2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Hosgeldin cnm
Ben 3 cm c. Kisti ile hamile kaldim ama bebek gelismedi
Olabiliyor aslinda ama su an esimde de sorun oldugu icin biz tupe gectik

Hosgeldin cnm
İnsallah hepimiz kavusuruz
Ben kist icin su meshur macunu da kullaniyorum ama henuz bir fayda goremedim

Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. 3 yıl şartı artık kalktı diye biliyorum yalnız. Rapor almak için ne yapmak gerekiyor? Rapor alınca devlet ne kadarını karşılıyor bunalrı biliyor musun? Ben gittiğim ilk merkezle anlaştım. Kendi doktorum orayı önermişti ama sgk ile anlaşmaları yokmu. 5 bin tl fiyat çıkardılar

Hosgeldin cnm
İnsallah hepimiz kavusuruz
Ben kist icin su meshur macunu da kullaniyorum ama henuz bir fayda goremedim

Selam canım. Kist engel olmaz diyorlar. Ben özel sigortam bitecekti onun için aldırdım ama iyiki aldırmışım yapışıklık çıktı. Yapışıklık yüzünden olmazmış. İnşallah senin sadece kistin vardır. Yapışıklık yoktur. Ca125 değerin kaç çıktı? Bu kistin ilaçlar yada böyle alternatif doğal tedavilerle küçüleceğini pek sanmıyorum. Ben de çok denedim. Kürler yaptım. Ama işe yaramadı malesef

Valla bilmiyorumki canim var mi yapisiklik
Bir hamileligim oldugu icin dr süphelenmedi ama ben korkuyorum cunku kime sorsam hem kist var hem yaisiklik
Ultrasonda süphelensem söylerim diyor dr
Bir de zaten esimde de sorun var amaaaan
Nasil kaliyor millet isteyince aklim almiyor
Bu aralar moralim cok bozuk
Bnm kist 2 sene sabit durdu sumdi ataga gecti

merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşlallah
bende yarın ilaç kullanmaya başlıcam ve 30 ekim gibide aksilik olmazsa transferim olucak
yani kasım ayında test tarihim:18::18::18::18::18::18::18:

bende yarın ilaç kullanmaya başlıcam ve 30 ekim gibide aksilik olmazsa transferim olucak

herkese merhaba bende kasım da tedaviye baslayacaktım ama aralığa kaldı maalesef.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah.BU arada konya eurofertile gitmeyi düşünüyorum inş:)

herkese merhaba bende kasım da tedaviye baslayacaktım ama aralığa kaldı maalesef.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah.BU arada konya eurofertile gitmeyi düşünüyorum inş:)

hayırlısı olsun cnm geç olsun güç olmasın inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana

Yok yok benim doktorum bazılarında sadece kist oluyor herkesin vucudu farklı tepki veriyor dedi. Endişelenme. Şimdiden kötü düşünmek için bir neden yok. Bir kere hamile kalabildiysen çok güzel. Demek ki olabiliyor.

merhaba mavielle. canın kolay gelsin tedavin ve inşallah pozitifle sonuçlansın. Ben de 21inde başlıyorum. İğneleri yapabilecek misin?

Merhaba,
Ben de Kasım ayında Murat Sönmezer'le başliicam tüp bebeğe..30 yaşındayım .Çikolata kistinden 3 kez ameliyat oldum.En sonuncu da hidrosalpinks nedeniyle bir tüpüm alındı.Kistim de aspire edildi..Çok çektim bu çikolata kistinden ben ya Murat bey yaptı operasyonumu..Genart da başliicamm bakalım..Bu süreçte bazı tüp bebek merkezleri hergün kontrole çağırıyorlarmış ama Murat hocam 2-3 günde bir geliceksin dedi..Farklı bir yöntem mi uyguluyorlar anlayamadım.Ama doktoruma güvenim tam..
Eşimde bir sorun yok dendi..

Bu arada 2 aydın tüp bebek öncesinde biosteron,coraspin ve elevit içirmeye başladı doktorum..
Tüp bebek öncesi ilaç içiyormusunuz siz de kızlar?

Gizmo hosgeldin
Doktorumuz ayni bakalim cok heyecanliyim
Murat hocadan cok memnunum bnm kistim icin takip edecegiz dedi
Elevit verdi baska bir ilac vermedi
Bnm de genartta olacak ins
Aspire derken ici mi bosaltildi kstin
Cok gecmis olsun
Diger tüpün acık mi

Hoşbulduk :)
Teşekkür ediyorum..Evet doktorumuz aynı ne güzel ortak doktora giden birini bulmak, çok sevindim seni görünce..
Kisitimin içi boşaltıldı diğer tüpte ve yumurtalıkta bi sorun yok dedi..Bana ek biosteron ve coraspin verdi anlamadımKendin hamile kalabilirsin belki de dedi..Ama yok bi gelişme.Yapılıklık oluşmasın diye hemen başlicamm..Çikolata kisti olunca bazen hidrosalpinks denen akıntıdan oluşabiliyomuş.Tüp bebek bile yapsam tutmaz dedi ameliyat öncesi.Mecbur tüp alındı..
Kasım başı gidicem konuşucaz doktorla bakalım..Senin de ilk tüp bebek sanırım değil mi?

Evet cnm ilk dneme
Esimde morfoloji sorun var
Bir sEnede bir spontan ama gelismeyen gebelik ve ustunden 8 aydir bir gelisme olmayinca esimin doktoru tüp bebege ve murat hocaya yonlendirdi
Hem korku hem heyecan var
Kist icin ilac istedim ama tedaviyi negativ etkiler dedi
İns tupe kadar sabit kalir yenileri cikmaz
Coraspin kan sulandirici degil mi pihtilasma testim yapildigi icin bana vermedi galiba

Geçmiş olsun canım sana da ..
Umarım tutar da çok sorunlu bi süreç olmaz bizim için..Bana hiçbi test yapılmadı ondan veriyo demek ki.Biosteron da yumurta sayısını arttırmak için verilen bi ilaçmış.dhea diye bi hormon..Kalitesini de arttırıyomuş.
Bu çikolata kisti için ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım toplamda ..Hiçbi etkisi olmuyo küçültmüyo da..Büyümesi duruyo o kadar.O nedenle kullanmanın bi anlamı yok sanki.

[SUP][/SUP]
Ya ne illet hastalikmis sıfasi da bulunsa keske..
Bir macun kullaniyorm 3 aydir daha faydasi olmadi..
Sogan suyu belki ilerletmez onu deneyecEgim
Bana vermedi kalite icin bir hap Ama arginmax woman aldim ben daha baslamadim..Yumurta kalitesini mi arttiriyor o hap?

Evet canım yumurta kalitesini de arttırıyomuş.Ben Murat hoca'ya sorduğumda sayısını arttırmak için dedi ama sonra forumlarda araştırdım yumurta kalitesinden de bahsediliyo..Kullanan çok var. Bi bak istersen.Bana günde 75 mg verdi. 25'erden 3 sefer içiyorum.
Aynen çok illet bişey sadece bi kist değil bi hastalık aynı zamanda.
Ben soğan kürünü denedi 1 yıl fayda etmedi.Ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. Sonuçta hiç belli olmuyo böyle şeyler. Birine fayda etmeyen bi başkasında işe yarıyo.

Anladim canim sorayim bakiyim
Aslinda bnm kist 2 sene sabit durdu sonra buymeye basladi ne olduysa
Genartta tuM takipleri murat hoca yapacak dgil mi ben kendisine sormadm

Ben de çok anlayamadım canım, sordum ama seri seri kouşuyo ya kafam allak bullak oldu:)
Kasım ın ilk haftası gidicem bi konuşucam tekrar.Son konuşmamızda süreci sordum, çukurambar muayenehanesi bana daha yakın buraya gelsem burda kontrol edermisiniz hocam dedim. O da ya genart a ya da ankara cebeci ye geliceksin orda kontrolllerin yapılıcak dedi. Benim de aklıma takılan konular var aslında.Mesela tüp bebek merkezlerinde işte göbekten iğne v.s. süreçleri sırasında her sabah gidip kan veriliyormuş,ultrasonla yumurtalar kontrol ediliyormuş, ben hergün gelicekmiyim dedim..Hayır 2-3 günde bir geliceksin dedi..Yani klasik süreçten biraz farklı sanırım Murat bey'in çalışma tarzı..Yakın sürede görücez biz de:)

merhaba kızlar bende kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıycam istanbul emsey de ilk denemem olacak daha önce 3 aşılamam oldu.
çok heyecanlıyım.inşallah herkesin tedavisi başarılı bir şekilde sonuçlanırda hep birlikte kutlarız burda...

Heyecanımız mutluluğa dönüşsün inşallah ve hep beraber kutluyalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…