2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Anladım canım,
Tabi yaptırınca içinizi rahat edicekse ve doktor da önerdiyse olabilir. Ense kalınlığı da çok çok iyi çıkmış maşallah :)

gizmoooo

nasılsın canımm

neler yapıyorsun , cinsiyet kesinleşti mi, ikili üçlü test verdin miydi?

gizmoooo

nasılsın canımm

neler yapıyorsun , cinsiyet kesinleşti mi, ikili üçlü test verdin miydi?

İyiyim Skyline'cım napimm çalışıyorum (
Cinsiyeti erkeğe benzetti ama yanılma payıyla beraber söylüyorum dedi..12.haftadaydı..5 hafta sonra gel dediği için daha 3 haftam falan var muayeneye..Büyük ihtimal erkek..
İkili testi yaptırdım canım son gittiğimde..Bi problem görmedi Allaha şükür.
Sen nasılsın ? İkizler nasıl karnın büyüdü mü??

Fizilcim canımm..
Geldin miı? Bitti mi operasyon? Çok geçmiş olsun. Ağrın sızın oldu mu ?

Canim sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim
Ben de cums gittim iyilermis cok sukur ense bakti guzel dedi birine buyuk ihtimal erkek dedi digerini goremedi
Karnim cikti disardan anlasiliyor isyerinde soranlar oldu
Sende durum ne

İyi canım maşallah:)
Ya biri kız biri erkek olsa ne güzel olur dimi..? Hem kızın hem oğlun olur..
Benim de çok erken çıktı sanki..Yani 6 aylık gibiyim nerdeyse .. Bi de bi tane olmasına rağmen..
Çok gaz oluyo belki onun da etkisi var bilmiyorum artık.
Birbirlerini itiyolar mı peki ? Yoksa uzakda mı duruyolar anne karnında ikizler merak ettim?

Cnm zaten senin haftalarinda disardan anlasilir hale gelir diyorlar gaz degildir sabah kslkinca nasil benim aksam daha sis
Ust uste duruyorlar bebisler :) biri sol altta digeri ortada gibiydi yani murat h. Ultrasonu koydugu yerlere gore :)) su anda keseler cok yakin birine bakarken hoca digerinin kesesini goruyor musunuz demisti .
Esim kiz olsun istiyor cok umutlarini gostermeyen bebise bagladi :) benim icin fark etmez saglikli oldun yeter.

Canım günaydın,
Valla benim karnım sabah akşam aynı gibi sanki..Hatta sabah pijamalardan daha da fazla gibi hissediyorum.bi inceliyim bakim bugün acaba akşam artıyo mu..
Benim ki ben sürekli tatlı yediğim için çok hareketliydi..Bi yerden vuruyo yukarıya sıkışıyo sonra poposunu sallaya sallaya aşağıya iniyodu..Belli bu şekeri almış dedi Murat hoca da:) Yerim dar der gibi bi hali vardı..
ikizleri merak ettim ben de..Birbirlerini mıncıklarlar yakında :)
Tabi canım ilk sırada sağlıklı doğsunlar da gerisi boş. Bakalım yakında öğreniriz tam olarak cinsiyetlerini.

ben gün içinde fazlaca yedıgım için akşamları daha farklı oluyor :))
2 kilo almışım bu arada muayenede tartıldım hoca iyi dedi.
hiç aklıma gelmedi tatlı yemek yahuu çikolata yiyin diyorlar genelde
senınki büyük olacak galiba iyi besliyorsun demekki :))
ben süt içemiyorum zaten hiç sevmem sütü.

hoca sana demir hapı verdi mi, ben bana verir diye düşünmüştüm sonra da sormadım belki tahlil sonuclarım iyidir.
su an elevit ve troid hapı kullanıyorum.
bir de idrarda yanma sorunu devam ediyor, iki kez monurol toz kullandıgım için bu kez vermedi bol su iç dedi ama 3 lt içiyorum yine banamısın demiyor

Benim de 2,5 kilo falan oldu ama iyi kötü deiyo Murat hoca.. O zaman normal demektir.:)
Sorma zaten bir hafta önde hesaplamıştı ultrason cihazı..Bakalım öyle devam ederse iyi.
Canım normalde bende de kansızlık vardır, önceden çok içtiğimi hatırlıyorum kan ilaçkarını ama bana da vermedi.Bişey de demedi..
Aynen senin gibi tiroid ilacı ve elevit kullanıyorum..Bi de kelp (iyot desteği)
Ama elevit le kelpi savsaklıyorum genelde..
Canım onun tek ilacı su içmen.Bi de kesinlikle tuvaletini gelir gelmez yap..Bekletme hiç.Doğal yıkama yapmış olcan öylece..
Ben de bi sorun yok nadiren hissdiyorum.Çok su içiyorum ben de..

sen de cok almamışssın iyi gidiyorsun canım

yaa işyerinde kapımın önünde boya yapılıyor kapıyı kapalı tutuyorum ama korkuyorum bir şey olmaz inşallah yaa moralim bozuldu görünce

eleviti ben akşam yatmadan alıyorum unutmamak için, troidi de sabah erkenden..

işyerine meyve cerez aldım onları atıstıyorum arada onun dısında ekstra bır beslenmem yok.

Bi sorum olucak bi de kafeinsiz kahve içiyomusunuz? Bi zararı olur mu acaba? Doktor kahve ve kola yasak demişti ama kafeinsiz de yasak mı acaba?

Yok canım o aşamaları geçtik bişey olmaz.Sen rahatsız olma ama..Bizim akıllı bina hiçbir camımız açılmıyor mesela ( sinir oluyorum.
Havalandırabilirsen havalandır biraz. Ya da balkona çıkıp temiz hava vs. al. Ay..Hafta sonu yapsalar şu ileri ..
Ben şu an grissini yiyorum mesela:) Kuruyemişi hiç sevmem zorlanıyorum yerken ama 2-3 badem, çeyrek ceviz vs.yemeye çalışıyorum.

Senin iş yeri de eskişehir yolu üzerinde mi? Bence biz yakın bi yerlerde çalışıyoruz..Filizcim le 5 dk.iş yerlerimiz.

Filizden ses yok ya (

canım bana demedi öyle bir şey ben de internetten okudugum kadarıyla günde ıkı fıncan kahveden fazla içmemek gerekiyor
ben kahve içmediğimden bu hakkımı gunde 4 bardak açık çaydan yana kullanıyorum ama canım çok cekerse sütlü nescafe de içiyorum süt tozu kullanmıyorum ama

slm kizlar nasilsiniz uzaktan uzaktan takip ediyorum sizi rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah benimkisinin cinsiyeti daha belli olmadi malesef burda 20.haftada cinsiyet belli oluyor bende iki kilo aldim sizler gibi suan icin iyi gittigimi dusunuyorum ama hayirlisi gizmocum benim karnimda buyuk olacak galiba dugmeler birlesmiyor artik

Bi sorum olucak bi de kafeinsiz kahve içiyomusunuz? Bi zararı olur mu acaba? Doktor kahve ve kola yasak demişti ama kafeinsiz de yasak mı acaba?

canim bende hic icmiyorum hamile kaldigimdan beri ilk defa 3 gun once kahve ictim kafein bebege cok etki ediyor diye duydum ama gunde 1 fincan bisey yapmaz heralde

bana kesinlikle kahve icmiyosun demisti bastira bastira..cay nedense beni çok rahatsız ediyor icemiyorum hiç. .ben bi bardak kafeinsiz kahve icicem o zaman kızlar. ..

Merhaba arkadaslar... Biraz ara verdim. Pazartesi cok zor oldu benim icin. Apar topar alindim kurtaja... Zaten sinuzit de olmustum.atesli atesli uyuttular beni. Aglayarak uyudum ayilinca da epey sancim oldu ve 2 aydan sonra kanamam oldu...
Dun de kontrole gittim hastaneye. Her sey temizlenmis... Oyle iste...
Aklimda hep bir soru var: genart bana iki embriyonun da iyi kalitede oldugunu soylemisti... Hani teki bos oldu, ikisi birden nasil bos gebelik oldu aklim almiyor. O zaman rahmimde mi bi sikinti var yoksa bana kalite konusunda yalan mi soylediler...Murat hocaya sordum, olabiliyor bazen diyor.ama bu cevap hic tatmin etmedi beni. Yoksa ilk ultrasondaki iki keseden biri bi daha gorunmedi. Acaba 2. Kese hic yokmuydu? Devamli bunlari dusunuyorum.

Murat hocaya genetik testi sordum. Bu haftasonu hrsde yaptircaz. Siz de yaptirdiysaniz nerde yaptirdiniz arkadaslar? Bi de ucreti neydi? Hrs, kari koca 24 lira toplam dedi.

Genetikte bisey olcagini sanmiyorum acikcasi. Cunku ilk denememde tek embriyoydu ve sag tupumde tuttu ve gelisti... Bi yerlerde bi yaniltmaca var diye seziyorum ama bilmiyorum. Yoksa hala hidrosalpinksim mi var diyorum.. Rahim filmimi cektirsem diyorum... Diyorum da diyorum...

Simdiiii...
Kirmizi: amniyosentez yaptirdin mi? Umarim sonucun iyi cikmistir... Rahatlamissindir... Destegin icin cok ama cok tesekkur ederim...

Turguisse: ismini dogru yazamadim herhalde... Umarim bu tedavinde basarili olursunuz... Hayirli haberlerini Bekliyoruz....

Gizmo- skyline: tekrar desteginiz icin cok cok tesekkur ederim. En kisa zamanda ben de bulusmak istiyorum... Bi is cikisi cepa kentpark olabilir mesela.. Ogle tatili biraz zorlar diye dusunuyorum. Uygun olur mu?

Krizantem: sana da destegin icin cok tesekkur ederim...

Keske benim de olumlu olsaydi da daha cok seyi paylasabilseydik ama malesef... Kismet degilmis... Her seyde bi hayir vardir...

Filizcim hoş geldin canım,

Canım iki tane embriyonun da tutmaması benim de aklıma aynı ihtimalleri getiriyor. Rahim filmini mutlaka çektirmelisin diye düşünüyorum. Herşey bitip de sana neden boş gebelik olduğunu açıklamak durumundalar. Ya dediğin gibi hidrasalpinks var (ama senin iki tüpün de yoktu değil mi?) ya da başka bişey. Sorun şu demedikleri sürece tedaviye başlamazsın zaten. Murat hocayla açık açık konuş ben nedeni bulmanızı istiyorum de. İşleri bu. Murat hocanın hastalarından birinin ilk denemesinde bebeği karnında ölmüştü. Genetik sorun bulunmamış ama eşinin spermlerinin aslında kalitesiz olduğunu tespit etmişler. Bebekler hep düşüyormuş tutunduktan sonra..Kız hamile kalabiliyomuş ama her seferinde..Çeşit çeşit bizim de bilmediğimiz o kadar çok neden vardır ki..Bulsunlar..

Genart ın tahlilleri sağlamdır diye düşünüyorum. ben de iki tane yerleşti teki tuttu ya.. Murat hocaya tutmayanı sorduğum da durumu iyiydi dedi. Dondurma istediğimde de bilastokist olmadan dondurmanızı istemiyorum demişti. Riske atmıyorlar yani. Ben de oluşan etki bu şimdilik ..Yerleştiği yüzeyde bişey olabilir belki de..

Dediğin gibi Filiz'cim sonradan karnında büyürken problem çıksa daha çok yıpranabilirdin. Böyle düşünmek lazım. Her işte bi hayır oluyor da sonradan farkediyoruz.

Bana hafta içi de hafta sonuda olabilir kızlar..Cepa kentpark bana da çok yakın. Siz tarih söyleyin ben uyarım. Tanışalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…