bende 2.tüp bebek denememi kasım büyük olasılıkla 25-28 arası tedaviye başlıyıcam ALLAH izin verirse,
1.tüp bebek denememi eylülün 1 de başladım istanbul ataşehir memorıal hastanesinde cem demirelde yaptım çok iyi bir doktor ekibi iyiyde ama kısmet olmadı bebeğim tutunamadı.yine 2.denememide yine hastanede aynı doktorda yaptırıcam İNŞALLAH.
bizim sorunumuz eşimde sperm yok ameliyatla sperm elde etiler,
kasım ayına kadarda bence burda heycanımızı umutumuzu paylaşıp birbirimize dua edelim İNŞALLAH RABBİM güzel haberlerimizide paylaşmayı nasip eyler çok sabırsızım kasım ayını iple çekiyorum...
Yok yok benim doktorum bazılarında sadece kist oluyor herkesin vucudu farklı tepki veriyor dedi. Endişelenme. Şimdiden kötü düşünmek için bir neden yok. Bir kere hamile kalabildiysen çok güzel. Demek ki olabiliyor.
merhaba mavielle. canın kolay gelsin tedavin ve inşallah pozitifle sonuçlansın. Ben de 21inde başlıyorum. İğneleri yapabilecek misin?
Merhaba,
Ben de Kasım ayında Murat Sönmezer'le başliicam tüp bebeğe..30 yaşındayım .Çikolata kistinden 3 kez ameliyat oldum.En sonuncu da hidrosalpinks nedeniyle bir tüpüm alındı.Kistim de aspire edildi..Çok çektim bu çikolata kistinden ben yaMurat bey yaptı operasyonumu..Genart da başliicamm bakalım..Bu süreçte bazı tüp bebek merkezleri hergün kontrole çağırıyorlarmış ama Murat hocam 2-3 günde bir geliceksin dedi..Farklı bir yöntem mi uyguluyorlar anlayamadım.Ama doktoruma güvenim tam..
Eşimde bir sorun yok dendi..
[SUP][/SUP]
Ya ne illet hastalikmis sıfasi da bulunsa keske..
Bir macun kullaniyorm 3 aydir daha faydasi olmadi..
Sogan suyu belki ilerletmez onu deneyecEgim
Bana vermedi kalite icin bir hap Ama arginmax woman aldim ben daha baslamadim..Yumurta kalitesini mi arttiriyor o hap?
merhaba kızlar bende kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıycam istanbul emsey de ilk denemem olacak daha önce 3 aşılamam oldu.
çok heyecanlıyım.inşallah herkesin tedavisi başarılı bir şekilde sonuçlanırda hep birlikte kutlarız burda...
Merhaba kızlar, ben de yarın başlıyorum Allah nasip ederse :) Ama işten nasıl izin alıcam bilmiyorumNe kadar sürüyor tedavi bilen var mı
canım ben dondurulmuşlarımın transferi için hazırlanıyorum iğne yok bu tedavide sade estrofem, folbiol ve aspirin kullanıyorum :))) iğnelerden yırttım bu sefer .
Cnım hoş geldin. Tedavin hayırlı olsun. Ne kadar sürede tekrarladı kistlerin? Ben de 3 ay önce ameliyat oldum. Şimdilik kist yok çok şükür. Ama doktor ultrasonda sanki yumurtalıklar yağışmaya başlamış gibi dedi.
Hoşbulduk canım:)
Teşekkür ederim.Ben çikolata kistinden 2002 'de ameliyat oldum 2 sene sonra tekrarladı. 2004 te tekrar ameliyat oldum.Ama 1,5 yıl sonra falan tekrar etti..İki ay önce tüpümün alınması gerekti.Tabi kistim yine nur topu gibi oluşmuştu.. :)
İçini boşalltılar bu sefer sadece..Zaten her ameliyatta yumurtalıklar zarar gördüğü için artık dokunmuyorlar . Bu arada 2010 'da karnım da bi ağrı hissetmeye başladım.Fıtık dendi.Ameliyata bi girdim ki meğerse çikolata kistini laporoskopi sırasında karnıma değdirmişler bu sefer de karında oluşmuş.. Açık ameliyatta derin bi kesikle kazıdılar tekrar etmesin diye..(
Sağ tüpüm ve yumurtalığım da bi sorun yok.Baya bi illet hastalık bu..
Hoşbulduk canım:)
Teşekkür ederim.Ben çikolata kistinden 2002 'de ameliyat oldum 2 sene sonra tekrarladı. 2004 te tekrar ameliyat oldum.Ama 1,5 yıl sonra falan tekrar etti..İki ay önce tüpümün alınması gerekti.Tabi kistim yine nur topu gibi oluşmuştu.. :)
İçini boşalltılar bu sefer sadece..Zaten her ameliyatta yumurtalıklar zarar gördüğü için artık dokunmuyorlar . Bu arada 2010 'da karnım da bi ağrı hissetmeye başladım.Fıtık dendi.Ameliyata bi girdim ki meğerse çikolata kistini laporoskopi sırasında karnıma değdirmişler bu sefer de karında oluşmuş.. Açık ameliyatta derin bi kesikle kazıdılar tekrar etmesin diye..(
Sağ tüpüm ve yumurtalığım da bi sorun yok.Baya bi illet hastalık bu..
kızlar merhaba ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
bende ocak ayında başlayacağım bizdede eşimde sorun var
bende yumurtalar rahim herşey çokiyi dedi dr um
şansımız yüksek dedi bakalım ama ben çok korkuyorum yaşım 25
inşallah herşey yolunda gider....
Merhaba Arkadaşlar,
Böyle bir başlık bulamadım,
Haydi bismillah konuyu açıyorum,
bakalım kimler var ?
Ben ekimde düşünüyordum fakat bayram araya girdiği için doktorumla kasıma karar verdik..burada yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşalım mı?
şimdiden sevgiler...
“Bismillahirrahmanirrahim.”“Bismillah her hayrın başıdır; Allah inşallah hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmaz, hepimiz sağ salim evlatlarımıza bu yolculuğumuz neticesinde kavuşuruz..
Listemiz
1- Skyline
2- zeynep_82
3- funy
4- baharinkizi
5-medmus
6-9ay
7- gizmo60
Kizlar ya ben size bise sorcam.simdi benim adetimin 2. Gunu arefe gunune denk gelio merkezi aradim sordum acigiz dedi.araya bayramin girmesi tedavinin ertelenmesine yol acar mi sizce?
Bayramda kapalı olduklarını düşünmüyorum ben. Ama bi sorak lazım tabi.
İnsallah aciktir cnm gecen ayi 2gun gec gitmeyle kacirdim bir ay daha beklemek istemiyorum.eger kapaliysa bile tedavinin ilk gunleri kontrol oluyor mu?ya da muayeneden sonra ilaclara ignelere vs. Hemen baslaniliyor mu yoksa adet bitince mi baslaniliyor?cok soru sordum dimi:))
Canım valla benim de ilk olucağı için tam bi iblgi sahibi değilim ben de :) Ama bilen birileri vardır cevap gelir biz de öğrenmiş oluruz :)
Bayramda kapalı olduklarını düşünmüyorum ben. Ama bi sorak lazım tabi.
slmmmmmmmmm bende kasımda başlıycam hepimiz için hayırlısı olsun aranızda ege ünv.de olacak varmıııııııııııııııı?
benim hikayemde umurta takibi 3 negatif aşılama1 sene aradan sonra varikosel teşhisi ve ameliyat bu senede tüp tedavisi
hareket ve morfoloji (1- 0 arası) sorunumuz var bende bi sorun görlmedi şimdiye kadar
bu durumda şansımız ne acaba yardımcı olabilecek varmııııı
canım bu tarz tedavilerde bayram felan aranmaz çünkü günlü tedavilerdir.ben iki ayrı merkezde de tedavi grmüş biri olarak o günler de tedavininz devam eder diyorum.benim ilk tedavide bayramın ilk günü dr a gittiğimi biliyorum.sırf bu sebeple kurbanı kendi evimizde geçirmiştik.bir an o günlere döndüm.ben bebeğime kavuştum şimdi 6 aylık hamileyim.inşallah sizler de olumlu sonuçlar alırsınız.pozitif olun bol bol dua edin.yapacak bir şey yok çünkü.takdir allahın.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldinzzzz
Tabi bana bilgileri yazin listeyi güncelliyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?