- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylaşımlarini bekliyorum canim. Hepimiz birbirimizden biseyler ogrencez buradakatreynurum ellerine sağlık aynen katılıyorum ve bende paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam ama sizden öğreniceğim çok şey var sabırsızlıkla bekliorum...:):)
Beklıyoruuuuzzzz:))Bende karton aldım renkli şimdi bende deneyeceğim yapmayı bakalım becerebilecekmiyim
Cok guzel olmus:)Ve bu da dun yaptigim patates adamimiz. Beni cok ugrastirdi. Fon kartonuna cizip pvc yle kaplayip arkasina mıknatıs yapistirdim. Ugrastim ama değdi sanırım berra sevdi gibi. Daha kolay bi yontemi renkli çıktı alip cizmekle vs ugrasmamak. Eger isterseniz cikti almaniz icin resimleri koyabilirim
Bilmiyorum canim şanslı olmasi bunlarla alakali degil bence iyi bi annemiyim bilemiyorum. Ama yakin olsaydik nilime de yapardim. Patates adamlardan bi tanede arkadaşımin çocuğu icin hazırladım.katreynrum süpersin cnm ellerine sağlık
berram çok şanslı
bu şansın kıymetini bilsin bence..
keşke yakın olsaydık cnm:
Eminim Becerirsin canim foto bekliyoruz ona göre:)Bende karton aldım renkli şimdi bende deneyeceğim yapmayı bakalım becerebilecekmiyim
Canim miknatissiz da olur sanırım ama uzerinden kayabilir.Cok guzel olmus:)
Bunu yapamam sanırım mıknatısı falan nerden bulucam hıc bılmıyorum![]()
Harika olmuş canim bi de becerebilir miyim diyordun. Ben de uzerinde degisiklik yapip renkleri sizin yaptiginiz gibi yapistirayim bari cok guzel görünüyor böyle. Güle güle oynasin elifimEki Görüntüle 1227170 Bende yaptım renkler için kutu elif çok sevdi şimdilik renkleri tutturamiuor ama teker teker atmayı çok sevdi uzun süre oynadı teşekkür ederiz Katreinur teyzesi