2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Merhaba kızlar, ben de yarın başlıyorum Allah nasip ederse :) Ama işten nasıl izin alıcam bilmiyorum Ne kadar sürüyor tedavi bilen var mı

canım geçmiş olsun, inşallah 2. sefere bebişlerin sana tutunur...
bende eylül ayında 1.denememi Cem Bey de yaptırdım, fakat benimde tutmadı maalesef..
bende kendisinden çok memnunum,nasip işte olmadı...
sen kaç yaşındasın ? bizde de sorun eşimde, sperm sayısı düşük ve morfoloji %0
benim yaşım 28, o yüzden biraz ara verip, Ocak veya sonrası denemeyi düşünüyorum...

canım ben dondurulmuşlarımın transferi için hazırlanıyorum iğne yok bu tedavide sade estrofem, folbiol ve aspirin kullanıyorum :))) iğnelerden yırttım bu sefer .

Cnım hoş geldin. Tedavin hayırlı olsun. Ne kadar sürede tekrarladı kistlerin? Ben de 3 ay önce ameliyat oldum. Şimdilik kist yok çok şükür. Ama doktor ultrasonda sanki yumurtalıklar yağışmaya başlamış gibi dedi.

Ben soğan suyu kürü yaptım bir kaç ay. CA125 değerim düştü ama küçülmedi. Ama soğan kürü yaptığım zaman hiç ağrım olmuyordu. Harika bir şey.

Hoşgeldin canım. İnşallah. Benim son 6 günüm. Başlıyorum ben de :)

Merhaba kızlar, ben de yarın başlıyorum Allah nasip ederse :) Ama işten nasıl izin alıcam bilmiyorum Ne kadar sürüyor tedavi bilen var mı

Hoşgeldin canım. İzin sorunu bende de var.

canım ben dondurulmuşlarımın transferi için hazırlanıyorum iğne yok bu tedavide sade estrofem, folbiol ve aspirin kullanıyorum :))) iğnelerden yırttım bu sefer .

Yaaa ne güzel! İnşallah tutunurlarr

kızlar merhaba ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
bende ocak ayında başlayacağım bizdede eşimde sorun var
bende yumurtalar rahim herşey çokiyi dedi dr um
şansımız yüksek dedi bakalım ama ben çok korkuyorum yaşım 25
inşallah herşey yolunda gider....

Bunları yaşamana üzüldüm. Gerçekten de çok illet bir şeymiş. Nerden buldu bizi Neyse artık bunları düşünmenin bir faydası yok. Ben 1 sene önce öğrendim hala tam anlamıyla kabullenemedim. Ama bir yerde kabul etmek lazım. İnşallah bebeğinle beraber bu sorunların da bitecek. Benim doktorum hamilelik bunu tedavi ediyor diyor.

Hoşgeldin ezgisu :) Tedavin hayırlı olsun. Yaşın da gençmiş. Ben 28im bana bile doktor çok küçüksün bu büyük avantaj dedi.

Skyline canım eğer senin için çok zor olmazsa herkesin yaşını, hangi merkezde tedaviye başladığını, ne zaman tedaviye başladığını ve durumunu yazan bir liste yapabilir misin? Herkes sana bilgilerini yazsın.

Kizlar ya ben size bise sorcam.simdi benim adetimin 2. Gunu arefe gunune denk gelio merkezi aradim sordum acigiz dedi.araya bayramin girmesi tedavinin ertelenmesine yol acar mi sizce?

Kizlar ya ben size bise sorcam.simdi benim adetimin 2. Gunu arefe gunune denk gelio merkezi aradim sordum acigiz dedi.araya bayramin girmesi tedavinin ertelenmesine yol acar mi sizce?

Bayramda kapalı olduklarını düşünmüyorum ben. Ama bi sorak lazım tabi.

İnsallah aciktir cnm gecen ayi 2gun gec gitmeyle kacirdim bir ay daha beklemek istemiyorum.eger kapaliysa bile tedavinin ilk gunleri kontrol oluyor mu?ya da muayeneden sonra ilaclara ignelere vs. Hemen baslaniliyor mu yoksa adet bitince mi baslaniliyor?cok soru sordum dimi:))

Canım valla benim de ilk olucağı için tam bi iblgi sahibi değilim ben de :) Ama bilen birileri vardır cevap gelir biz de öğrenmiş oluruz :)

Canım valla benim de ilk olucağı için tam bi iblgi sahibi değilim ben de :) Ama bilen birileri vardır cevap gelir biz de öğrenmiş oluruz :)

:))))aynen cnm ben de hic bise bilmiyorum neler sorasim var da kizlari rehin almak istemiyorum:)))))

canım bu tarz tedavilerde bayram felan aranmaz çünkü günlü tedavilerdir.ben iki ayrı merkezde de tedavi grmüş biri olarak o günler de tedavininz devam eder diyorum.benim ilk tedavide bayramın ilk günü dr a gittiğimi biliyorum.sırf bu sebeple kurbanı kendi evimizde geçirmiştik.bir an o günlere döndüm.ben bebeğime kavuştum şimdi 6 aylık hamileyim.inşallah sizler de olumlu sonuçlar alırsınız.pozitif olun bol bol dua edin.yapacak bir şey yok çünkü.takdir allahın.

slmmmmmmmmm bende kasımda başlıycam hepimiz için hayırlısı olsun aranızda ege ünv.de olacak varmıııııııııııııııı?
benim hikayemde umurta takibi 3 negatif aşılama1 sene aradan sonra varikosel teşhisi ve ameliyat bu senede tüp tedavisi
hareket ve morfoloji (1- 0 arası) sorunumuz var bende bi sorun görlmedi şimdiye kadar
bu durumda şansımız ne acaba yardımcı olabilecek varmııııı

tatlım bende senın gıbıydım bende sorun yoktu,morfolojı 1 ile tuttu benımkı.

Tesekkurler cnm icimi rahatlattin sen de insallah hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alirsin...

Arkadaşlar ya benim eşimde de morfoloji %3 ama hangi doktora gitsek normalde böyle olması gerekirdi diyip hep topu benim çikolata kistlerime attı Ama görüyorum ki düşük morfoloji nedeniyle de tüp bebek yapan çok var. Biz de sayı normalin 5 katı falandı. Acaba o nedenle mi morfoloji önemsiz dediler?

Yeni gelen arkadaslar hosgeldinzzzz

Tabi bana bilgileri yazin listeyi güncelliyeyim

teşekkür ederiz. ben başlayayım :)

28 yaşındayım. endometriozis ve düşük morfoloji nedeniyle tüp bebek yapacağız. 21 ekimde uzun protokole başlıyorum. anatloia tüp bebekte ilk denemem olacak.

Hadi arkadaşlar siz de bilgilerinizi yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…