bn çalışıyorum. eve gidince çalışıyorum. ihtiyaç videoları kalsın şimdilik bakalım..
türkçe ve matematiği naptın canım..
lin içinde tşk ederim. ALLAH razı olsun. kmsenn emeğini boşa çıkarmasın. bn pc programcılıgı mezunuyum. terch kitapcılıgı yayınlarnmış 1400 ortak kadroyla bnm bölüm var. inş seneyede bukdar çok olur
Matematik ve türkçe en son canım. İlk önce gk bitirmek amacım.
Gy yi soru çözerek çalışıcam.
Bende pc işletmenliği sertfikası için kursa gidiyorum. En azında tercih alanım genişlesin.
Bu arada istediğin bir kurum var mı?
Ben shçek istiyorum.
Allah korusun canım kaşıdım biyerimi
Bende saldım bir haftadır gerçekten.
Ben forumlara göz atıyorum, hoşuma giden birşey olursa sizinle paylaşıyorum canım.
Verim alabileceğiniz türden olanlarını.
Bu yöntem de çok güzeldir, şahsen şimdi soru çözerken bile yararını gördüm.
Önemli olan konu çalışmak değildir, akılda kalıcılığı sağlayabilmektir.
aranıza tekrar katılabilmek için can atıyorum yaaa 2 ay sonra geliyorum inşallah.bide bu yıl kimle konuşsam b grubu için sınava gireceğini söylüyor işimiz zor gibi:26:
Evet özelde az para çok iş parasından geçtim de çok yıpratıyorlar çok.
Nerden verdin kitap siparişini?
Sevinirim canım. Ders çalışmayı bir mecburiyet olarak görürsen o işin sonu gelmiyor malesef. Bir yerde salıyorsun.
Ama eğlenceli olarak görürsen sürekli çabalamak istiyorsun.
Bahaneler üretme, kendine ödüller vererek zaman ayır.
kızlar sayfamız gerçekten çok sessiz kalmış .
bende tarih çalışıyorum yakında biticek gibi
şimdi tarihten bir konu çalıştım yemek yedim bir topiğimize bakayım diye girmiştim
kaç gündür kimse yok merak ediyordum nerdesiniz diye.
şimdi tarihten test çözmeye gidiyorum
bitince haftaya coğrafyaya başlıycam
kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ve hangi kaynaklardan
iyi çalışmalar
daisey87 ilk önce hoşgeldin aramıza
bu topik sevgi_meleğinin sayesinde açıldı bende onun sayesinde kafamdaki çoğu soru işaretini çözdüm yıktım ve kpss adam gibi hazırlanmaya başladım çünkü son çarem ve tek yolum üni bitireli 2 sene oldu işletme fakultesi mezunuyum her neyse canım.
kaynak olayına gelince anladığım kadarıyla eğitim fakultesi çıkışlısın bir sitede yedi iklimin eğitim soruları çok iyimiş diye okumuştum alıp çözmeni öneririm canım.
bende sınav akademi, data ve yargı konu anlatımlı kitapları var onlardan çalışıyorum .
eski deneyimlerime bakarak söylüyorum konu çalışırken tek kaynağa takılı kalma birden fazla kaynağa yönel birisinin anlattığını biri anlatmıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?