merhaba,bende kasımda başlayacağım sanırım. ilk denemem olacak benim. merkez konusunda karar veremedim henüz. 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. yalnızca pco sorunumuz var. 3 ü iptal edilen 6 aşılama denememiz var. geçen sene spontan bir gebelik yaşadım ve kürtaj olmak durumunda kaldıminşallah topik hamilelik haberleriyle dolup, taşar. allah herkese emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
Hosgeldin cnm durumumuz benziyor benim de spontan gebelik ve kürtajım oldu malesef kalp atisi olmadi
İnsallah bu kez sevinen taraf oluruz
Genetik testleri yaptirdiniz mi canim
Bazen spermin dnasina da baktirmak gerekiyor bu durumda bi de kan pihtilasmasina bakiliyor
Anladim cnm esimin morf 1 ve 3 arasi degisiyor doktor morf bozuk bir sperm döllemis olabilir bi de spermlerim icine bakmak lazim dnasi bozuk sperm de döllemis olabilir dedi. Ona baktirdik kanda kromozom testi yaptirdik ve kan pihtilasma testi yapildi. HamileyEn kilo alman ilginc gercekten neden olmus yattin mi hep ya da rahatsizmiydinpıhtılaşma testi yapıldı sadece. eşimde herhangi bir sperm sorunu olmadığı için lüzum görmedik. bende pco var ve gebe kaldığımda aniden kilo aldım. 6 haftada toplam 10 kilo almıştım. doktorum pco dan dolayı kilo almamın düşük riskini artırdığını tekrar hamile kalsam bile dikkat etmem gerektiğini söyledi. normalde kilo sorunum yok. ama gebelikle birlikte aniden kilo almaya başladım. bir de kürtaj sonrası yapılan kan testlerinde son 6 ay içerisinde kızamıkçık geçirdiğim anlaşıldı. doktorum hamilelik esnasında geçirdiysem eğer gelişimin bu yüzden durmuş olabileceğini söyledi. bir kez yaşadığım için de fazla üstelemeden tedaviye devam ettim açıkçası. ama 2-3 defa yaşamış olsaydım sanırım detaylı araştırırdım. siz herhangi bi test yaptınız mı?
Anladim cnm esimin morf 1 ve 3 arasi degisiyor doktor morf bozuk bir sperm döllemis olabilir bi de spermlerim icine bakmak lazim dnasi bozuk sperm de döllemis olabilir dedi. Ona baktirdik kanda kromozom testi yaptirdik ve kan pihtilasma testi yapildi. HamileyEn kilo alman ilginc gercekten neden olmus yattin mi hep ya da rahatsizmiydin
hoşgelsiniz kızlar, listeyi yapıp ekliyorum şimdi...
bu zamana kadar neler yaptık neler oldu onları da paylaşalım
ben 26 yaşındayım, ankaralıyım, kasımda evliliğimin 2. senesi dolacak kısmet olursa,
ocakta spontan gebelikten bir kürtajım var malesef.
bende çikolata kisti eşimde de morfoloji sorunu var,
biz genartta düşünüyoruz, doktorum da murat sönmezer...
Merhaba arkadaşlar
Ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum. 1 tane yumurta takibi ve 2 de başarısız aşılamam oldu kasım ayında tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. Bende çikolata kisti ve eşimde de morfoloji sorunu var. Doktorumuza kalsa normal yollarla bebeğimiz olurmuş ama şimdiye kadar bu sorunla hamile kalan hiç okumadım hepsi tüp bebekle hatta mikroenjeksiyonla bebek sahibi oluyor hayırlısı diyelim Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?