2012 Kasim Bebekleriyle Yaptığımız Eğitici Aktiviteler

Eki Görüntüle 1227170 Bende yaptım renkler için kutu elif çok sevdi şimdilik renkleri tutturamiuor ama teker teker atmayı çok sevdi uzun süre oynadı teşekkür ederiz Katreinur teyzesi
Cok guzel olmus elıne saglık:)
Icıne atmaya calısan mınık ellerı yıyesım geldı;)
Ilgılerını cekıyo dımı ıyı oldu gercekten ıkı gune ogrenır zaten elıfte nıda hıc mudahalesız atıyo artık dun aksam babasıda sasırdı aferın sıze dıyo;)

Kızlar buda mandallı aktıvıtemız:)
Kalın kartonu ustune yuvarlak bırsey koyup kesıcem yerı belırleyıp kestım, sonra renklı kagıtların dordunu ortada bırlestırıp yerınden oynatmadan bıtanesının altına yapıstırıcı surup yapıstırdım sonra dıgerlerı kolay oldu, arkasınıda aynı sekılde yaptım ıkı taraflı olsun dıye:KK66:
Sonra mandalların ustune kucuk serıtler kesıp yapıstırdım bu kadar:) yalnız bantla gecmek lazım uzerınden yoksa kagıtlar cabuk kalkar..
Beyzaya ıyı oyuncak oldu nıda daha mandalı acıp takmayı beceremıyo kuzucum acık tarafından takmaya calısıyo:) ama elıme alıp bunu mavı yada sarıyı nereye takıcaz annecım deyınce dogru rengı gosterıyor:) dıger kutudan ogrenmısız baya:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    108,7 KB · Görüntüleme: 124
Benicim harika olmus canim ellerine sağlık. Berrada acamiyor mandallari. Onumuzdeki aylarda ben de yapayim inşallah.

Kızlar buda mandallı aktıvıtemız:)
Kalın kartonu ustune yuvarlak bırsey koyup kesıcem yerı belırleyıp kestım, sonra renklı kagıtların dordunu ortada bırlestırıp yerınden oynatmadan bıtanesının altına yapıstırıcı surup yapıstırdım sonra dıgerlerı kolay oldu, arkasınıda aynı sekılde yaptım ıkı taraflı olsun dıye:KK66:
Sonra mandalların ustune kucuk serıtler kesıp yapıstırdım bu kadar:) yalnız bantla gecmek lazım uzerınden yoksa kagıtlar cabuk kalkar..
Beyzaya ıyı oyuncak oldu nıda daha mandalı acıp takmayı beceremıyo kuzucum acık tarafından takmaya calısıyo:) ama elıme alıp bunu mavı yada sarıyı nereye takıcaz annecım deyınce dogru rengı gosterıyor:) dıger kutudan ogrenmısız baya:)
Çok güzel olmuş gerçekten elif hala ayırt edemiyor renkleri masallah nidaya
ben de bi kaç ay sonra yapayım oburkunden iyice sikilsin

Kızlar nıda bırkac gun oyalandı sureklı oynamadık da ama sımdı kendı takıyo renklerı mandalı acmayı ogrendı masallah, yapmak ıstersenız bırkac ay ertelemeyın;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 123
Nuraycim bakmamistim bayadir. Cok guzel şeyler yapmışsınız. Banti ben de yapayim inşallah. Kizlar ben de foto yukleyebilirsem koymaya devam etcem. Gerci yaptigim cok bisey yok bu ara ama yine de fikir vermis oluruz birbirimize

Kizlar uzun zamandir foto yukleyemedim simdi olur inşallah. Mandalli etkinlikten biz de yaptik ama takamiyoruz malesef mandallari
20141231_131820.webp
biz de uzerine koyuyoruz napalim artik:)
20141231_132001.webp

Kizlar biz oobleck diye bi hamur gibi bisey yaptık ama kivami cok farkli kati ve sivi arasi bisey. Eglenceli bisey tavsiye ediyorum. 3 cay bardagi nisastaya 1 cay bardagi su katarak yapılıyor.

Bunlarda bizim bu ara okudugumuz kitaplar. Özellikle tali serisini cok seviyoruz. Sizden de kitap tavsiyesi bekliyorum.
20141231_141617.webp
20141231_141635.webp

negüzel ya harikasın katreynurum acaba tırtılı nasıl yaptın biraz ayrıntı alabilirmiyim kendi adıma he he:

negüzel ya harikasın katreynurum acaba tırtılı nasıl yaptın biraz ayrıntı alabilirmiyim kendi adıma he he:
Canim öncelikle istedigin büyüklükteki şişe kapaklarini biriktiriyorsun. Sonra kagida bu kapaklarla daireler cizerek tirtili olusturuyoruz. Sonra elisi kagidi ya da fon kartonundan kapaklarin buyuklugunde daireler kesip birini tirtila digerini de kapaga yapistiriyoruz. Ilk once ana renklerden baslamak gerekiyor. Ben mavi yesil kirmizi ve saridan yaptim. Renk cesidi artirilabilir. Ve cocugumuzdan kapaklari uygun rengin üzerine koymasini istiyoruz. Renk eslestirme yapmis oluyoruz yani canim.

Canim öncelikle istedigin büyüklükteki şişe kapaklarini biriktiriyorsun. Sonra kagida bu kapaklarla daireler cizerek tirtili olusturuyoruz. Sonra elisi kagidi ya da fon kartonundan kapaklarin buyuklugunde daireler kesip birini tirtila digerini de kapaga yapistiriyoruz. Ilk once ana renklerden baslamak gerekiyor. Ben mavi yesil kirmizi ve saridan yaptim. Renk cesidi artirilabilir. Ve cocugumuzdan kapaklari uygun rengin üzerine koymasini istiyoruz. Renk eslestirme yapmis oluyoruz yani canim.
Cok guzel seyler yapmıssın cnm ellerıne saglık
Tırtılı bızde denıyelım bakalım degısık seyler lazım bızede..dıger resımlerınıde beklerız yukleyebılırsen

Son düzenleme:
Masallah katreinur ne guzel seyler yapmissin canim eren hareketli seyleri seviyo cok boyle seyler yapamiyorum ama tirtili ve mandallari deniycem bende ins.erende sever.

Bide evde yaptigin hamur tarifleri verirmisin erene yapmak istiyorum eminim minciklamak hosuna gider.

Back
X