Merhaba arkadaşlar
Ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum. 1 tane yumurta takibi ve 2 de başarısız aşılamam oldu kasım ayında tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. Bende çikolata kisti ve eşimde de morfoloji sorunu var. Doktorumuza kalsa normal yollarla bebeğimiz olurmuş ama şimdiye kadar bu sorunla hamile kalan hiç okumadım hepsi tüp bebekle hatta mikroenjeksiyonla bebek sahibi oluyor hayırlısı diyelim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hosgeldin cnmArkadaşlar merhaba
Ben de kısmetse kasımda ilk tüp bebek denemeyi yapacağım.
28 yaşındayım. 15 aydır evliyim. Son 9 aydır korunmuyoruz. Sağ overde 3 cm çikolata kistinden dolayı laparoskopik ameliyat oldum. İleri evre endometriozis tanısı kondu. Çok yapışıklık varmı. O nedenle doktorum fazla zaman kaybetmeden tüp bebek yapmamızı önerdi. eşimde sayı ve hareketlilik çok iyi ama morfoloji %3. Gittiğimiz bütün doktorlar eşime normalde bu sayılarla gebelik oluşması lazımdı dedi. Yani sorun ben de gibi duruyorİnşallah tüp bebekte bütün sorunları aşıp bebeğimize kavuşuruz.
21 ekimde lucrin'e başlıyorum. Kasımın başında da yumurta uyarılması ile tedaviye başlayacağız. Tahmini bir plan yapıldı. Kasımın sonunda test tarihim.
Canım sorunlarımız aynı. İnşallah kasımda çözeriz
merhaba kızlar
bende kasım ayında rabbimin izniyle tüp bebek tedavisine başlayacagım inşallah.devlet 3 yıllık evlilikte masrafların bir kısmını karsıladıgı için kasımı bekliyoruz kasımda 3 yıllık evli olacagız inşalllah.ben 2 kere yumurta takibi 2 kerede asılama oldum ama malesef tutmadı.pcoluyum ben kızlar adetlerim düzensiz 60 günü geciyor bu nedenle yumrtalarım gelişmiyor iğnleerle ancak büyütebiliyoruz.yaklaşık 2.5 yıldır korunmuyoruz ama malesef bebeğimiz olmadı.bakalım şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz.rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir buradaki herkesin bebeşi olur.yaşım 25 istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracagım 2. aşılamamıda orada olmuştum.doktorum aret kamar dokturumdan ve merkezden cok memnunum bakalım hakkımızda hayırlısı..listeye benide ekleyin kızlar kasımın 20 si olmadan muhtemelen işlemlere başlamış olacagım rapor için raporun çıkmasın bağlı olarakta tedaviye başlayacagız.bakalım hayırlısı...
Hosgeldin cnm
İnsallah hepimiz kavusuruz
Ben kist icin su meshur macunu da kullaniyorum ama henuz bir fayda goremedim
merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşlallah
bende yarın ilaç kullanmaya başlıcam ve 30 ekim gibide aksilik olmazsa transferim olucak
yani kasım ayında test tarihim:18::18::18::18::18::18::18:
herkese merhaba bende kasım da tedaviye baslayacaktım ama aralığa kaldı maalesef.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah.BU arada konya eurofertile gitmeyi düşünüyorum inş:)
Valla bilmiyorumki canim var mi yapisiklik
Bir hamileligim oldugu icin dr süphelenmedi ama ben korkuyorum cunku kime sorsam hem kist var hem yaisiklik
Ultrasonda süphelensem söylerim diyor dr
Bir de zaten esimde de sorun var amaaaan
Nasil kaliyor millet isteyince aklim almiyor
Bu aralar moralim cok bozuk
Bnm kist 2 sene sabit durdu sumdi ataga gecti
merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşlallah
bende yarın ilaç kullanmaya başlıcam ve 30 ekim gibide aksilik olmazsa transferim olucak
yani kasım ayında test tarihim:18::18::18::18::18::18::18:
hoşgelsiniz kızlar, listeyi yapıp ekliyorum şimdi...
bu zamana kadar neler yaptık neler oldu onları da paylaşalım
ben 26 yaşındayım, ankaralıyım, kasımda evliliğimin 2. senesi dolacak kısmet olursa,
ocakta spontan gebelikten bir kürtajım var malesef.
bende çikolata kisti eşimde de morfoloji sorunu var,
biz genartta düşünüyoruz, doktorum da murat sönmezer...
Gizmo hosgeldin
Doktorumuz ayni bakalim cok heyecanliyim
Murat hocadan cok memnunum bnm kistim icin takip edecegiz dedi
Elevit verdi baska bir ilac vermedi
Bnm de genartta olacak ins
Aspire derken ici mi bosaltildi kstin
Cok gecmis olsun
Diger tüpün acık mi
merhaba kızlar bende kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıycam istanbul emsey de ilk denemem olacak daha önce 3 aşılamam oldu.
çok heyecanlıyım.inşallah herkesin tedavisi başarılı bir şekilde sonuçlanırda hep birlikte kutlarız burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?