2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

skyline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
1.091
19
108
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,
Böyle bir başlık bulamadım,
Haydi bismillah konuyu açıyorum,
bakalım kimler var ?
Ben ekimde düşünüyordum fakat bayram araya girdiği için doktorumla kasıma karar verdik..burada yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşalım mı?
şimdiden sevgiler...

“Bismillahirrahmanirrahim.”“Bismillah her hayrın başıdır; Allah inşallah hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmaz, hepimiz sağ salim evlatlarımıza bu yolculuğumuz neticesinde kavuşuruz..

Listemiz
1- Skyline
2- zeynep_82
3- funy
4- baharinkizi
5-medmus
6-9ay
7- gizmo60

Son düzenleme:
merhaba,bende kasımda başlıyorum tedavime hayırlısıyla.ilk denemem olacak.allah hiçbirimize çok fazla aratmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.ben izmir kent hastanesinde başlıyorum arkadaşlar.sizler nerde başlıyorsunuz?bayram sonrası tüm deneyim ve sonuçlarımızı bu sayfadan paylaşalım ve hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah.

bende 2.tüp bebek denememi kasım büyük olasılıkla 25-28 arası tedaviye başlıyıcam ALLAH izin verirse,
1.tüp bebek denememi eylülün 1 de başladım istanbul ataşehir memorıal hastanesinde cem demirelde yaptım çok iyi bir doktor ekibi iyiyde ama kısmet olmadı bebeğim tutunamadı.yine 2.denememide yine hastanede aynı doktorda yaptırıcam İNŞALLAH.
bizim sorunumuz eşimde sperm yok ameliyatla sperm elde etiler,
kasım ayına kadarda bence burda heycanımızı umutumuzu paylaşıp birbirimize dua edelim İNŞALLAH RABBİM güzel haberlerimizide paylaşmayı nasip eyler çok sabırsızım kasım ayını iple çekiyorum...

bizimde bugüne kadar yapılan bütün tetkiklerde bir soruna rastlanmadı.sebebsiz oluşu en can sıkıcı tarafı bence.kasım 2 dr la ilk randevum bakalım çok heyecanlıyım birazda tedirginim.bayram sonrası burdan tüm gelişmeleri paylaşacağım,birbirimizi yalnız bırakmıyalım ,bu durumda insanı ancak aynı şeyleri yaşıyan kişiler en iyi anlıyabiliyor.2 yıl olacak neredeyse her ay yaşadığımız umut ve sonrasında yaşadığımız hayal kırıklıklarının en kısa zamanda bitmesi dileği ile.allah bu yolda herkezin yardımcısı olsun.

Tedavileriniz hayırlı olsun kızlar . dilerim güzel haberlerinizi de paylaşırsınız . Keşke imkanım olsa bende kasımda başlayabilsem

hoşgelsiniz kızlar, listeyi yapıp ekliyorum şimdi...
bu zamana kadar neler yaptık neler oldu onları da paylaşalım
ben 26 yaşındayım, ankaralıyım, kasımda evliliğimin 2. senesi dolacak kısmet olursa,
ocakta spontan gebelikten bir kürtajım var malesef.
bende çikolata kisti eşimde de morfoloji sorunu var,
biz genartta düşünüyoruz, doktorum da murat sönmezer...

merhaba,bende kasımda başlayacağım sanırım. ilk denemem olacak benim. merkez konusunda karar veremedim henüz. 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. yalnızca pco sorunumuz var. 3 ü iptal edilen 6 aşılama denememiz var. geçen sene spontan bir gebelik yaşadım ve kürtaj olmak durumunda kaldım inşallah topik hamilelik haberleriyle dolup, taşar. allah herkese emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.

Hosgeldin cnm durumumuz benziyor benim de spontan gebelik ve kürtajım oldu malesef kalp atisi olmadi
İnsallah bu kez sevinen taraf oluruz

Genetik testleri yaptirdiniz mi canim
Bazen spermin dnasina da baktirmak gerekiyor bu durumda bi de kan pihtilasmasina bakiliyor

Genetik testleri yaptirdiniz mi canim
Bazen spermin dnasina da baktirmak gerekiyor bu durumda bi de kan pihtilasmasina bakiliyor

pıhtılaşma testi yapıldı sadece. eşimde herhangi bir sperm sorunu olmadığı için lüzum görmedik. bende pco var ve gebe kaldığımda aniden kilo aldım. 6 haftada toplam 10 kilo almıştım. doktorum pco dan dolayı kilo almamın düşük riskini artırdığını tekrar hamile kalsam bile dikkat etmem gerektiğini söyledi. normalde kilo sorunum yok. ama gebelikle birlikte aniden kilo almaya başladım. bir de kürtaj sonrası yapılan kan testlerinde son 6 ay içerisinde kızamıkçık geçirdiğim anlaşıldı. doktorum hamilelik esnasında geçirdiysem eğer gelişimin bu yüzden durmuş olabileceğini söyledi. bir kez yaşadığım için de fazla üstelemeden tedaviye devam ettim açıkçası. ama 2-3 defa yaşamış olsaydım sanırım detaylı araştırırdım. siz herhangi bi test yaptınız mı?

Anladim cnm esimin morf 1 ve 3 arasi degisiyor doktor morf bozuk bir sperm döllemis olabilir bi de spermlerim icine bakmak lazim dnasi bozuk sperm de döllemis olabilir dedi. Ona baktirdik kanda kromozom testi yaptirdik ve kan pihtilasma testi yapildi. HamileyEn kilo alman ilginc gercekten neden olmus yattin mi hep ya da rahatsizmiydin

normal yaşantıma devam ettim aslında. hareketsiz bir dönem geçirmedim ama öğrenir öğrenmez yeme işini biraz abarttım sanırım:) ama bu kadarını beklemiyordum. doktorlar da inanamadı bu kadar hızlı kilo almama. pco da vücut kilo almaya meyilli oluyor buna bağladılar ama daha önce 48 kiloydum. kilo sorunum yoktu. neyse ki verdim o dönemde aldığım kiloları. tekrar hamile kalırsam sanırım bir diyetisyene ihtiyacım olacak:)

bende 30 yaşındayım.3 yıldır evli ve yaklaşık 2 yıldır bebek bekliyorum ama malesef hiçbir neden olmamasına rağmen hiç gebelik oluşmadı.herhangi bir ilaç ve ya aşılama tedaviside yaptırmadım.aşılamada şans çok az alduğundan direk tüpe geçmek istiyorum.2 yıldır bircok bitkisel kürler denedim ama malesef allah ''ol'' demeden olmuyor.inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile hepimiz kavuşuruz bebeklerimize .sabır ve dua ile.bu arada izmir kent hastanesi israel aruh ile tedaviye başlıyacağım kısmet olursa.

Merhaba arkadaşlar
Ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum. 1 tane yumurta takibi ve 2 de başarısız aşılamam oldu kasım ayında tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. Bende çikolata kisti ve eşimde de morfoloji sorunu var. Doktorumuza kalsa normal yollarla bebeğimiz olurmuş ama şimdiye kadar bu sorunla hamile kalan hiç okumadım hepsi tüp bebekle hatta mikroenjeksiyonla bebek sahibi oluyor hayırlısı diyelim Allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar merhaba

Ben de kısmetse kasımda ilk tüp bebek denemeyi yapacağım.

28 yaşındayım. 15 aydır evliyim. Son 9 aydır korunmuyoruz. Sağ overde 3 cm çikolata kistinden dolayı laparoskopik ameliyat oldum. İleri evre endometriozis tanısı kondu. Çok yapışıklık varmı. O nedenle doktorum fazla zaman kaybetmeden tüp bebek yapmamızı önerdi. eşimde sayı ve hareketlilik çok iyi ama morfoloji %3. Gittiğimiz bütün doktorlar eşime normalde bu sayılarla gebelik oluşması lazımdı dedi. Yani sorun ben de gibi duruyor İnşallah tüp bebekte bütün sorunları aşıp bebeğimize kavuşuruz.

21 ekimde lucrin'e başlıyorum. Kasımın başında da yumurta uyarılması ile tedaviye başlayacağız. Tahmini bir plan yapıldı. Kasımın sonunda test tarihim.

Canım sorunlarımız aynı. İnşallah kasımda çözeriz

Merhaba canım. Seninle de hikayemiz çok benziyor. Bana da doktorlar böyle olur deneyin demişti ama 6. ayda laparoskopi oldum ve ameliyat esnasında endometriozis yüzünden tüplerle yumurtalıkların bağlantısının olmadığı ve 6 ay boşa kürek çektiğimiz anlaşıldı. Ameliyatta düzeltildi bunlar ama doktor yavaş yavaş geri gelir acilen hamile kalman lazım dedi. Fakat benim de olmadı ve işte burdayız. Tüp bebek fikrine alışmak çok zor oldu ama şimdi tüple yada başka bir yolla nasıl olursa olsun diyorum. Hatta tüpte ikiz olma ihtimali var ya o da beni heycanlandırıyor.

İnşallah kasım ayı çok bereketli bir ay olur ve bu topikteki herkes hamile kalır.

merhaba kızlar
bende kasım ayında rabbimin izniyle tüp bebek tedavisine başlayacagım inşallah.devlet 3 yıllık evlilikte masrafların bir kısmını karsıladıgı için kasımı bekliyoruz kasımda 3 yıllık evli olacagız inşalllah.ben 2 kere yumurta takibi 2 kerede asılama oldum ama malesef tutmadı.pcoluyum ben kızlar adetlerim düzensiz 60 günü geciyor bu nedenle yumrtalarım gelişmiyor iğnleerle ancak büyütebiliyoruz.yaklaşık 2.5 yıldır korunmuyoruz ama malesef bebeğimiz olmadı.bakalım şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz.rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir buradaki herkesin bebeşi olur.yaşım 25 istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracagım 2. aşılamamıda orada olmuştum.doktorum aret kamar dokturumdan ve merkezden cok memnunum bakalım hakkımızda hayırlısı..listeye benide ekleyin kızlar kasımın 20 si olmadan muhtemelen işlemlere başlamış olacagım rapor için raporun çıkmasın bağlı olarakta tedaviye başlayacagız.bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…