2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

çok güzel ciciler yapmış fatmam. eline sağlık. keşke bende kendim yapıp gönderebilseydim. maşallah diyim sana.

esracım güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah. elbise çok güzel ya, yazın bol bol giydirirsin sare hanıma :)

el emeği hediye alınca insan kendini başka türlü hissediyormuş gerçekten onu anladım :)

çok yakışıcak kızıma eminim :)

Eki Görüntüle 507743 Eki Görüntüle 507744

bulemsudan bir elbise ve bi yelek...:):):)

bulemsuuu canımm çok teşekkür ederim... elde inan burdakinden çok daha güzeller...

(fotoları fatma çekip göndermişti, ben de daha fazla bekletmemek adına aynı resimleri koyuyorum... bir de çok samimi içten bir mektup ve pembiş bir çorap göndermiş fatmamız bize :) )

:46::46: çok ciciymişşş bulemsunun ekkerine sağlıkk güle güle kullansın prenssess :16::12:

moonsun 88 teyzemizden hediyemiz geldi çok tşk ederiz cnm arkadaşım yüregine saglık notunuda okuduk bebegimle çok mutlu olduk

Eki Görüntüle 506042

ensarnaz arkadaşım hediyeni göndermiştim ama geldimi acaba :(((:30:

küçük adama çok yakışıcakkk moonson zeykli hediye almış çok güzel canmm :16:

moonsun 88 teyzemizden hediyemiz geldi çok tşk ederiz cnm arkadaşım yüregine saglık notunuda okuduk bebegimle çok mutlu olduk

Eki Görüntüle 506042

ensarnaz arkadaşım hediyeni göndermiştim ama geldimi acaba :(((:30:

Eki Görüntüle 507743 Eki Görüntüle 507744

bulemsudan bir elbise ve bi yelek...:):):)

bulemsuuu canımm çok teşekkür ederim... elde inan burdakinden çok daha güzeller...

(fotoları fatma çekip göndermişti, ben de daha fazla bekletmemek adına aynı resimleri koyuyorum... bir de çok samimi içten bir mektup ve pembiş bir çorap göndermiş fatmamız bize :) )

Çok güzellerr, güle güle kullansın bebişleriniz kızlarr, aysunumun kesesine bereket, fatmamın da ellerine sağlıkk :16:

ensarnaz hediyem eline ulaştımı acaba bir haftadır giremiyodum nete :S inş sorun çıkmadı :50:

Back
X