varmiydi? Varsa azalma oldumu?
benim çok ciddi kasık ağrım vardı o bayağı bi azaldı bide göğüs ağrım geçti hoş buda beni korkutuyomide bulantım çok olmuyodu zaten bazen bütüngün sürüp bazen hiç olmuyodu ama oda ara ara devam ediyor iştahta hergün farklı... çevremdekiler daha enerjik göründüğümü söylüyolar şimdilik bunlar senin?
benim çok ciddi kasık ağrım vardı o bayağı bi azaldı bide göğüs ağrım geçti hoş buda beni korkutuyomide bulantım çok olmuyodu zaten bazen bütüngün sürüp bazen hiç olmuyodu ama oda ara ara devam ediyor iştahta hergün farklı... çevremdekiler daha enerjik göründüğümü söylüyolar şimdilik bunlar senin?
kızla ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 13 kasım 2012 doğum tarihi fakat,sağ kalçamda ağrı var bir haftadır beni çok zorluyor sizde de böyle bir durum varmı,gebelik ilerleyince oluyomuş
çatlaklar için badem yağı sürün diyolar bende daha başlamadım ama bazen karnım çok kaşınıyor :)ya cinsiyeti için 12.haftada kıza benziyor dedi dr um ama kesin değil dedi nedense hala içime erkek doğuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?