umarım yerleşme kanamasıdır canım...ama yine de dikkatli olun...benim de ilk tedavimde, 5-13-40-105-290-770-1500-3000 gelmişti ve 3000 deyken bile keseyi göremedikleri için küretaj oldum. ama 3 gün sonra sağ tüpümde gördüler bebeği. sonra apar topar dış gebelik geçiriyorsun deyip hooop ameliyata aldılar...o yüzden dikkatli olun canım...
benim tetkiklerde, kromozom testi iyi galiba...46XX-46 XY çıktı diyor da anlamıyorum...bir tek eşimin semen sonucu kaldı...o da çıkarsa, tüm tahlilleri bitirmiş olacağız...
umarım bu sefer olur benim de... dua edin benim için...
Ben geldim :))
Bugun randevum var ıns guzel haberlerle donerım
Sızler nptınız
Fılızcım genetık sonucun geldı mı esının sonucu
kızlar biz bugün amniyosentez sonucumuzu aldık, normal geldi. iç rahatlığıyla mutlu mutlu bekleyeceğiz kızımızı :) bu arada geçenlerde ablamın beta hcg değerlerini yazmıştım çok artmıyor diye, o da yoluna girdi, bugün kalp atımını gördü bebişinin. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız birtanelerimizi...
Ben geldim :))
Bugun randevum var ıns guzel haberlerle donerım
Sızler nptınız
Fılızcım genetık sonucun geldı mı esının sonucu
Hoşgeldin canım,
Çok sevindim sonuçların düzgün çıkmasına ve ablanın bebişine..Artık bebeklerin sağ salim, sağlıkla beklemelerini bekliyoruz inşallahh.. :)
Skyline napıyor bebişlerin? Kız erkek belli oldu mu canım?
merhaba arkadaslar,
hepinizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım...
umarım hepiniz iyisinizdir...
cinsiyetleri ne oldu yavruların??
sevgiler
Canım ben de senı merak edıyordum
Ne yaptın görüşmeyeli murat hocada devam edıyor musun
Görüşemedik de bir türlü
eşim kaan aydosa gitti...bazı ilaclar kullanmaya başladı...haziranda tekrar test yapacak...ona göre temmuzda düşünüyorduk ama ben de histeroskopi olcam adetim bitince...benim kahverengi sıvı akıntım var...hamile kalınca kesilen ve sonrasında tekrar başlayan...onun nedenini araştırıyoruz...bilmiyorum birşey çıkar mı? geçen hafta hastaneye gittik rahim filmi çekilmem için...ama rahim agzı kapanmış diye çekilemedi...histeroskopiye döndük biz de...
hayırlısı...
murat hocaya devam edip etmemekte kararsızım skyline...
sen nasılsın? ikizler nasıl?
sen nasılsın? ikizler nasıl?
Canim kaan hocaya gitmenz iyi olmus ne ilaci veriyor
Arginmax man aliyor mu
İkizler iyidir ins cnm bnm tansiyon problemi cikti korkuyorum o yuzden murat hoca 28 sinir dedi o haftayi atlatsak rahatliycakmisiz korkular hic bitmiyor
Sen neden kararsizsin hoca konusunda
Bir d rahim agzi kapanmis ne ya zaten acmiyorlar mi islem sirasinda
eşim şu anda, klomen, proceed plus ve tribestan alıyor...benim zaten tüplerim olmadığı için morfoloji sıkıntı olmaz dedi...bu ilaçlarla dna hasarını düzeltmeye çalışıyormuşuz... birkaç test de yaptırdı ama bazıları 1 ay oldu hala sonuclanmadı...
tansiyon problemi normal mi canım? cinsiyetleri ne ?
hoca konusunda kararsızım... özelden yazarım inşallah nedenlerini...
adetimin bitmesinden sonra rahim ağzı kapandığı için delinme riski oluyormuş...biraz denedi yine de aysegül hanım. ama o bile agrıttı..zorlamadı o yüzden...
ama beklemek zorlaştı...yaş itibariyle hemen hemen her ay bir arkadaşımın ya doğurduğunu ya da hamile kaldığını öğreniyorum...bu da beni daha çok yıpratıyor...yine de hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum her zaman...
eğer uygun olursan seninle görüşmek isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?